28feb!


hejsvejs, nu är det redan södag = skola i morgon ! har varit ett bra lov iallafall.. Igår kom becka till mig innan vi drog till tove, vi prata och fika lite innan vi kom iväg :)
Hemma hos tove blev det att dricka lite och så kolla vi melodifestivalen osv, och så gick även tove och Erika limbo
;) Nu ska jag duscha och fixa lite, men lägger in några av dom få bilderna sen !
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-28 Klockan 16:30:19



27feb


tjoho, vilken underbar lördag. Vaknade halv 8 och följde med mamma på en riktig lång promenad och sen hem och duscha. Nyss försökte jag måla naglarna men dom blev as fula, så får se om jag orkar måla om dom :) nu får jag se vad jag ska hitta på, drar iallafall till tove ikväll med brudarna
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-27 Klockan 13:48:23



26 feb


Hejsvejs allihop. Har inte så mycket att skriva. Idag var jag på stan och kolla runt lite, men lika tråkigt som vanligt. Och i kväll hade jag fredagsmys med familjen, de är väl najs!
Imorgon ska jag träffa tjejerna, blir dricka och ha det fint
och på söndag kommer min älskling hem igen, saknar han som tusan nu!

Nu ska jag ut på en liten promenad och sen sova ! ha det fint

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-26 Klockan 22:56:35



ENSAM KVÄLL!


bläbläblä, nu har halva lovet gått, och jag har bara varit med Erik den tiden men i morgon åker han, så jag blir ensam i 4 hela dagar. Men i morgon ska jag nog färga håret brunt och kanske träffa brudarna, underbart..! nu har jag inte så mycket att skriva om, ska se om det finns någon bra film som jag kan mysa ner mig till annars blir det renaramarolf som vanligt .. och föresten så kollar jag på gamla bilder haha !

Men nu ska jag sova :*


Lousie och jag i 8an

<3

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-24 Klockan 21:55:34



24feb!


hejsvejs. Idag har jag varit med Erik "ovanligt", vi köpte som sagt hem donken till oss förut innan han åkte och så kollade vi på svenssonsvensson filmen:D dock så kommer han sen igen ett tag för han har glömt sina saker hos mig, men sen kommer vi inte ses förens typ 5 dagar.. Men nu ska jag störa tobbe och sofie, och sen äta flygande jakob. Och föresten så har jag använt min skinnjacka idag, var ju nästan 10+ grader! så underbart =D





Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-24 Klockan 17:59:07



23feb!


tjohooo, Idag har det inte hänt så mycket alls faktist. Varit med Erik, som jag jämt är med typ :) men jag älskart. Idag har vi mysat och varit ute o gått o lite sånt där, och i kväll kollade vi på bröllops fotografen med min familj och åt toast :) nu spelar Erik med tobbe och sofie så jag sitter i min ensamhet, hoppas han kommer snart för ikväll är det sista kvällen innan han åker som vi kommer sova tsm :(
Nu ska jag se om han är klar så vi kan mysa :D och i morgon ska vi nog äta något gott innan han går hem :( /:)



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-23 Klockan 22:59:48



22feb!


Hejsvejs, nu åkte precis Erik hem men han kommer sen igen. Idag har vi mest kollat Rena rama rolf och sovit bort dagen känns de som, och nyss köpte mamma o pappa hem pizza som Erik åt och jag lagade till mig köttfärssås:) Väldigt gott !
Nu ska jag ner och se vad sofie o tobbe gör och vänta på Erik, har inte så mycket att skriva om nu.



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-22 Klockan 18:13:40



21 feB!


Hejsansvejsan. Igår blev de som sagt att fira Erik & Karin som fyller år i dag :). Deras bröder kom och sen några av hennes vänner. Då blev det att äta tacos, Mums ! på kvällen åkte Erik och jag hem till hans bror där deras andra bror var och hans flickvän, dom spelade spel och jag såg på tv:) och sen åkte vi hem och åt lite igen och sen sov, blev även väckte vid 4 på morgonen! :D

Idag har vi inte gjort så mycket, vi har varit ute o lekt i snön, med tobbe och sofie. Och snart ska vi värma pizza i ugnen och sen se film o äta chips :D en onyttig dag, men det är alltid bra.


nattmaten

 

vi i snön :D!

 

 

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-21 Klockan 19:17:55



19 feb!


hejsvejs, idag har Erik och jag varit o ätit kinamat med fabbe o jonna, det var gott! sen kom karin och deras mamma o hämta oss, så åkte vi ut till lager. Och jag hitta ett par byxor :D:D nu måste jag försöka sy upp dom och sedan gå till Erik igen. sover även där i natt igen för i morgon ska dom fira Erik och karin :)!

skriver kanske mer senare !
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-02-19 Klockan 15:14:37



18 feb


God natt , nu ska jag mysa med Erik -.-
Erik säger god natt bloggen

<3

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-18 Klockan 22:10:26



17 feb


Ett halvår med plutten min idag !
Min andra halva




♥♥♥♥♥♥

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2010-02-17 Klockan 20:53:24



15 feb!


tjo flöjt. Nu har jag varit duktig, har gått till kvantum och hem och sen följde jag med mamma ut med morris på en promenad, börjar piggna till så blir nog skola på onsdag:D känns riktigt skönt, tråkigt att bara ligga hemma o glo =( Nu ska jag se på tv och krya ner i sängen, skriver kanske sen annars i morgon !
byee

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-15 Klockan 20:27:05



15feb!


hejsansvejsan, som jag säger i dom flesta inläggen just nu så är jag fortfarande sjuk, men det blir nog bättre snart. Det är mysigt att ligga nerkrypen i sängen och titta på segermyr och dricka varm oboy :)
Jag vet inte om jag börjar bli bättre eller sämre men jag blir nog bättre snart! nu ska jag fortsätta se film o bara mysa i sängen !

ha det fint alla friska..

