28


tyvärr så hittar jag inte sladden till kameran men skit samma. Ska snart gå o lägga mig igen o äta negerbollar och kolla dom sista avsnitten av andra avenyn. Har kollat från 30till95 på bara två dagar typ! älskar att ligga o kolla på den första säsongen. Men nu ska jag dricka te & tjocka lite. Lär vara hemma i morgon också, men då blir det att plugga hela dagen.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-28 Klockan 21:23:24



28 april!


Hämtade nyss ut mitt paket från nelly på kvantum. Toppen och leggingsen var skit snygga tycker jag, dock var toppen lite tajt men de syns nog inte förhoppningsvis. Imorgon blir det kanske praktiken, hoppas jag blir ännu bättre för är fortfarande rätt förkyld. Nu blir de att vänta på mat och sen duscha. Louise kommer även förbi med en bok sen så blir nog endel plugg ikväll också.
Lägger kanske in en bild på kläderna senare när jag har hittat sladden.

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-04-28 Klockan 17:44:07



26 april


Fy tusan vad tråkigt de är att vara sjuk. Har legat i sängen hela dagen och bara kollat sally osv. Ladda iallafall ner hela säsong 1 med andra avenyn, så har 103 avsnitt att kolla på nu tills jag blir frisk. Ska snart göra rostat bröd och sen ligga och kolla på de tills jag somnar. Skicka efter lite från nelly förut också, så hoppas kläderna kommer snart :)nu ska jag göra rostat bröd och sen lägga mig igen.

Hoppas ni andra är friska!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-26 Klockan 19:28:02



Söndag!


Jag har verkligen inte orkat skriva. Men får skriva lite kortfattat om allt nu då.
Imåndags började praktiken på ostkustgrossisten, skönt att slippa skolan lite men vill hellre ha ett sommarlov nu. Men iallafall så har jag varit ute och sprungit med morris, och det gick rätt bra även om han vill lukta lite i skogen, och sen så har jag varit med Erik för det mesta. Men ifredags blev jag sjuk så nu sitter man här med feber/hals ont och jätte snorig, känns så underbart-.-! eller inte. Men jag övningskörde iallafall med Erik och jag tycker själv att jag är jätte duktig (: .. Och senare blev de taco med Sofie /Tobbe.
I lördags drog Erik och jag på 30års fest hos hans bror och det var jätte trevligt & mysigt.. Nyss åkte erik hem och innan han åkte gjorde han negerbollar :) så ska äta lite sånt och hoppas på att jag blir frisk.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-25 Klockan 19:32:36



18 april.


Då är det söndag igen. Helgen har varit rätt bra. Igår lagade jag mat hemma, det blev hemma gjorda hamburgare med friterad pommes med vitlökssås/beasås och sallad, grillade även hamburgarna. På kvällen åkte Erik och jag o handlade lite godis och läsk även att de inte blev att äta så mycket. Somnade driket när vi kom hem.
Idag så åkte vi bil lite överallt och sen när jag kom hem gjorde jag skaldjurspaj och sen kom Erik hit igen. Han åkte dock nyss, så nu kollar jag wallander.

Nu blir de inte skola på 3 veckor för praktiken börjar i morgon ! gutt.
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-04-18 Klockan 18:56:30



häärlig kväll!


Blev en super bra kväll igår tycker jag. Blev först att grilla och det var skit gott. Och sen satt vi och drack o pratade massa och det är alltid lika mysigt. Har inte så mycket att säga faktist. på natten kom Erik o hämtade mig så jag sov där sen.



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-17 Klockan 13:05:06



grilll &dricka med brudarna!


Så nu har man precis duschat och ska snart börja välja kläder och fixa sig för ikväll. Ikväll blir det grill & dricka med bruudarna hos Erika. Och idag drog jag hem efter andra lektionen, har börjat få ont i kroppen och är helt hängig, hoppas det inte blir värre efter ikväll. Ikväll drar jag och sover hos älskling så lär inte skriva mer i natt iallafall haha. Men lägger säkert in bilder i morgon.
bra fredag (Y)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-16 Klockan 16:22:56



16 april


Han inte skriva något igår. Men dirket efter skolan gick jag till min sjukling, som jag kanske inte borde ha gjort.
Börjar också bli sjuk nu! Men kan inte stå emot han haha. Iallafall så grilla vi i de härliga vädret när jag kom dit och sen låg vi o myste mest eftersom han är sjuk. På kvällen kom min bror o hämtade upp mig så vi åkte & hämta mamma i gamleby. Dirket när jag kom hem så somnade jag typ.
Idag känner jag inte alls för skola, känner mig helt hängig. Men jag fick iallafall i mig en punschrulle till frukost haha kan nog inte bli mycket bättre!
Nu måste jag fixa mig innan jag drar, skriver senare !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-16 Klockan 07:27:06



14 april!


