hoho


halloj
Just nu är vi på väg till göteborg efter en natt i malmö. Denna dag har varit skit ärligt talat, jag har haft så ont i magen så jag har legat och gråtit men som tur är finns finis vid min sida.
Jag har även sett endel av rosengård och de är ju lite tufft eftersom det är så känt ;)
Efter det träffa vi fredric (eriksbror) som också kör lastbil, så vi var och handla och kolla hans bil osv..
snart ska vi äta donken och nu ska jag kolla på Ph! :D

(sitter med datan i knät så jag orkar inte fixa med stor bokstav osv när bilen hoppar)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-31 Klockan 18:41:57



-


hejsansvejsan
Nu sitter jag i lastbilen med hjärtat. svärföräldrarna körde ner mig förut så nu ska jag vara med hela veckan, nöjdtjej? javisst.
Om 6mil är vi framme i helsingborg och där ska vi spendera natten :) Idag jobbade jag även min sista dag på onyx så jag hoppas att jag får de andra jobbet på onsdag när jag ska ringa, men sån tur har jag väl inte..
Nu ska jag se film och vara social med hjärtat :)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-29 Klockan 20:49:05



29 augusti


halloj
sitter just nu på jobbet och pratar med hjärtat i telefonen. Imorse åkte han klockan 6 från mig men jag kanske ska åka till han sen. Hans snälla föräldrar ska köra mig isånafall så vi får träffas igen. Beror dock på om han kan stå i oskarshamn och vänta på mig, jag jobbar till 2 idag.
Igår lagade jag även 2rätters till hjärtat och min mamma. Jag gjorde skagenröra till förrätt och sen lövbit och pommes till huvudrätt.
På kvällen åkte vi hem till Erik och då skulle Erik och hans pappa fixa lite saker så då var jag med hans mamma en lång stund, mysigt att prata av sig lite.
nu måste jag stänga av, hejsvejs!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-29 Klockan 12:15:04



:D


Imorse fick jag vakna upp bredvid världensbästa. Vi åt en god frukost och sen duschade vi i en evighet och efter blev det massa mer mys!
Han gick hem för en stund sen men kommer tillbaka senare. Snart ska mamma och jag cykla till blomsterlandet/willys för att handla lite. Jag ska laga maten hemma idag så vi får se vad det blir för gott :)

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-08-28 Klockan 14:07:01



bläää


guuuud vilken seg lördagskvälll!!!! Erik är med sina syskon och deras respektive och fiskar kräftor och jag hade ingen lust att följa med i år. Ångrar mig lite nu eftersom att min kväll har varit så grymt tråkigt...
aja blir snart att sova och vänta på att Erik kommer!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-27 Klockan 22:03:19



jobbet


Hallåhallå
Sitter på jobbet och bloggar! jag jobbar till klockan 3 så kom in o hälsa på om ni är på stan. Sen kommer min älskade mamma ner och gör mig lite sällskap.
igår vad jag ju somsagt på bio och såg "kyss mig", den handlade om två tjejer som blir kära i varandra. Helt okej film men ganska seg. vi var 7 tjejer i hela salongen haha
Nu måste jag dra
hejsvejs


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-27 Klockan 12:11:29



Fredag 12/8


Jag minns faktist inte om vi gjorde något speciellt på fredagen förutom att gå ut och äta x2 och sen bara slappa nere på stranden.
Men ni får se lite bilder därifrån ändå.
Jag vet att de inte är så mycket bilder på min släkt men jag vill inte lägga upp ifall dom inte vill att jag gör de!


Kommentarer [0]   Italien
Publicerat 2011-08-26 Klockan 23:59:37



biokväll


Straxt ska jag äta mexikanskgryta och det är så jädra gott! sen ska jag möta upp Linnea vid hemköp för att köpa med oss lite gott till bion. Vi ska se "kyss mig" så jag hoppas att den är bra.
Hörs ikväll

 

 

 

