.


Kvällen har varit super även att de inte blev som planerat pga "någon". Men vi har haft jätte mysigt med några av Eriks syskon och deras respektiva. Vi åt grillat som var jätte gott och Lisa hade bakat cupcakes till efterrätt som var smarrigt.
Nu får vi se vad vi ska hitta på resten av kvällen. Hoppas alla andra har en toppenkväll! har inte tagit så mycket bilder ikväll så det får bli en på mig och älskling från förut.


 



Kommentarer [3]   Allmänt
Publicerat 2011-04-30 Klockan 22:35:45



.


Oj kom precis till Erik efter mycket fix och sådant. Vi åkte iallafall och köpte frukost i morse och sedan åkte jag hem för att åka till stan med mamma. Hade en riktigt mysigdag med henne med lite shopping och även en korv i solen :) åkte sedan hem för att fixa lite och sedan kom Erik och duscha hos mig och vi åt även lite med min familj för jag kommer fira min valborg hemma hos Erik.
Sitter just nu hemma hos hjärtat och ska snart börja fixa mig innan hans syskon kommer. Vi ska äta grillat här och så får vi se vad som mer händer. Ska kanske iväg senare men det får vi se då.

Hoppas alla får ett härlig valborg!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-30 Klockan 17:57:33



30


God morgon bloggen hehe. Igår kväll var jag som sagt jätte trött så jag somnade i Erikssoffa medans han spelade och efter någon halvtimma väcker han mig och säger till att vi ska borsta tänderna. Efter det blev jag pigg igen så vi gick och tog oss en mysdusch och sedan la vi oss igen.
Nu har vi inte hunnit göra något. Vi ska åka och köpa frukost snart och sedan kolla i lite affärer, vill även hinna med att sola om jag får tid till de i det fina vädret.
Hörs sen!


Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-04-30 Klockan 09:44:48



Grillat


Glömde säga att jag fynda 3naglack innan vi åkte hem från stan förut.
Efter de åkte jag till Erik och vi åkte till coop och köpte lite kött som vi skulle grilla till oss och hans pappa. Blev kyklingklubbor och grillspjut som jag älskar :)
Blev även iskalla majskolvar som Erik glömde grilla tillräckligt men det gjorde inget ändå:) Alla 3 blev mätta och belåtna över maten som vi fixa.
Nu blir det att se på Tv och mysa för hela slanten eftersom vi inte träffats på ett tag. Har även köpt chips och dipp men de lär vi inte orka ikväll, är så sjukt trött om jag ska vara ärlig :)

Riktiga sommar färger tycker jag.


Hjärtat när han lagade mat :)




Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-04-29 Klockan 20:54:12



picknick


Förut drog vi på picknick i stadspaken med våran favorit rätt från café kannan. Kyklingsallad till Louise och skaldjurs baguette till mig och varsin cola och sedan lite efterrätt. Louise mamma kom även och gjorde oss sällskap ett tag och sedan låg vi och solade i bikini överdel i några timmar. Brände mig i anisktet men det gör inget känner jag för jag är så glad att det är varmt.


Lite bilder från förut :)

Fina Louise ville inte vara med på bild så tog en medans hon åt :)



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-29 Klockan 20:04:01



29


Nu drar Louise och jag iväg på picknick någonstanns :) får se vart vi tar vägen och vad det blir för gosaker vi köper med oss. Skriver när jag är hemma sen igen
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-29 Klockan 11:17:22



.


Vid 11 åkte vi till Linköping och så fort vi kom upp gick vi och åt på Steve's Coffee, dom har verkligen så sjukt god mat till ett bra pris. Sedan skynda vi oss till bilen för att åka på visning lite utanför stan. Lägenheten var jätte fin men det blir nog inte den tyvärr (inte jag som ska ha den).
Vi åkte in till stan igen och jag han med lite shopping på gina som jag ska visa sen för er när jag orkar gå upp och ta kort på de. På vägen hem köpt vi glass och när jag kom hem gick jag med morris och nu slappar jag i soffan till semesterduellen.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-28 Klockan 20:25:31



28


Drar till Linköping nu! hörs ikväll :D
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-28 Klockan 10:40:03



.