Då är onsdagen klar också, och dagen gick rätt fort. Hade håla i några timmar och då drog jag hem och åt pasta&räksallad med majs o sånt gott i. Efter skolan hade vi träning till modevisningen och det var väl rätt kul att kolla på och sen kom älskling & hämtade upp mig eftersom han har körkort nu. Vi åkte runt lite och nu är jag hemma igen. Saknar han så grymt mycket. Nyss åt jag iallafall min älsklings maträtt så är jätte mätt nu. Och nu är det dags att ta tag i allt plugg.
skriver säkert senare!

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-04-14 Klockan 18:06:35



wihu


Jag hatar allt som har med skolan att göra just nu.. Har så jäkla mycket att göra och det blir inte bättre av att jag har glömt hälften av det jag skulle ha haft med mig hem idag i skolan, yippi. Nu ska jag kolla på halv 8 hos mig och sen ta en lång dusch med hårinpackning och ansiktsmask. Och när mamma kommer hem ska dom köpa hem pizza. Blir lite tjockis mat på de också.

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-13 Klockan 19:36:31



blää!


Är det meningen att jag ska bli sur eller glad?..jag var och köpte nytt nummer för ca en timma sedan och nu skriver en från halebop att dom kan hjälpa mig med nummret så det blir rätt.. jag blir så trött. Kunde dom inte sagt något lite tidigare, inte deras fel men allt krånglar så fort jag ska göra något. Nu går jag och lägger mig en stund, haha. Jag kan nog plugga i sängen

 

 



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-13 Klockan 12:54:20



13 april


Nu är man äntligen hemma, har egentligen en till lektion sen men skippar den idag. Idag så hade jag som sagt bara en lektion och efter den åkte jag till elgiganten och fixa nytt nummer. Smsar alla som ska ha det:).. och sen blev de hem en snabbis och sen ut på promenad med morris, gick inte så lång men ändå. När jag ätnligen kom hem blev det att laga köttfärssås och makaroner. Älskar min egna köttfärssås haha! nu ska jag sätta i gång o plugga, ligger efter väldigt mycket känns de som.
Ha det bra gott folk


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-13 Klockan 12:44:23



god natt!


Nu har jag ögonshoppat klart, man önskar ju att man hade lite pengar så man kunde köpa allt. Nu blir de iallafall att se tv och sen somna. I morgon drar jag och fixar nytt mobil nummer !
god natt!


denna ska jag ha till sommaren iallafall!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-12 Klockan 22:30:22



punschrullar


Då har man varit på netto en snabbis, var så himla sugen på punschrullar. MUMS!
Nu sitter man iallafall o äter punschrullar och dricker päronmer, Ska egentligen inte ätit sånt här på veckorna men jag kan verkligen inte motstå. Får ångra allt i sommar när man väl ska visa sig i bikini ute.. Jag är fortfarande sur på halebop, dom skrev att detta kan ta upp till 2 veckor :O?????  två jävla veckor utan min mobil och jag är död, seriöst så har jag den med mig överallt och svarar jämt på sms osv :( så ni som skickar, jag kan inte svara er just nu! sorry.. nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova för har sån grymt dumhuvudvärk ikväll.




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-12 Klockan 20:19:06



12 april!


ohhhhhhh jag får damp på både parlino/halebop osv.. Försöker flytta mitt nummer till halebop, men får massa jävla sms o blabla!!!! ge mig halebop bara för jag orkar inte fixa med detta mer. Vill ha mitt gamla nummer kvar, Det är därför de krånglar massa för mig...

Nu sitter jag iallafall o pratar med älskling som jag saknar mega mycket. Ska snart duscha och bara slappa i kväll och kanske försöka plugga lite.
Ska jobba vidare med halebop nu som inte vill sammarbeta.
Skriver säkert sen igen..

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-04-12 Klockan 17:53:33



11 april.


ojsan har inte hunnit skriva mer sen i fredags. Men efter vi hade varit på stan så gick vi hem till Erik för karin skulle laga mat åt familjen :) jätte gott var de fast vi hade ju ätit kina några timmar innan bara menmen. På kvällen åkte vi ut till lager och Erik köpte en tröja till mig haha jätte snygg.. Och på kvällen åkte vi till mig o kolla talang sen var vi ute och sprang med morris innan vi skulle sova.
I lördags blev det lager en snabbis, köpte två armband och en jeansskjorta. Direkt när vi kom hem blev det att färga håret och måla naglarna innan vi drog på 50årFest hos min morbror.. det var trevligt att gå bort o äta och vi barn hade gjort en överaskning att uffe skulle komma, men det gick åt skogen!
Eftersom sofie och jag var så sugen på donken på kvällen så skjutsade Anel ner oss dit, Lisa, sofie & jag kom hem goa och glada igen. Redan runt 11 ville vi hem så både Erik & tobbe följde med. Och på natten fick jag sova bredvid en halvfullfillur :)
Skriver säkert sen igen, här är det jag köpte iallafall !