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-26 Klockan 19:26:07



:D


Puhh! nu har jag ringt på jobbet som jag prata om i början av veckan. Jag ska dock ringa tillbaka på onsdag för hon hade fortfarande semester, aja bra tecken på att jag ska ringa upp? håller tummarna och allt möjligt för att jag ska få detta.
Nu har jag hunnit med en dusch och en promenad sen jag vakna och jag ljög när jag sa att jag skulle plugga körkort, har inte ens tagit in böckerna på mitt rum:)
Nuu blir det att handla lite gott!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-26 Klockan 15:41:46



god morgon


haha god morgon?
Vaknade för ca en halvtimma sen när hjärtat ringde, jag sover aldrig såhär länge! Bra start på min dag blev det också, medans vi prata kollade jag min mail och jag hade fått ett positivit mail från min rektor och syo så nu kan jag vara glad :)
nu blir det att läsa lite i körkortsboken så jag kommer igång! hejsvejs

Min körlärare i sthlm och jag! ;)


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-26 Klockan 12:15:40



,


Så nu har jag skrivit in mig på körskolan, gjorde fas A 3gånger innan jag gav upp och cykla hem :) fick 40 som mest men aja någon gång ska det sitta.
Ikväll var mamma och jag ensamna hemma och då lyxar vi alltd till de lite extra, så idag åt vi pepparbiff med pommes och vitlökssmör med en godsallad till :) muma!
Imorgon är det äntligen fredag men självklart så kanske inte Erik kommer hem då:( suuug så tråkigt menmen



Nu blir det att se någon film och sen försöka sova :)

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-08-25 Klockan 22:13:19



11/8


Torsdagen i Italien
Dagen började med en frukostbuffe som alla andra dagar och sedan spenderade vi hela dagen nere på stranden. Fy tusan så härligt det var!
jag fyndade mig även en bikini av en som gick och sålde på stranden, blev självklart super nöjd.
På kvällen åkte vi upp till San mariono, och ni som inte vet så är det en egen republik. Det ligger uppe på ett berg och där uppe betalar man ingen skatt, så sprit och sånt var ju mycket billigare där. Vi kollade på utsikten och i lite affärer och åt mat på en fin resturang med en jätte fin utsikt, jag gillade dock inte maten där haha. På kvällen när vi åkte hem trodde man nästan att man skulle dö eftersom att dom kör lite hejvilt :) Men jisses vad jag vill tillbaka nu när jag måste kolla runt på bilderna :(


Hur hade jag sån tur att få dig?

Snygg springstil?


Kommentarer [0]   Italien
Publicerat 2011-08-25 Klockan 12:40:19



.


God morgon
Ska snart ta mig lite frukost och idag ska jag skriva in mig på körskolan, yippi? 
Jag ringde och frågade hur mycket det kostade att skriva in sig eftersom att pappa behöver veta eftersom att han han ska betala, svaret blev 2200?!?!?! tycker det är lite av ett rån i plånboken. Men aja det får kosta vad det kostar.
Så i eftermiddag drar jag och Linnea dit och kämpar.
Nej nu ska jag ta mig lite frukost :) hejsvejs

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-25 Klockan 12:02:39



..


Nu ska jag krypa ner i sängen och se någon bra film och förhoppningsvis somna ganska tidigt till den. Ska försöka att skriva lite bättre imorgon!
god natt :)


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-08-24 Klockan 22:48:28



onsdag 10/8


på onsdagen åkte vi tåg från Venedig till Rimini, vi hade ett byte på vägen och det tog ca 3 timmar att åka dit. När vi kom fram till Rimini blev det att checka in på hotellet och sedan gå och luncha. Vi åt på ett jätte mysigt ställe och deras mat var jätte god, första men inte sista gången vi åt där den veckan ;)
Där åt vi något nytt. Det var tortillabröd och så hade dom olika fyllningar i, i min var det parmaskinka, majonäs och tomat, verkligen as gott!
Resten av dagen blev det självklart att bada! guud vad vi hade längtat efter det. På kvällen blev det att gå ut och äta med resten av min släkt som redan var i Rimini när vi kom. Efter maten gick jag, Erik och mina kusiner ut för att kolla runt lite innan vi gick hem och sov.


Bild från morgonen när mamma och jag tog en sista promenad! :)

Världens bästa mamma!

