30/11


Idag blev det att stanna hemma och lata för min del eftersom älskling sov här inatt så var de så underbart att vara hemma. Det blev iallafall att gå ner på stan och träffa Tove vi gick till banken och betala våran registering och sen gick Erik och jag till lite affärer och köpte skor till han och jag fick även en adventskalender av han med smink i för varje dag haha så gullig han är. Snart ska vi iallafall ut och "leka i snön" med morris eftersom vi tycker om snön så mycket. Tar kort på hur adventskalendern ser ut sen för nu ska vi ut och leka!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-11-30 Klockan 16:00:53



29/11


skriver ett sista inlägg nu innan jag ska försöka sova. Vi gick iallafall och duschade efter Ph och sen lagade jag mat till oss som vi satt och åt medans vi såg på tv massa mys. Nu blir de att försöka sova för min del, har jätte ont i huvudet och bröstet.
god natt!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-11-29 Klockan 23:03:17



29/11


Äntligen är det måndagskväll, gillar inte måndagsdagen för den är seg och jobbig tycker jag. Men när jag kom hem stog de korvstorganoff på schemat och sen åkte jag med mamma och peter till rusta för att hitta en jullampa, mamma köpte även en julstrumpa till mig. Sen hämtade vi upp Erik och efter det åkte vi och handla glass/godis som vi smaskar på nu.
Erik sitter och spelar förtillfället och jag väntar in paradise hotel som jag längtat efter hela dagen. Nu ska jag försöka städa rummet lite, skriver sen igen!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-11-29 Klockan 19:07:07



28/11


haha nu blev de länge sen sist iallafall. Har dock inte hänt så mycket nu heller.
Igår blev det att fira Linnea eftersom hon snart fyller 18, vi lagade tacos och sen så kom lite killar och festen var i gång. på natten hämtade älskling mig så körde vi hem Alle eftersom de är massa snö ute och sen åkte vi hem och myste. I dag ville jossan fota mig ute i snön och det ville jag med såklart, blev dock inte så nöjd men så kan de gå. Resten av kvällen har jag varit ute med morris i snön och efter de har jag bara latat mig.


resultat av idag, tack jossan!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-11-28 Klockan 22:54:04