fredag


Fredag ?hmm !? när man bara ligger hemma glömmer man nästan bort vilken dag det är, har inte varit i skolan något denna vecka.Jag börjar sakna dom flesta faktist..
Menmen jag har läst ut samma bok igen "bara inte du" av katarina von bredow. Jätte bra bok tycker jag om någon gillar hennes böcker.

förövrigt så är jag fortfarande rätt hängig , orkar inte äta och hostar massa , hela kroppen är knäpp så hoppas allt blir bra . Det positiva är att det är fredag och vad händer på fredagar? jo träffa Erik och då ser vi på idol !♥

Hoppas på en bra dag även om inget är på topp just nu !
hörs senare ?!

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2009-11-27 Klockan 10:25:09



skit torsdag


Ursäkta att jag är dåligt på att uppdatera och svara på msn! mår verkligen inte prima ballerina , efter varje hostattack måste jag kräkas, och jag har ju inte ätit ngn mat.Så det är väldigt jobbigt ! hatar att kräkas! (bra information?)
kollar iaf på mammaspojkar och dricker nyponsoppa,måste få i mig något ikväll! Blir nog att sova väldigt tidigt ikväll!


 tummen upp (Y)



hoppas jag mår bättre i morgon så jag får träffa Erik en stund !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-26 Klockan 20:22:11



torsdag !


Ligger fortfarande hemma och är sjuk, feber och hosta i vanlig ordning! hoppas jag mår bättre till helgen :)
Har iallafall inte hunnit göra myckt idag, ligger i sängen och bara myser och dricker min goa jucie ulala. ser på beck nu så skriver mer sen !

Hoppas ni inte är sjuka ! (Y)


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-26 Klockan 12:03:37



yeah!




 Snart börjar bonde söker fru ! wohoh
min onsdagskväll räddad haha

fortfarande lika sjuk om inte mer nu !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-25 Klockan 19:55:58



onsdag ?


svinis eller inte ? det vet man inte. Men jag är fortfarande rätt mycket sjuk, feber och ont och kan knappt gå. livet är inte på topp just nu.
Idag var min bror hemma så han lagade mat till mig, skapligt gott. Knappt ätit ngt sen isöndags , bara lite (kiwi ,glass,rostat macka). så det var bra.

Idag har jag bara legat i sängen som vanligt, erik har ringt o gjort mig glad iaf.Sen får jag ju juice o allt på sängen. Jag smsar bara min bror så kommer han eller  mamma innan hon åker till jobbet på morgonen ,lite lyx ska man ju faktist ha när man är sjuk (Y)
  mina bästa vänner just nu! MUMS :*


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-25 Klockan 16:28:11



dålig måndag


usch allså , igår kväll fick jag hög feber så gick o la mig rätt skapligt o jag drömde samma dröm hela natten kändes det som , jag vakna hur många gånger som helst och vid 7 i morse måde jag riktigt illa så låg och såg på tv. Kollade iallafall tempen o hade 39grader (underbart).Har så ont ikroppen så orkar knappt gå på toa, så fick be min bror komma upp med cola i morse så jag fick i mig ngt. Nyss var pappa o köpte nyponsoppa eftersom jag inte orkar äta ngt för tillfället :(

ligger med datan i sängen och bara har det mysigt, ska försöka plugga lite också fast huvudet värker som tusan.



Erik . du är underbar !♥

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-23 Klockan 18:12:47



söndag


Blev fest i fredags som jag sa, möte upp sofie, Elin och amanda så drog vi till jonte där killarna var.Där blev det en bra kväll ,efter 10 någon gång åkte vi ner till stat. Dock var de inte lika kul där som innan men jag stanna iallafall några timmar sen åkte jag till Erik och sov !