Kommentarer [2]   Italien
Publicerat 2011-08-24 Klockan 10:11:00



:)


haha sötbild från planet :) "le då, men sluta! le då"



Ska snart försöka sova för att fördriva lite tid. Idag har jag inte gjort något alls, varit sjukt uttråkad hela dagen. Börjar även bli förkyld som pricken över i:et.
Eftersom att jag måste försöka ta tag i lite saker så ska mitt första bli imorgon och det är att ringa efter ett jobb. Jag har fått ett nummer till ett ställe som söker folk, eller dom gjorde det när hon jobba där så jag ska testa! Bara jag kan få lite mod till att göra det.
Idag fick även Lisa och Christian en son, så jäkla mysigt! Hoppas jag får se den lilla snart :)

Nu ska jag fortsätta att kolla på Ph tills jag somnar. God natt!

ge mig fredag nuuuuuu!

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-08-24 Klockan 01:20:23



Tisdag 9/8


jag kortfattar texterna lite och ger er lite mer bilder till så ni förstår hur härligt det var:) detta var sista dagen vi hade i Venedig och då hade vi planerat att gå till en stor marknad. På den marknaden var det massa bygnader som är kända från olika filmer, dock har jag nog aldrig sett dom men dom var fina. På vägen hem åt vi lunch och det fick bli pizza för min del, mums!
Efter det tog vi båtbussen hem till vårat hotell och det var häftigt att ha åkt det när man ändå var i den staden. På kvällen gick vi ut och åt och då fick det bli lax och potatis för min del och för dom andras också förutom Erik eftersom att han inte gillar fisk ;)
Efter maten så tog vi oss en promenad innan det blev dags att sova.


Kommentarer [1]   Italien
Publicerat 2011-08-23 Klockan 09:54:42



kom hem ♥







Som sagt så har Erik åkte och jobbat idag och det var lite extra jobbigt eftersom vi varit hela tiden i 2veckor. Men jag får längta efter helgen extra mycket ♥
Idag har jag jobbat till 2 och sedan var jag på gymansiet men (pontus) som jag sökte var inte där, får testa att ringa imorgon och det är allså min rektor. För er som tycker de låter knäppt eftersom att jag har tagit studenten så är jag fortfarande inskriven där.
Efter det var jag och handlade en jätte mysig tröja som jag absolut lär använda mycket ihöst + lite flytta hemifrån grejer som jag tyckte var söta :)
Nu har jag precis målat naglarna och snart ska jag ta en dusch med ansiksmask och hela kalaset.
hejsvejs

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-22 Klockan 19:54:07



otuuur!


Nu har precis hjäärtat och jag ätit pizza med min familj. Idag hade jag min oturs dag, jag skulle på bröllop och jag missa det, det säger väl typ allt.
Hon som har affären skulle gifta sig klockan halv 3 så vi hade kommit överens om att jag skulle sluta klockan 2 eftersom att det bara tar ca 5 min dit. När jag låser så krånglar kassan och då står en tant utanför som vill in och eftersom att kassan krångla fick hon komma in en stund fast jag sa till henne att jag måste stänga snart. Då tjatar hon om att de står klockan 3 på dörren..suck!
vid 20 över går hon äntligen ut och då måste jag släcka och ta ner galler o de innan jag går, när jag kommer innan hemköp så hör jag klockorna till kyrkan ringa, då insåg ja att jag inte vill gå in tillsammans med bruden eftersom det var typ då som hon skulle börja gå in. Jag fick allså gå hem, jag skyller allt på kärringjävln, hade hon inte knackat hade jag aldrig öppnat till henne!
aja jag hoppas på att få se massa fina bilder nästa vecka och att dom har en toppenkväll nu.

Nu ska vi iallafall gå ner och baka skaldjurspaj och sedan ta en dusch innan det blir dags för mys? eller något. Jag är sjukt trött men jag får skylla på att jag börjar bli sjuk.
Aja bakdags nu :D
Kommentarer [3]   Allmänt
Publicerat 2011-08-20 Klockan 21:51:48



:)


Orkar inte skriva så mycket just nu så jag kanske gör de lite senare. Jag tänkte iallafall visa mina bikinisar som jag köpte i Italien och en snygg toarulle jag köpte som jag absolut inte ska ha inne på toan ;) Nej man jag tyckte det var en kul sak och gubbarna på är så söta. Självklart var den ganska billig med, alltid bra att ha?! :)
Har även lyckats slarva bort Linneas och Louise present som dom skulle få, ganska lyckat. Nu ska jag städa lite innan hjärtat kommer för det ser ut som ett helvete på mitt rum!