Legat vaken allt för länge nu. Vakna redan klockan kvart över 6 och sen dess har jag inte somnat om och jag kan inte somna om nu heller för vid 9 kommer Erik och hämtar lite saker. Efter de blir de promenad med morran och sedan en god frukost :) jag kan även inte roa mig med bigbrother nu eftersom alla ligger och sover, inte allt för kul att titta på :(

Till lite annat nu då
I morgon följer jag med min bror till Linköping som ska flytta dit inom en snar framtid så i morgon ska vi kolla på hans lägenhet, jätte glad för hans skull! förhoppningsvis hinner vi med lite shopping innan vi åker hem igen :)
Nej nu ska jag försöka fördriva tiden lite. hörs sen!



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-27 Klockan 08:36:48



.


Har verkligen inte orkat skriva så mycket här längre. Har tappat min blogglust som många andra också verkar ha gjort, kommit in i någon dålig period förtillfället. mittlivsuger.se känns det ungefär. Det har absolut inte hänt något som ni måste spekulera i, utan jag har mina stunder när jag tänker mycket på allt möjligt.
Iallafall så har Erik varit här sen förra måndagen men idag kände jag att jag behövde lite egen tid så vi ska ses i morgon igen, inte så länge ifrån varandra allså. Eftersom jag har blivit förkyld så köpte min underbara snälla bror Bigbrother till mig i en vecka så jag kan se dygnet runt. Självklart så är jag ute och solar även att jag inte är helt kry så jag nördar inte hela tiden.

Aja ska försöka skriva i morgon igen :) nattinatti

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-26 Klockan 22:05:03



.


Ligger just nu och ser paranormal activity 2 tokyo night ensam, därför hinner jag blogga om detta lite fort. Har sett dom andra så kände att de var dags att se även denna nu.
men nu ska jag inte missa mer. skriver i morgon!
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-04-24 Klockan 23:29:52



.


mår illa, ont i magen och trött är ett dåligt avslut på denna dag. Har iallafall varit på praktik, hämtat böcker i skolan och fixat ett påskägg fyllt med godis till mitt hjärta.
Ikväll åt vi påskmat, så sjukt gott var de som alltid och sen åkte vi hem till Erik en stund och prata med hans föräldrar.
Nu ska jag försöka hålla mig vaken till big brother och sen sova :) hoppas på att jag mår bra imorgon.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-21 Klockan 21:34:58



.


Ligger fortfarande vaken sen hjärtat åkte för en timma sedan och nu är det försent för att somna om. Idag står de lite saker som jag måste göra. Ska först till praktiken, sedan ska jag ut till skolan och hämta saker som jag ska plugga på inför lovet, sen gitarr och ikväll ska jag färga håret och fixa till Eriks hår lite. Ikväll ska vi börja tjuväta på påskmaten :D så gudomligt gott tycker jag allt. Nu ska jag hämta en smaksig frukost som jag ska trycka i mig :) hejsvejs så länge


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-21 Klockan 07:57:14



.


Var och bowla med älskling och mina bröder och deras flickvänner förut. Dock hade jag menshumör (sur och tråkig utan anledning) och så krångla banan som vi hade, körde tjejerna mot killarna men vet faktist inte vilka av oss som vann.
Sen hämta jonte och beckis upp mig så tog vi oss en raggar runda på stan och sedan åkte vi till campus för att lyssna på en föreläsning om sex genomlivet.
Ikväll har jag ätit och nu slappar jag bara, i morgon väntas praktik hela dagen.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-20 Klockan 21:30:02



20


Stanna som sagt hemma idag. Har hunnit med att hänga in min tvätt, sova, se massa andra avenyn och laga lunch tills hjärtat kom hit. Blev hamburgare & pommes och vi satt ute på altanen. Vädret är inte riktigt på topp men de är ändå skönt ute. Nu ska jag bara slappa och kanske hinna med lite plugg. Ikväll kanske vi ska göra en sak men skriver inte de nu ifall de inte blir av och så ska jag på en sexföreläsning igen..
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-20 Klockan 13:17:02



.