Lördags blev det att vakna upp hos Erik sen åkte jag hem och duscha och fixa mig, lite senare åkte jag tillbaka till han ;) . På kvällen åkte vi hem till mig och gjorde tacos och sen hade vi tvspelskväll men jag somnade som vanligt :) och idag vaknade man upp och var sjuk ! har pluggat lite, sen gjort snittar och kollat på AA , snart blir det sängen ..

hoppas ni andra är friska iallafall! 

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-22 Klockan 20:58:01



(Y)(Y)


Yes nu är det äntligen fredag, och då blir det festa som jag inte gjort på evigheter (Y) skapligt najs !
Nu måste jag duscha och välja kläder för runt 7 ska jag möta sofie och då drar vi till jonte o förfestar sen ut ! ha en bra fredag alla
.
håll tummarna för att bexx kommer ikväll :D





Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-20 Klockan 15:28:39



blää


förlåt att jag inte skrev något igår. Men Erik och jag hade 3 månader , så vi var hela kvällen/natten..


Idag har det bara varit skolan som förövrigt har varit lika seg som vanligt , men så är livet ! nu ska jag plugga inför provet i morgon och sen se bonde söker fru osv .
hörs kanske sen !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-18 Klockan 17:10:05



16/11


Hejsvejs, har inte så mycket att skriva om idag, men iaf så vakna jag upp hos bubben :) sen blev det skola till halv 4 ( jätte segt ) -.- efter skolan åkte jag till erik och vi baka negerbollar och såg på riverside hehe nördar vi är !

Min älskade bror kom hem med en trekantsmacka med bacon o sallad i som jag ska tjocka med sen :Ddet är super gott och det borde alla ni smaka hah :D
hoppas ni har haft en bra måndag :*


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-16 Klockan 20:44:14



woho


hejsvejs , hoppas alla har det bra !
min lördag blev inte som jag tänkte mig .Erik drog och lana ist , så jag satt o kolla på film och tog fram min gamla data o rensa den ! vid 12 iaf kom erik hit så vi kolla på sunesjul och sov .

Och idag har vi inte gjort mycket, bara ätit frukost/ duschat och myst. Erik drog nyss så ska fixa mig och sen ska jag åka till han och hans bror :) sover hos erik i natt så lär inte skriva mer idag !
ha det prima ballerina allihopa

 så glad är jag bara för det snart är JULLOV :D ♥


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2009-11-15 Klockan 14:34:41



lördag :D


woho igår var det äntligen fredag igen, och det blev fredagsmys med Erik i vanlig ordning .
Det är lika toppen varje gång. vi började med att laga mat till oss, friterad pommes /bläckfiskringar och så gjorde han kött till han eftersom han inte gillar bläckfisk. Efter de gick jag och sov och han satt o spela så länge. Lite senare åkte vi till kvantum och köpte grejer till snittar och så lite chips o läsk (som vanligt ):D när vi kom hem tände vi ljus och duscha ,super mysigt tycker jag. Efter det var klockan nästan 8 så vi var ju tvngna att göra snittar innan idol , och dom blev jätte goda tycker jag ..ännu en bra fredag hos hjärtat ♥




idag har jag nördat sunesJul♥ och kollat på en ny mobil , men jag hittar aldrig ngn fin  -.- nu väntar jag på att älskling ska komma hem ifrån skolan woho.

ha en bra lördag , för det ska jag ha !

 

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-14 Klockan 12:57:06



<3


nu skriver jag lite vad som hänt under veckan !

i tisdags kom erik hit efter skolan, och jag hade lagat spagehetti och köttfärssås till han, och det blev faktist jätte gott (tur de ) sen så gjorde vi chookladpudding och bara såg på tv, riktiga latfisar är vi sen åkte han hem..