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-20 Klockan 19:00:42



.


Hallå
Förut var Linnea och jag på morella och åt, båda åt varsin pizza och det satt fint i magen. Nu sitter jag hos hjärtat, han spelar och jag fixar med Italienbilderna som vi hade på hans mammas kamera. Kan lägga in lite av dom här senare om ni vill se.
Nu ska jag fortsätta att mumsa på allt godis och se ph medans bilderna läggs över.



Jag & mannen i mitt liv!


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-08-19 Klockan 21:11:01



.


Just nu sitter jag på jobbet och dricker kaffe. Öppnade alldeles nyss så det är bara att kika in om ni är på stan! Klockan 2 kommer den bästa hit för då ska vi gå och luncha tillsammans, kan tänka mig att det kommer sluta på morella. Mums!!!
Nu ska jag göra någon nytta? vad det nu kan vara :)
hejsvejs



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-19 Klockan 10:04:34



.


Just nu ligger jag i sängen och pratar med hjärtat. Självklart så skulle de krångla på jobbet innan jag gick hem så jag hoppas de fuunkar imorgon när jag kommer dit.
Ikväll har jag bara slappat, tog en skön dusch med ansiksmask och hårinpackning förut och så åt jag god mat. Imorgon ska jag träffa min underbara vän Linnea som jag saknar massa och på kvällen blir de mys med mitt hjärta! vi ska ha riktig fredagsmys som faktist var länge sen nu.
Jag hade också tänkt att ni skulle få se allt jag köpte i Italien men jag orkar faktist inte göra de nu ikväll, så imorgon får ni säkert se det & jag ska även skriva vad vi gjorde på tisdagen + lite bilder!
Nu ska jag borsta tänderna och sedan sova, nattinatti :)
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-08-18 Klockan 22:14:11



18


hallå
Igår funkade somsagt inte vårat internet hemma men på vägen hem från jobbet köpte jag med kinamat till mig och hjärtat. Det var sjukt gott och vi provade på en ny rätt med stora räkor i starksås.
Just nu sitter jag på jobbet och dricker kaffe och kollar på liite sidor. Min söta mamma kommer ner sen och lunchar med mig, hon ska köpa med mat från cafe kannan. Längtar redan tills hon kommer men jag får vänta några timmar till.




 Killarna i mitt liv!


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-08-18 Klockan 12:00:59



2år, många tycker de är mycket men för oss är det ingenting




(17/8)Skrev inlägget igår men det kom inte in och så dog vårat internet.



Idag har Erik och jag varit tillsammans i två år och jag minns det så väl när det blev vi. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva för jag finner inga ord för den killen allså eller inga ord som räcker för att beskriva. Det bästa med att älska honom är att jag vet att han älskar mig precis lika mycket tillbaka om inte lite mer ibland. Jag kommer alltid vilja vara med honom och så kommer det att vara också.
Jag älskar honom så jäkla mycket och jag kommer aldrig släppa taget om han!

Dom finaste åren i mitt liv

 




Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-08-17 Klockan 16:14:04



Måndag 8/8


Erik och hans pappa kom och hämtade oss runt 2 tiden och efter de åkte vi mot skavsta flygplats. Klockan 7 gick planet och då trodde jag ärlig talat att vi skulle bli kapade men han var nog bara väldigt flygrädd som jag trodde så om haha.
När vi kom fram fick vi fixa lite med hotellet och eftersom de hade blivit fel fick mina kusiner bo på ett annat. Sedan tog vi oss en god lunch som bestog av en pizza slice och sedan gick vi runt massa i staden för att se hur den såg ut. På eftermiddagen åt vi mat på ett mysigt ställe och jag åt tortilini som jag gillar. På kvällen köpte vi vin och satte oss ute på ett ställe och drack o pratade, på vägen därifrån kom en ros försäljare som gav mig två rosor även att jag inte ville ha dom, då betalade Erik en jätte liten summa eftersom vi inte ville ha rosorna och då tog han tillbaks en av dom, knäppkille!
Staden är iallafall jätte häftig eftersom att vatten är deras gator, dom har allså polis/ambulansbåtar som åker runt och inga bilar alls, det tycker jag är coolt!