Nu blir det att lägga sig och dejta kudden. Dock så ligger jag redan men ska försöka sova eller se på något tills hjärtat har spelat klart :) börjar nog bli sjuk också, fryser, är trött, illamående och ont i magen. uschusch hoppas inte på sjuk. För övrigt så har jag ätit gryta idag och sedan var jag och hämta saker hos Erik och lite annat. hatar tisdagar mer än något annat speciellt i skolan. aja god natt mina kära läsare hihi
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-19 Klockan 23:01:44



19


God morgon god morgon. Idag börjar jag vid 11 så en lång sovmorgon är alltid härligt. Sitter och äter frukost just nu, två kiwi och ett stort glas vatten och big borther till hihi. Mitt hjärta ligger fortfarande och sover i min säng men nejnej jag ska till skolan ändå. Han är ju ändå här sen när jag kommer hem :) nu ska jag fortsätta att fixa mig. Ha det så bra alla idag hejsvejs!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-19 Klockan 09:12:53



.


Nu är både Sofie och Erik är :D kan som sagt inte bli bättre. Erik ska "bo" här ett tag nu och Sofie är här hela veckan. Ikväll har vi ätit grillat och sedan var jag på kvantum och köpte cola och lite andra gosaker till mig och älskling. Fick även höra en kul sak " jag fick håll av att ta av mig kläderna" haha kanske inte låter så kul nu men de lät kul när han sa det förut hihi. Nu har vi även precis bytt påslakan i sängen och så duscha vi precis innan så jag kommer iallafall att sova perfekt ikväll.
Nu ska jag se andra avenyn och tjocka i sängen tills de blir dags att sova hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-18 Klockan 21:50:13



.


Sitter just nu och äter kalaspuffar i sängen :d Ska snart börja fixa mig och sedan cykla ut till skolan för 2 eller 3 lektioner, blir nog även att köra på skinnjacka när jag cykla idag woho!
Ikväll kommer båda mina älsklingar hit. Först kommer Sofie och sedan kommer Erik så denna vecka kommer nog bli kanon för min del. Nu måste jag fortsätta äta så jag inte kommer försent. Det vorre ju verkligen synd :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-18 Klockan 09:34:41



20


Idag har Erik och jag varit tillsammans i 20 perfekta månader!

(haha ja jag ser själv att min arm ser skit tjock ut)
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-04-17 Klockan 17:49:03



.


Idag har det varit så himla härligt ute. Satt ute med Monica (Eriks mamma) och fika/prata och sola i ca 2 timmar. Sen satt Erik och jag ute och åt glass o bara myste :)
Kom hem för några timmar sedan så jag har hunnit med att äta, pommes och kött och sen har jag duschat. Får se vad som mer händer idag. Hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-17 Klockan 17:16:18



,


Sitter hemma hos Erik nu igen. Vi var nyss iväg med hans Mamma och lyssna på en sak i sporthallen och nu väntar vi på mat. Sa till Erik imorse att jag var sugen på grillat så kommer hans mamma in 10 min senare och säger att vi ska äta grillat här idag :) kan inte bli bättre, grillat är så jädra gott och jag känner doften redan nu!



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-16 Klockan 13:56:36



.


