29 december


Att hitta kläder i denna stad är helt jäkla omöjligt! Slösa ju inga pengar då. Blev iallafall att fika med Louise som vanligt på cafe kannan :D alltid lika gott. Nu ska jag snart resa mig upp ur sängen och ta på mig lite kläder och sen gå till Louise för lite filmmys såhär på kvällskvisten :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-29 Klockan 19:41:16



28 december


Ojsan Ojsan har visst inte skrivit på ett tag. Jag har varit med älskling hela tiden, och i lördags fira vi julafton hemma hos han. Jag fick en parfym och en lotion av hans förldrar som luktade super gott.
Ikväll är jag hemma och gör ingenting typ, har ätit lax och potatis förut och så sminka även Marina mig lite. Nu ska jag lägga mig och se ronny & julia (julkalendern) som jag gav mig själv i julklapp :D

Imorgon blir det att fika och leta nyårskläder med Louise så skriver säkert på kvällen igen.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-28 Klockan 21:35:22



julafton


Nu har vi precis haft paketöppning och herregud vad grejer jag fick tyckte jag.. Iallafall så kom Erik runt 4 igen och så gick vi till mina kusiner och fika och såg på tv:n lite och efter det gick vi hem och hade paketöppning som sagt.

det jag fick:
  • En jacka
  • ett par skor
  • en morgonrock
  • en parfym (av erik ♥)
  • ett halsband (av erik ♥)
  • en tavla med 5 ramar
  • ca 50 ögonskugor i en förpackning
  • en plånbok
  • 3 böcker
  • ett naglack ( av bex ♥)
  • knästrumpor
  • pannband eftersom de är så kallt ute
  • ögonbrynstrimmer ( av mig själv)
  • 2 filmer
  • ljusfat
  • påslakan i satin (av hemtex när jag slutade förra veckan)
haha nu vart de inte mer men är så jäkla nöjd över allt! så tack alla som köpte allt :) lägger in bilder på allt någon annan dag eller senare för nu ska vi äta lite till och mysa med min familj.
I morgon blir det att fira jul med Eriks familj :Dmysmys

hoppas alla har haft en minst lika bra dag som jag ♥
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-24 Klockan 20:56:07



24 december


Nu är det jul igen äntligen, dagen kunde inte börja bättre. Vakna bredvid hjärtat och sen öppna vi lite paket och åt tomtegröt och skinka till frukost :) sen gjorde vi oss i ordning och efter det åkte vi o köpte en julblomma till mina "svärföräldrar". Nu har Erik åkt o firat jul och nu ska jag göra mig i ordning och vänta på all god mat.

Hoppas alla får en trevlig jul

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-24 Klockan 12:21:12



23 december


Råka visst inte skriva något igår. Erik och jag åkte med Fredric till helsingborg. Blev att åka massa bil och köpa en bil och sen äta burger king och sen hem igen.
I dag har Erik och jag ätit kinamat med mina syskon och sen blev det att åka hem och julstäda massa. Sen har vi även bastat och sprunigit i snön (Erik & Tobbe) och jag tog kort ;) och sen har vi bara duschat och ätit och nu äter vi massa godis.. erik sover även här i natt så de kan inte bli bättre för min del :D





Marinas julklapp till familjen var massa julgodis som hon gjort! Det på bilden är mozartkulor! Super goda och super fina hade hon gjort dom


God jul alla!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-23 Klockan 22:25:24



21 december


Snart är det jullov trlalala! så jäkla glad att snart få vara ledig och vara hela min tid med hjärtat och andra bra människor. Idag har de inte hänt så mycket, började med att åka till Tove i morse med bex ;) lite morgonmys innan vi åkte till skolan för att redovisa, efter de drog vi till Erika i några timmar och sedan begav vi oss till skolan igen. Efter de kom Erik o hämtade upp mig så vi åkte hem till han och hämtade lite saker och nu sitter vi hos mig. I kväll ska vi ha myskväll och baka lite julgottigott :D
I morgon blir det att åka till vimmerby en stund med Erik så skriver säkert på kvällen!


 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-21 Klockan 18:57:56



tisdag


Idag har jag inte gjort så mkt.. Har varit i skolan som vanligt och jag är alltid grymt morgontrött på morgonen nu för tiden uschusch..
Ikväll har jag bara varit med Hjärtat som jag fortfarande är. Vi har ätit wook och varit o handlat lite och nu har han krypit ner i sängen och ser på film så får snart också lägga mig o mysa :)
Imorgon blir det att stå i bibblan hela dagen på mässa så hoppas det blir skoj. Nu blir de att lägga sig i sängen :)

god natt!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-14 Klockan 21:05:20



Lucia


Idag blev de som sagt att gå med i luciatåget i skolan, de var inte så farligt som jag trodde. Var lika mysigt som vanligt.
Efter lucian åkte jag hem eftersom jag är lite halv sjuk så det blev att dricka en varm kopp te och sen lägga sig i sängen, mycket härligt!
Snart ska jag göra stora räkor till mig och mamma och så ska vi se på "våra vänners liv".. skriver mer i morgon, och bilderna får jag verkligen inte in, Ska försöka lösa de någon annan dag :D

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-13 Klockan 20:55:06



söndagskväll


I morse åkte Erik och jag med fredric och sofia till örebro.. Ännu en limo rikare blev Fredric, najs de! nu sitter jag här och mår inte bra för 5öre..Blir snart att ta några panodil och sen krypa till sängs för i morgon blir de att vara med i luciatåget på skolan, ska bli jätte mysigt, tycker alltid de är så himla fint :)

tog självklart lite bilder idag men får inte in dom så ska försöka lösa de i morgon så ni får se lite limosar.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-12 Klockan 21:18:43



lördag


Just nu sitter jag med Lura i soffan och myser, så jädra mysig hon är (en hund).. I dag bjöd hjärtat mig på pizza och efter det satt vi och myste framför tvn i flera timmar, vi åt även lite glass mums!
Nyss var vi ute och åkte bil med stoffe och tobias och efter det gick vi en promenad med Lura. Nu blir det att mysa med hjärtat och i morgon åker vi med Fredric & Sofia till örebro :)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-11 Klockan 20:45:13



Äntligen fredag


Äntligen fredag igen, tycker att veckorna går otroligt snabbt och snart är det jullov som kommer bli bäst. Kvällen spenderas iallafall hos Erik. Nyss åt vi kyklingfile med pommes med Eriks pappa och fredric, och nu sitter vi vid varsin data och nördar. Senare blir det att mysa med chips och dipp till idolfinalen..


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-10 Klockan 18:53:03



räkmackor och lördagskväll


Idag har vi verkligen inte gjort någonting..slappat hela dagen och suttit vid datan och mysigt såklart. Tog mig en proemanad med mamma ikväll och efter de åt vi räkmackor med pappa och Erik. Just nu gör vi ingeting alls, blir att lägga oss och se film straxt. Skriver säkert mer i morgon om något roligt händer.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-04 Klockan 22:04:12



1 december


Nu sitter man här efter en lång onsdag, blev skola tiill halv 3 sen drog Tove och jag ner till stan och kolla julklappar. Blev att köpa varsin räkmacka också, mums! Hämtade ut Eriksjulklapp och sen köpte jag en klapp till pappsen också. Nu sitter man här och dricker vaniljte stor tumme upp på de. Ska straxt ut och gå med Tobias och föresten öppnade jag nyss min adventskalender, fick puder snacka om mysig kalender.

såhär ser kalendern ut!




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-12-01 Klockan 18:52:47