Och funderar ni på att åka till Venedig någon gång så räcker det med att vara där högst två dagar!








Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-17 Klockan 11:48:09



.


Hallåbloggen!
Nu är vi hemma igen efter en vecka i värmen och det har varit toppen, 30 grader om dagarna och strålande sol är inget jag tackar nej till. Massa sol och bad och att äta på resturanger varje dag tycker jag är super härligt.
Ni ska självklart få veta vad vi gjorde om dagarna och även få se lite bilder på olika saker, vi tog över 1000 stycken så det finns endel kan man säga. Eftersom Eriks mamma var snäll och lånade ut sin kamera till oss så kommer jag få bilderna en annan dag för Erik har dom just nu :)
Nu ska jag se Ph och äta chips och dricka cola här i min ensamhet, kan erkänna att de är sjukt jobbigt att ha kommit hem igen.




Bild från san marino

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-16 Klockan 21:43:41



seeeeeegt


Just nu ligger jag i sängen och är sjukt rastlös, ser på film och hoppas på att tiden ska gå lite snabbare. Vill inte sova sammtidigt som det skulle vara så skönt men de får jag väl göra i bilen sen.
Lägger upp två bilder på min andra man i mitt liv som jag faktist kommer sakna nu när jag är borta :)
Nej nu ska jag väl plocka ordning lite på rummet så det ser lite okej ut när jag kommer hem!
ses om en vecka och 2 dagar :)






Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-07 Klockan 23:28:23



ny design


Nu har jag äntligen en ny design och jag är super nöjd, stor tack till jossan! tryck f5 om ni inte ser den.
Just nu sitter jag och ser på film i min ensamhet men ska snart ha en myskväll med mig själv med dusch/hårinpackning och ansiksmask :) klockan 2 kommer hjärtat och Ove och hämtar upp mig o mamma och då drar vi till skavsta flygplats.
Jag är så jädra pepp och nästa tisdag kommer ni få se massa goabilder därifrån



Kommentarer [3]   Allmänt
Publicerat 2011-08-07 Klockan 17:48:42



yippi


Hallå bloggen!
Igår var mitt humör inte alls på topp och jag kände mig ganska ledsen osv men idag känns allt på topp igen! Erik kom igår kväll och sov här och idag åkte vi till han och jag hjälpte honom att packa lite saker. Nu håller jag på med mina sista saker som ska med. Ohh så jävla skoj det ska bli!!! Vi ska även fira två år där nere lite iförskott eftersom vi kommer ha två år dagen efter vi kommer hem :)
Klockan 2 i natt kommer Eriks pappa köra oss till flygplatsen så jag kommer säkert skriva något mer senare!
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-08-07 Klockan 13:29:40



.


Idag har jag hunnit med en heldel. Började med att ta en långpromenad imorse och då möte jag upp mamma och morris som också var ute. Sedan gick vi hem och då åt jag gröt till frukost och sedan åkte vi till elgiganten för att kolla på en kompaktkamera till mig, ska fundera på om jag ska köpa någon sen.
Nu sitter jag med färg i huvudet och har lite ångest vilka bikinisar som ska få följa med, får be mamma om lite hjälp.
Nu ska jag fortsätta packa och sedan duscha! hejsvejs

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-08-06 Klockan 11:13:33



bilder


Eftersom mitt internet var så segt förut så får ni lite bilder från dagen nu.



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-05 Klockan 21:57:40



.


Idag har jag haft en kanon dag. Började med att jobba och sedan kom mamma, vi handlade lite nytt till resan. Jag fick med mig en bikini hem och mamma massa annat. Sen möte jag upp Linnea och vi köpte med mat från cafe kannan och sedan gick vi till en brygga och låg o prata och åt i solen. Blåste dock för mycket för att bada men det gjorde inget.
Ikväll får jag se om jag orkar färga håret och packa men det känns tveksamt, kanske ska försöka sova snart istället.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-05 Klockan 20:22:57



:)


Godmorgon!
Idag äär jag uppe med tuppen men jag börjar ändå jobba klockan 10 så det gör inte så mycket, idag ska jag öppna affären och det kan väl inte gå fel?!
Efter jobbet ska mamma och jag gå och fixa Erikspengar som ligger här och så kanske de blir att kolla runt lite. Efter det ska jag iallafall möta upp Linnea för en dag med sol och bad! hoppas vädret håller i sig eftersom att jag har hört att de ska bli dåligt idag.
Ikväll kommer även mitt hjärta hem!!!!!! :D

haha får bli en gammal bild på mig o Nea!