Onsdag först blev det skola sen såg vi på bio "die welle" tyckte den var super bra men ändå lite konstig , men den är värd att se faktist . sen följde jag med tove hem, vi pratade mest och åt lite :D sen gick jag o möte erik och följde med han hem, och söt som han är hade han köpt en chokladkalender till mig (jag älskar sån choklad) och jag åt nästan upp alla utom 5st typ (A) blir snart att köpa en ny :D efter de hjälpte vi till att laga mat och titta på ullared , super mysigt :*)

Torsdag idag hade jag skit ont i huvudet o kroppen , vad bövelen kan det vara som spökar i mig? aja iaf så har jag pluggat på provet till i  morgon / sett film / pratat med erik och köpt glass till min bror som hade feber och hals ont, ibland är jag för snäll allså :) sen har jag varit och spelat gitarr och sen när jag kom hem lagade jag mat till min familj :D köttfärsbiffar och bakpotatis och det var faktist gott :D tillomed pappa åt och han äter inte köttfärs så det var ju bra  :) snart ska jag se mammas pojkar och plugga lite till. imorgon är de FREDAG woho :D

hoppas alla har de kalas bra !




  gammal bild sen 2007

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-12 Klockan 19:44:46



blö


uscha är hemma och är sjuk idag, när jag vaknade var hela huvudet tungt o tjockt, känns som någon hade kokat de typ :O och är konstig i kroppen med , så ska gå o lägga mig snart igen : ( tråkigt att bara vara hemma menmen..

hoppas ni andra har en bra dag !

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2009-11-10 Klockan 08:57:11



.


 


<3

ska sova snart så orkar inte skriva mer nu. älskar iaf erik.
god natt


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-09 Klockan 20:53:04



:(


tjoho :D:D var nyss ute och gick i det kalla, men det kan behövas när man har lite plugg framför sig (uscha ) . Ska iaf göra klart min redovisning och sen läsa igenom provet jag har på fredag så jag inte får så mkt att göra på torsdag när jag verkligen kommer göra det.Efter de ska jag göra varmoboy och toast :D riktigt najs efter en kall o tråkig måndag. 



 ni gör mina dagar tjejer :D:D


Kommentarer [3]   Allmänt
Publicerat 2009-11-09 Klockan 18:21:35



=D


blää söndag igen och en lång vecka framför sig, men ska tänka positivit nu :D
igår blev det iaf ingen fest, utan erik stanna här så vi åt mat/såg film/ var hos mina grannar osv =D  alltid lika mysigt ändå . idag blir det lite plugg, redovisning på tisdag och prov på fredag (N) , om det ändå kunde vara lov snart .



 

bara för att bexx är bäst  (:


Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2009-11-08 Klockan 17:39:04



=D=D


Äntligen lördag :D:D efterlängtat för min del . Fredagen o allt blev mest skit, satt hemma i soffan o sov till män som hatar kvinnor med mamma.
 Och Idag har jag städat massa på rummet och snart ska jag duscha o fixa mig :D sen har mamma gjort tacopaj som jag ska mumsa i mig, vet inte om det blir erik kväll eller festa (?) båda sakerna är väldigt najs så vi får väl se hur det blir.
eftersom jag jämt skriver " skriver sen" o aldrig gör det så skriver jag inget denna gång :D utan vi får se om jag har bestämt mig till i kväll. erik kommer iaf med godis o så sen:D men har jag tur får ja kanske med han ut ikväll också , det återstår att se:D

ha det bra så länge :D


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2009-11-07 Klockan 14:13:10



söndag


så nu är jag hemma igen från allt, har varit i norrland hela veckan så har inte orkar skriva ngt, hälsa ju på min bror o hans flickvän och det blev även endel shopping för min del :D lär inte åka upp dit mer för tar 12 timmar med tåg o sen buss o sånt och det är väldigt segt .
i natt sov jag hos älskling :) vi såg på körslaget och sen ngn film men jag somnade i vanlig ordning, menmen :) nu ska jag duscha o sen plugga :) kanske lägger upp bilder på de jag köpte :D

hörs säkert sen :D:D


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-11-01 Klockan 14:11:43