Sitter hemma hos Erik just nu. Igår åkte vi till garaget och laga Tobbes bil och jag hjälpte faktist till och sedan åkte vi hem till Erik. Dom hade gäster så hans kusin och hennes barn Algot var här, så sjukt söt var han och även Ramona och Carl med deras super söta unge var här :) Sedan åkte vi hem till mig och duscha och åt och sedan åkte vi tillbaka till Erik och här slappa vi och såg big brother innan båda somna.
Idag får vi se vad som väntar oss skriver säkert senare, Hejsvejs!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-16 Klockan 10:48:41



15


klockan är 10 över 7 och jag äär vaken nu!!?!? har sån jäkla mensvärk så kan inte somna om. Ligger och ser big brother från igår och morris ligger faktist bredvid mig för engångsskull.
Har en lektion idag, så får se om jag drar på den, det beror på om värken går över eller inte! Nej nu ska jag fortsätta kolla och även försöka somna om några timmar. Hejsvejs.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-15 Klockan 07:16:15



.


Ser efterlyst med mamma just nu och mitt humör blir bara sämre och sämre! varför finns det så jäkla många idioter i Sverige/ Världen för?!?!
Ska dock inte säga mina åsiker i min blogg utan de får jag hålla inom mig eller så får Rebecka höra det någon dag. Gruppvåldtäkt, misshandel & mord! jag spyr verkligen på er alla som gör sån SKIT!

Förövrigt så har mamma och jag grillat ikväll och gjort förrätt och grejer. Bara vi hemma så det är jätte mysigt att hitta på lite sånt. Snart blir det att ta sista promenaden med morris för ikväll och sen ska jag gå och sova.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-13 Klockan 21:34:15



..


Började dagen med en sovmorgon till klockan 12 och sedan hade man "lektion" i 20 minuter ungefär och sedan fick man åka hem igen. När jag kom hem blev det att äta falukorv och makaroner och nu nördar jag gamla andra avenyn avsnitt i soffan. Kanske borde kolla igenom svenska häftet lite eftersom det är i nationella prov i svenska B i morgon, uschusch..
Nu ska jag fortsätta nörda och absolut inte göra något idag.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-13 Klockan 16:28:32



.


Sitter nu i soffan med mamma och har myskväll. Vi ska äta pommes och stora räkor och aioli, inte alls nyttigt men jag har nyttiga veckan och helgen får jag äta vad jag vill på.
Nu ska vi se på Stockholm-Båstad!
hejvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-10 Klockan 20:00:55



9


Ligger i Eriks säng just nu och väntar på han medans han kör limo. Igår kom jag hit iallafall och då blev det att duscha och mysa och runt 9 hade ingen av oss ätit så Erik bjöd på Kinamat, 4smårätter och kyklingspett i jordnöttssås så jäkla gott var de! vi somnade väldigt tidigt och vi vaknade även tidigt idag. Blev att duscha och göra sig i ordning för Sofia fyllde år så vi skulle ut till Arum och fira henne. Och Snart när Erik kommer blir det att äta tacos och mysa för hela slanten.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-09 Klockan 20:38:22



Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.


Egentligen så oroar jag mig aldrig daligen över något. Men jag kan tycka att framtiden kan kännas jobbig eftersom Erik och jag vill olika saker i livet. Men jag tror att han och jag klarar allt tillsammans så det är nog bara onödigt att tänka på sånt.



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-06 Klockan 15:36:00



..


Här är en från bilderna idag!

Blev verkligen jätte nöjd med denna. Stort tack till dig Joss.

 

 

 


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-04-04 Klockan 21:38:12



4


Har inte orkat uppdatera för det har inte hänt så mycket. Men hela helgen var jag med Älskling och han åkte även hem igåår efter en lång tid hos mig. Skönt och tråkigt på samma gång, gillar att ha lite ensamtid sammtidigt som jag gillar att spendera min tid med han.
Idag var jag bara på en lektion, har så jäkla huvudvärk så jag åkte hem. När jag kom hem fråga Joss om jag ville ut och fota/gå med henne och självklart ville jag de.
Någon bild kanske jag kan visa sedan. Men nu ska jag plugga så vi hörs kanske senare :) hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-04-04 Klockan 17:08:36