<3

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-08-05 Klockan 08:47:35



fixar och styr


Nu har jag hunnit med en promenad och en kall och skön dusch, så himla härligt. Just nu håller jag på att lägga fram och kollar lite kläder som vi ska ha med oss, ifall det behövs tvättas osv. Känns som det kommer bli lite för mycket för min del och älskling och jag ska dela väska när vi åker, men jag tror det blir kanon ändå haha. Aja nu ska jag fortsätta och sedan göra gröt som lunch innan jag drar till jobbet.

Hejsvejs!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-04 Klockan 11:26:23



.


Godmorgon godmorgon!
Ska straxt ge mig ut på en lång promenad, håller bara på att fixa med mp3. Skriver mer senare när jag kommer hem igen. hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-04 Klockan 09:24:22



stämmer in till 110%


Det finns inga tvivel,
har aldrig ångrat en sekund,
jag har älskat dig från första stund.
Vill att du ska känna trygghet,
du kan vila här hos mig,
för jag ska aldrig släppa dig.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
det är för alltid du och jag.


Lycklig tjej!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-03 Klockan 21:30:32



.


Detta har varit min värsta dag hittlis på jobbet även om jag bara jobbat 3dagar. Min bror kom och störde mig iallafall även att jag ville de, men då skulle jag slå in en sak på kassan och det blev fel, så den funka inte när jag gick hem men hon som jobbar där skulle gå o kolla upp de sen. Kom självklart två som skulle handla då så jag fick göra de på ett annorlunda sätt. Min bror smsa även och sa att han hade tagit hand med gurkan idag, de tycker jag är lite små coolt. Fast min bror är inget fan av honom kan jag lova!
Nyss åt jag flygande jakob och straxt ska jag hoppa in i duschen.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-03 Klockan 19:13:15



resväska?


God morgon blöggen
Vakna för någon timma sedan så jag har legat o kollat på andra avenyn men jag ska snart gå ner och äta frukost. Efter det ska jag åka iväg o köpa en resväska eftersom vi snart drar iväg, lääängtar så sjukt mycket och sist jag var iväg var för 6år sedan så det är verkligen dags nu igen + att jag har min älskling med mig denna gång!
Hoppas även att bex kommer in och pratar lite med mig sen när båda vi jobbar, när hon går med posten kommer hon alltid förbi in till mig, haha så söt :)
Nej nu ska jag gå ner och äta och fixa mig lite!


Jag & min underbara bror i Egypten!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-03 Klockan 10:31:46



.


Nu är min andra dag på jobbet gjord och det gick självklart bra. Efter det gick jag, Linnea och Louise till Morella och åt mat och det satt verkligen fint kan jag lova.
Och eftersom jag har tvångstankar så sitter jag och funderar på en sak i affären så jag funderar på att åka ner och kolla de, typiskt mig att alltid tro massa saker som inte stämmer..
Ska iallafall hoppa in i duschen först och sedan ringa min andra halva! bilder på den goda maten kan ni få se senare :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-02 Klockan 21:09:34



sovdags


Ligger i sängen nu med min andra man i mitt liv, allså morris. Han ligger och snarkar och jag kollar på andra avenyn och dricker vatten.
Började jobba idag och det gick bra, sedan gick Linnea och jag o badade på "världens mysigaste strand" men det var självklart kallt i vattnet.
Ikväll har jag bara duschat och ätit och snart ska jag sova.

Gammal bild på Morran!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-01 Klockan 22:55:20



.


Nu har jag precis ätit frukost med mamma ute i trädgården. Imorse gick jag hem från Erik klockan 7 och när jag kom hem tog jag en promenad med Morris sen somnade jag gott igen. Idag börjar jag även jobba, fast de är tyvärr bara denna månad men lite pengar blir det iallafall!
Nu ska jag fixa med lite grejer och sedan göra mig i ordning.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-08-01 Klockan 11:01:56