Blääää


Idag är jag äntligen ledig och det känns väldigt skönt. Jag är fortfarande förkyld och allergin sitter kvar så mina ögon kliar och min näsa rinner, hoppas de släpper snart.
Annars är jag sjukt deppig!!!! Jag vill till bråvalla och se massa bra band och festa med bra vänner, men istället ska jag jobba.. Ja det suger kan jag erkänna! Min bror sa att vi kan se hoffmeastro när dom kommer på hojrock men det är ju inte alls samma stämning som på en festival. Men jag får nöja mig, tyvärr.
Nu ska jag fortsätta äta choklad och dricka energi dryck. Och vill någon med till bråvalla som har körkort till lördagsmorgon, så får ni hojta!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-27 Klockan 12:58:36



Midsommarafton


På midsommar kom Erik hem hit och vi åt god mat. Spelade kubb och kortspel med Tobbe och Tina. Blev lite dricka och på kvällen grillade vi.
På midsommardagen började jag klockan 07.00, därför blev det en ganska slapp midsommarafton. Jobbade iallafall 22timmar storhelg så det hoppas jag att de sitter fint vid nästa löning.


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2013-06-25 Klockan 12:59:10



Wiiii


Äntligen typ? Fick denna bild av Erik igår och jag är mer än nöjd :)
Kul att mitt namn finns på flaska nu med


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-19 Klockan 12:19:53



19


Ny dag nya tag!
Idag ringde jobbet och behövde mig på min lediga dag, har inget för mig så jag åker dit så fort jag kan sen. Slutar vid 22.
Igår var det jobb på schemat men innan så var jag på Elgiganten och införskaffa mig en tv till lägenheten. Hoppas att Erik kommer bli nöjd med den haha.
Dags att fixa sig och sedan promenad innan jag ska cykla iväg.

Igår fyllde även min älskade bror år :)


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-19 Klockan 12:17:10



Work


9,5 timmar på jobbet och jag är helt slut. Hade en himla tur idag för vi gjorde om mitt schema lite så jag slipper börja vid 12 vissa dagar. Mindre pengar såklart men de struntar jag i. Behövs jag inte den tiden så stannar jag hellre hemma dom timmarna.
Det var skönt att komma tillbaka efter några veckor därifrån, blir så glad av att träffa en del kollegor så detta kommer nog bli perfekt iallafall!
Snart dags att sova och imorgon ska jag kolla på lite saker till våran lägenhet innan jag ska jobba.

Idag är det även ett år sedan som vi hämtade våran dibbe och 3,10 år sedan som jag fick min fina pojkvän, sambo!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-17 Klockan 23:45:45



.


Nu har vi precis ätit en super god middag som bestod av oxbiffar, klyftpotatis och sallad! Det var gudomligt gott och det smakar bättre nu när vi har vårat köksbord att sitta vid.
Idag har Erik jobbat och när han kom hem så tog vi oss en tur till affärer. Vi införskaffade oss lite behövligt så som tavlor och gardiner. Jag ville handla blommor men det ville inte Erik ha nu när han ska bo ensam i några veckor :(
Nu ligger vi i sängen och myser och här tänker jag stanna.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-14 Klockan 19:45:09



Pizza hut


Blev pizza hut till kvällsmat


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-12 Klockan 23:00:16



12


Efter en natt i viken sitter jag nu och lökar i bilen på väg till Norrköping. Så fort jag kommer upp måste vi åka till EM och hämta vårat köksbord som vi införskaffade oss igår. Härligt att ha ett
bord att sitta vid i framtiden.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-12 Klockan 15:06:12



Happy


Oh ikväll fick min gamla granne barn :D känns så sjukt skoj och jag längtar tills vi ska ses. Hon är två år yngre också så det ska bli så häftigt. Är så glad så det känns som jag har skaffat barn haha, själv så skulle jag aldrig skaffa barn nu i livet! Finns så mycket jag vill hinna med. Men Gud det ska bli så kul, tycker de är riktigt grymt faktiskt!
Mamma och jag ska köpa lite presenter och träffa dom när dom har kommit hem :D