Jeansskjortan

 

armbanden


Kommentarer [3]   Allmänt
Publicerat 2010-04-11 Klockan 12:24:37



9 april


Så nu har man precis fixat sig klar. I morse gjorde jag frukost på sängen åt Erik och sen låg vi bara o myste, vädret är ju riktigt dåligt idag.
Snart ska vi iallafall till stan, blir nog att äta en kina buffe när man ändå är nere
;)
Så himla gott !

Måste dra nu, hörs sen !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-09 Klockan 12:05:00



8 april.. ♥Barny


Nu är man hemma efter allt, var i gamleby hos vetrinären med Barny vi fick tyvärr avliva honom :(! men kommer alltid älska dig.. Efter de åkte vi hem och på vägen hämta vi upp Erik.. Väl hemma blev det att duscha och äta och sen åkte vi till norra sjukhusets museum. Det var lite små kul att gå runt och kolla lite. Efter de drog vi till kvantum o köpte chips och dipp för kvällen..
Nu kollar sofie och jag dating in the dark, och sen ska vi kanske fixa mitt hår.
Skriver säkert senare.


Vila i frid gullunge!♥


Kommentarer [3]   Allmänt
Publicerat 2010-04-08 Klockan 17:40:21



8 april..


Nu måste jag börja fixa mig för vid halv 1 åker jag till gamleby.. Denna dag kommer verkligen vara dålig!
Men skriver sen igen iallafall..

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-08 Klockan 10:56:29



7 april !


woho nu har jag städat hela huset! jag vet inte varför men rent är det nu iallafall.. Snart kommer Sofie & Tobias hem och då har Sofie lovat att hjälpa mig med håret, så vi får väl se om vi fixar de sen eller någon annan dag. Hoppas vi gör det sen för min utväxt är verkligen ful nu. Annars blir det bara att duscha och fixa lite med mig själv och ikväll kanske det blir att träffa Louise igen.


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-04-07 Klockan 15:23:19



7 april


Jag har verkligen inte orkat skriva något, och har inte så mycket att säga heller.. Mitt humör är sämst just nu, trött på allting typ. Men bättre dagar kommer väl ?!?!...
Iallafall så har jag varit med Erik för det mesta, sov där i måndags. Och då köpte jag, Erik & karin hem massa chips & godis, så tjock vi framför tv. Och igår var jag med Erik en stund och sen träffa jag Louise på kvällen. Vi gick ut till löga och sen gick vi hem till henne o bara prata massa minnen =)


gammal bild på världensbästa Louise !

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-04-07 Klockan 10:19:10



3 april


Hejsan svejsan, har blivit dåligt med skrivande här i bloggen på någon dag. Men iallafall så kom Erik hit i torsdags och det var underbart att träffa pojken igen, även att det bara är typ 5 dagar vi var i från varandra. Men när han kom fick jag 3 saker av han och han fick ett påskägg fyllt med godis av mig.
I fregdags gick vi upp redan vid 8 för vid 9 kom Fredrik o hämtade upp oss, då åkte vi med han och hans flickvän och christian till jönköping.
Vi åkte till Elmia o kollade på bilar, hittade min framtida bil ( ferrari) och efter det drog vi och åt sibylla och sen hem. Väl hemma blev det att äta lite påskmat och sen sova.
Idag har vi inte gjort mycket alls, vi tog en promenad och åt glass på vägen
och sedan gick vi och kollade på  skor och sen hem till Erik en stund. Lite senare gick vi till mig igen för mamma & pappa hade grillat och det missar man ju helst inte (första gången iår)

Nu sitter vi i soffan och är proppmätta och nördar på varsin data och kollar på tv.
Skriver kanske senare..


Mums

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-03 Klockan 18:06:47



1 april!


Wohohoho !!!! idag är mitt humör på topp. Det är Påsklov, mina kläder från H&m har kommit och ERIK kommer hem. Den bästa torsdagen på länge tycker jag allt... Idag efter skolan så bjöd erika mig på glass medans vi vänta på hennes pappa, tack gullis.. snart ska jag ut på en promenad och hämta ut mina kläder orkar kanske ta kort på dom och visa sen, vi får se.. Nu ska jag bara njuta av hur glad jag är !


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-04-01 Klockan 16:08:50