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-15 Klockan 12:55:22



14feb!


Hejsvejs, jag är fortfarande sjuk! supersegt. Igår blev de som sagt att laga 3rätters till mig och Erik. Jag skulle ha överaskat han lite när han kom, men jag hade knappt börjat så han hjälpte till att styra med de! blev iallafall kanongott. Och igår när han kom hit så hade han köpt med sig cola/godis och en bukettröda rosor till mig, Jätte fina var dom.. så det blev en riktigt bra kväll för oss!

Nu ska jag försöka göra mig frisk för annars blir de ingen skola imorgon..
Ha en bra alla hjärtansdag!




10 rödarosor :)



Förrätt; skaldjurspaj , dom ska se hjärtformade ut men misslyckades lite!


kött & kroketer med vitlökssmör och kallbeasås !

 


Muma :D


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-14 Klockan 16:36:58



13 feb!


Hejsvejs, har inte skrivit på ett tag så får göra de nu. Jag har gått o blivit sjuk iallafall, har halsont/lite feber och snorig, jätte segt. Men igår efter skolan så hämta tobbe o mamma mig så vi åkte o hämta upp Erik och sen handla vi lite gott och sen hem. Erik hade med sig karinsdata så han och tobbe nörda medans jag baka "kärleksmuffins :)" Efter maten så somnade jag direkt så jag sov från 9-12 och efter det skulle vi ju ändå gå o sova (är ju sjuk somsagt) och på natten kolla vi hata göteborg innan vi somnade.

Idag har vi kollat film och myst, snart ska jag laga mat till mig o Erik, Och ikväll är vi bjudna på fest, kanske inte det bästa när man är sjuk, men vi får väl se !






Alla hjärtansdag muffins
♥!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-13 Klockan 16:35:51



11feb!


Hejsansvejsan ! Idag blev det bara en lektion innan jag gick hem igen. Har jätte ont i halsen och sen är jag hängig och trött, känns som jag har feber. När jag kom hem gick jag och la mig så jag har sovit enhel del idag. Nu sitter jag och äter glass =D
snart ska jag dra o spela gitarr och sen ska jag baka när jag kommer hem, muma !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-11 Klockan 16:07:36



7 feb!


fyfyfy, i natt sov vi med fönstret hel öppet, vi glömde stänga det innan vi somnade igår -.-! Så när jag vakna var rummet iskallt. Och självklart väckte jag Erik och bad han gå o stänga för jag frös så mycket. Nu har jag världens huvudvärk och halsont så ska lägga mig i sängen o ta det lungt ett tag och sen blir det att dricka varmoboy. Tänker INTE bli sjuk !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-07 Klockan 14:58:25



6 feb!


hejhej! har egentligen inte tid att skriva nu, men förut kom Erik hit. Vi åt mat och duscha och sedan gick vi till kvantum men godiset var slut så vi gick till coop ist, var jätte kallt ute ikväll tycker jag !
Nu ska vi lägga oss o se film och äta glass! ♥

skriver kanske mer sen eller i morgon , ha det bra !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-06 Klockan 21:31:44



5feb!


vilken dag ! jag började med att gå till skolan och sen gå till simhallen med bex och vi simma 40 längder ,jag blev helt slut. Efter det gick vi till skolan o åt lite och sen vidare till körskolan och efter det gick vi tbx till skolan och hade psykologi, efter det gick vi till träningsvärket o hade arobic i en timma!!! haha har nog aldrig varit så trött som jag var förut :(!
Annars har de inte hänt mycket idag. Vi fick gäster ikväll, så vi åt gott och resten av kvällen har jag bara legat i sängen. Ska snart gå och lägga mig där igen.
Har nog inget mer att säga, ha det najs !



=/


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-05 Klockan 21:31:58



3 feb!


Äntligen onsdag yippi. Idag skippade jag första lektionen för jag hade så ont i magen och sen så hade jag håla efter första lektionen så jag åkte dit lite senare. Annars idag har det inte alls hänt mkt, duschade när jag kom hem och nyss åt jag en kyklingsallad, dock smaka den väl lite sådär menmen, Nu ska jag se andra avenyn och ta de lungt.

Och idag läste jag ut "14år till salu" den borde ni läsa om ni gillar hemskaböcker!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-02-03 Klockan 19:27:51



1feb!!


uschauscha ! helgerna går snabbt och måndagar sakta .
idag har jag varit i skolan som vanligt, och nu är jag så trött så jag började städa garderoben och mitt rum, känns som det aldrig kommer bli klart nu bara för de. Och denna månad får jag inte köpa mer kläder för alla mina pengar ska spenderas på älsklings 18års present :*


Men nu måste jag städa vidare om jag ska kunna sova tidigt som var planerat idag!
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-02-01 Klockan 20:56:53