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-11 Klockan 23:57:18



Home


Snart är vi äntligen hemma igen. Börja bli trött, kissnödig och hungrig. När vi kommer hem blir det promenad med dibbe och sedan ska vi laga mat. Pasta carbonara på vårat egna vis, överdrivet stark och god! Längtar redan.
Blir nog bara att mysa resten av kvällen


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-10 Klockan 18:41:33



Mys frukost


Imorse när jag vaknade tog jag dibbe och gick in till Tina och Tobbe. Tina bor inne i stan så vi har hyfsat nära till varandra.
Vi gick ut på stan och köpte frukost från fräcka fröken. Blev en macka med lax och philadelphia för min del, var riktigt gott!
Nu är vi hemma igen och väntar på Erik. Blir att åka med han en sista runda i lastbilen straxt


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-10 Klockan 14:11:29



Text


Då är det söndag igen och det har hänt en del sen sist. I fredags fyllde jag 21 och då bjöd min bror och hans tjej med mig ut, vi köpte kebab och satt i en park. Det var super mysigt och hundarna var även med.
Sedan åkte hjärtat och jag till viken för att spendera helgen där. Mamma hade lagat maten som jag valde (vi får alltid välja mat när vi fyller år)
Jag valde midsommar mat som satt fint i magen. På kvällen åkte Erik och jag till verkebäck för att handla godis.
I lördags fikade jag med mamma, vi åt hos Eriks föräldrar, och jag kollade när Madde gifte sig, Så sjukt fint!! vi var på bilträff och sedan blev det dricka och även fira min bror. Jag var på dåligt humör så Erik och Oskar fick dra krogen själva.
Idag har vi slappar och nu ligger vi på våran madrass och ska snart sova. Karin och Alex var här en snabbis förut och sedan stor handla vi.
Hoppas morgondagen har något kul att erbjuda


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-09 Klockan 22:40:34



6


Dags att blogga lite innan jag ska se tonårsbossen.
Det har varit två dagar med mycket fix inför lägenheten.
Igår var Erik och jag på Ikea. Fick med oss en heldel. Så igår sov vi här i lägenheten för första gången, på en uppblåsbar madrass dessutom. Idag har vi handlat grejer hit, fixat och min bror kom så vi lunchade på Harrys och ikväll var vi på folkrace och även dibbe följde med. Har det super mysigt här!
Nu ska jag se tonårsbossen och sova, bjuder på en bild på mina fina.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-06 Klockan 21:49:03



Pic


Eftersom mitt andra inlägg lät väldigt deppigt så får jag pigga upp med lite bilder från dom senaste dagarna.
Hängt med "idiot" gänget. Blev dricka, bakis pizza och mini golf.
En väldigt bra helg!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-03 Klockan 23:41:10



3


Dags att skriva av sig lite. Just nu mår jag lite sådär. Min kropp har ballat ur. Känner en inre stress. Jag bor på 3ställen just nu. Mina kläder är hos Erik och Fredric i Norrköping, jag bor i en etta i Linköping med min bror, hans tjej och två hundar, min andra halva är i Västervik.mamma.
Skulle ta klart mitt körkort här i linköping innan mitt sommarjobb börjar. Dom lovade uppkörning innan 2veckor men jag måste köra landsväg och det ska ta 2lektioner men det finns inga lektioner på ca 2veckor, nej men vad fan ska jag göra då?!
Mår illa, har magvärk, känner smärta i bröstet och min kropp är trött, skulle kunna ligga en heldag.
Nej jag skulle kunna strejka en stund.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-03 Klockan 23:36:52



Pic



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-02 Klockan 09:39:02



Belfast


Passar på att bjuda på lite bilder på mig och Louise sen vi var utomlands i april. Gud vad jag saknar dig min pingla!
3veckor efter att vi hade varit i Irland så flyttade Louise dit för hon ska börja på dramaskola så jag kommer få åka dit och hälsa på ofta.
Längtar efter dig bästa vän :')


Kommentarer [1]   Det bästa ♥
Publicerat 2013-06-01 Klockan 13:03:23



1juni


Nu sitter vi i bilen på väg till västervik. Blir att grilla och dricka med mina nära och kära. Hoppas på en toppen kväll :)
Bilder kommer säkert under kvällen


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-06-01 Klockan 12:45:51