:(


Så nu har vi kollat färdigt, jag var den som grät mest somvanligt. Nu blir det att se något som man blir glad av innan det är dags att sova.
Imorgon när jag kommer hem kanske de kommer upp lite bilder också
God natt
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-31 Klockan 22:08:48



-


Sitter just nu hemma hos tobbe och har myskväll med godis och hyrfilm. När vi kom blev det att gå på stan lite och sedan gick vi och åt på steves coffee, blev oxfile för min del haha. Nu ska vi se pojken i randig pyjamas så några tårar lär fällas från några av oss.
Imorgon bär det av mot norrköping för mer shopping :) men nu ska vi starta filmen
hejsvejs!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-31 Klockan 20:25:50



-


halloj
just nu håller jag på och packar lite för i eftermiddag åker mamma och jag till Linköping. Vi ska sova hos Tobbe inatt och Sofie är även där så det blir mysigt.
Blir nog lite shopping och sedan ska vi ut och äta på mitt favorit ställe, muma!
Nu ska jag börja att göra mig iordning
hejsvejs


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-10-31 Klockan 12:23:49



bläää


Nu är jag inte alls på humör. För det första börjar jag bli sjuk och för det andra så har Erik lämnat mig :( nej han har inte gjort slut utan han har åkt iväg med lastbilen och fyhelvete vad jobbigt det är ärligttalat. Längtar redan till fredag!
Helgen har varit kanon iallafall, igår efter jobbet hämtade hjärtat mig och då åkte vi hem till han. Blev att prata med hans mamma i över en timma och sedan gick Erik och jag o duscha.
Idag sjukanmälade jag mig för jag börjar bli sjuk så vi har duschat, ätit med Eriksfamilj och sedan satt jag och hans mamma och prata länge igen. Alltid skönt att prata av sig lite :)
Nu sitter jag hemma och ser på film och snart ska jag ringa hjärtat.


 

jag & min nya blus!

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-10-30 Klockan 19:10:27



en dag på stan


hallå
Nu är jag precis hemkommen från stan med mamma. Vi åkte ner och kollade runt lite. Hitta två jätte söta toppar som fick följa med mig hem.
Snart ska jag hjälpa mamma med maten och idag blir de kött och pommes :)
Vid klockan tre blir det att cykla ut till jobbet och jag slutar halv 10 och då ska jag träffa min man, längtar redan!
här får ni se bilder på smyckerna som jag har köpt och topparna som jag handla idag :)






Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-10-29 Klockan 13:16:00



lördag


God morgon
Nu ligger jag nerbäddad i min säng och dricker kaffe och läser se&hör. Erik skulle iväg på en kurs, så jag tog cykeln och drog hem till mig. Stannade även på coop och köpte frukost som jag ska bjuda mamma och pappa på sen. Snart ska jag försöka sova lite för jag är grymt trött.
Hörs sen


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-29 Klockan 08:53:31



.




Den här ringen fick jag hem idag. Jag hinner tyvärr inte visa mer nu för jag ska äta straxt och sedan cykla till Erik, på vägen blir det att handla lite gosaker på coop!
hörs imorgon

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-28 Klockan 18:13:54



-


Nu har jag fått hem mina smycken som jag kommer visa bild på senare. Vet inte om jag är riktigt nöjd med allt, men äsch det var bara 4 grejer ändå. Ni ska iallafall få se det sen. Straxt blir det att fixa sig lite och sedan träffa Erik. Ikväll väntas fredagsmys. Bäst att passa på eftersom jag jobbar hela helgen (kväll) och Erik kanske drar nästa vecka igen..






Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-28 Klockan 14:21:35



fredag


god morgon
Sitter just med en olja i håret som ska göra så håret växer och blir starkare, tror tveksamt på det men man kan ju alltid ge det ett försök. Har samtidigt ansiksmask och frukost till de.
Sitter förövrigt och kollar flygbiljetter, sjukt sugen på att komma iväg ett tag men får se hur det blir med den saken.
Nu ska jag äta upp och sedan gå och duscha!
hejsvejs

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-28 Klockan 12:23:15



torsdag


halloj
nu har jag varit iväg med min bror och köpt lite grejer. Han åker nämligen hem idag så han skulle handla lite grejer innan han åkte och då blev det att jag handla lite behövliga grejer på rusta/öb osv.
Nu sitter vi och ser på tv men snart tänkte jag ha mig en spadag och ta hand om mig själv. Får se om jag orkar för jag känner mig trött/hängig och jag vill bara få vara för mig själv just nu. Tror att jag kommer lägga mig i sängen och se på en film istället om jag känner mig rätt.


Köpte- rakhyvlar (hoppas dom är bra), body scrub, tvål, 2ansiksmaskar, 2hårinpackningar, 2chokladkalendrar (en till Erik och en till mig) och en rulle med julklappspapper :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-27 Klockan 13:41:14



-


Råkade precis beställa lite smycken, får tänka att de inte blev dyrt annars har jag ångest snart. Men nu ska jag inte skicka efter mer grejer utan nu får jag köpa i affärer när jag hittar något. Nästa vecka drar jag till Linköping med mamma och då lär jag nog fynda lite grejer också. Älskar att jobba och tjäna mina egna pengar.

Snart är det dags att krypa ner i sängen och se någon bra film. Ikväll sover jag ensam men det var mitt egna val eftersom jag gillar att vara för mig själv ibland.
Imorgon måste jag försöka ta en lång promenad för jag måste börja röra mig mer innan jag går upp alldels för mycket he-he..

god natt på er :)




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-26 Klockan 21:21:28



kläderna


Här får ni två ganska halvdåliga bilder på kläderna som jag har köpt från nelly. Är jätte nöjd med allt och det översta linnet lär jag använda mycket, tycker de är super fint :)
Nu ser vi på bonde söker fru och har myskväll i soffan, mycket mysigt. Förut skrev även Jonte till mig och vi har inte pratat sen studenten om jag minns rätt? tycker det är kul när folk hör av sig och undrar vad man gör nu förtiden.
Nej nu är det tv dags igen!


+ ett armband till mamma som hon ska få i julklapp


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-10-26 Klockan 19:43:53



onsdag


Hallå
Ligger just nu i soffan och ser på tv. Känner mig inte helt kry så jag ska bara ta de lungt och hoppas att jag blir bättre snart.
Imorse körde Erik hem mig och då följde min bror med mig ner på stan så jag kunde fixa med lönen eftersom att jag fick den på en check, najsigt med lite pengar :)
Jag ska visa er kläderna sen men nu ska jag kolla klart på filmen som går på tvn.
Kvällsmat- varmsmörgåstårta! så sjukt gott

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-26 Klockan 17:43:09



.


Haha nu ska hjärtat och jag lägga oss och lyssna på ljudböcker, lär ha somnat om ca en kvart men det spelar ingen roll för det kommer bli grymt mysigt.
God natt



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-25 Klockan 23:00:10



-


Sitter just nu hos Erik och här kommer jag spendera natten igen, underbart!
Sen jag kom hit har jag kollat på Karin och gett henne lite tips på vilka kläder hon skulle ha i helgen haha, ritkigt snygg kommer hon vara (som alltid). Snart ska Erik och jag äta chips och dip och mysa, fast våra myskvällar är inte som andras. För oss räcker de att vara i samma rum så är vi nöjda, så jag lär sitta i soffan och se webbtv för jag missar ett programmet nu när det går som jag gillar, så jag ska se det sen och då får vi se om Erik lär kolla eller nörda med grabbarna.
Pratar även med Tove nu och det var ju ca 100år sen sist så det är härligt att prata nu. Eftersom jag inte kan komma på festen om några helger så ska vi ses någon annan dag :)

Bjuder därför på en gammal bild på oss. Kläderna får ni se imorgon när jag kommer hem.


Nu-chips och dip!


Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-10-25 Klockan 21:42:47



Lycka


Oh vilken lycka!
jag klarade det som jag var "tvungen" att klara så nu är jag hel nöjd. När jag kom hem låg ett paket från nelly på köksbordet och min lönespecifikation!!!! herregud jag har aldrig haft så mycket pengar (om man inte räknar fonder) så jag är så sjukt glad. pengar gör mig glad punktslut!
snart ska jag även träffa Erik och då ska han fixa en sak på min brorsbil och sedan drar vi ner till stan för att fixa lite grejer.
Toppendag helt enkelt! fick även mer jobbdagar och mina kläder passade som jag fick hem, allt är sjukt bra så ni får se kläderna senare ;) haha fyfan vilken rörig text men jag hinner inte ändra nu för nu ska vi åka och hämta upp Erik! :D




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-25 Klockan 14:20:42



tisdag


God morgon på er!
Snart är det dags att börja göra sig ordning och sedan ska jag bege mig till jobbet för att prata med några där.
Sen ska vi hämta ut mitt paket och sedan ska jag ner till ungdomsmottagningen och sedan får vi se vad vi mer kommer hitta på. Något bra blir det nog alltid. Nu är det dags att börja fixa sig :)

Ha en bra dag!

Nea och jag!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-25 Klockan 11:30:21



-


Nu har vi ätit och idag blev det kebab/pizza för våran del. Eftersom att ingen av oss hade ätit något idag så blev det att köpa hem. Sen har vi sett på tv med Eriks föräldrar och bara haft de allmänt mysigt. Nu sitter vi vid varsin data och nördar men straxt ska jag fortsätta läsa i mina papper. Hoppashoppashoppas...
Det blir att krypa ner i hans säng rätt skapligt för jag är ganska trött och imorgon ska jag ut till jobbet och prata med dom och sedan ska jag ner till ungdomsmottagningen för mer plåster! toppen. Sen ska jag hämta mitt älskade paket, och är jag nöjd med kläderna lovar jag att ni får se dom :)

God natt





Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-24 Klockan 22:37:06



Måndag


just nu sitter jag hemma hos Erik. Han nördar lite och jag tränar på en sak som jag absolut måste kunna imorgon, tog bara en lite paus för att blogga haha. Inatt gick jobbet kanon och jag var inte så trött som var väntat. Imorgon ska jag ringa om ett annat jobb också (om jag vågar), håller alla tummarna för det också. Mitt liv är verkligen på topp och jag älskar att må såhär.
Idag sov jag till två och det var grymt härligt att lata så länge, sen kom Erik och då duschade vi och nu är vi hemma hos han som sagt. Nu måste jag verkligen fortsätta att läsa för ikväll väntas myskväll på hög nivå!


Försten så fick jag sms förut att mitt paket från nelly går att hämta ut nu så imorgon blir det raka vägen till Maxi!




haha inte svårt att få han att komma till mig :)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-24 Klockan 18:26:33



söndag


Nu är jag hemma efter en dag hos Erik, vi åkte dit dirket när vi vakna förut. Vi har myst, ätit chipslåda och strutglass till efterrätt, jag har även träffat lilla Tyra och Jennifer för första gången och mycket andra saker. Nu var det dags att åka hem eftersom jag ska jobba i natt och jag ska snart försöka sova lite (om det går vill säga)
Igår hade vi det jätte mysigt när Erik kom. Blev att duscha i över en timma, sen handla vi med mamma och sist men inte minst blev det att äta "buffebord" vi lagade allt från lövbit till stora räkor men gott var det. Vi somnade lite väl tidigt men så kan det gå ibland ;) nu är det dags att försöka sova.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-23 Klockan 16:42:45



lördag


Nu är jag hemma efter några timmar på jobbet. Gick kalas som vanligt och jag stor trivs fortfarande. Snart får jag träffa mannen i mitt liv och jag längtar så galet mycket efter honom nu, ska pussa sönder han :)
Nu har jag inte tid att skriva mer
Hejsvejs


 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-22 Klockan 13:07:43



sovdags


Upp om 6timmar, känns som det är dags att sova snart. Vi hörs imorgon alla goa och glada när jag har kommit hem!


 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-21 Klockan 23:09:28



fredag


Vem älskar min blogg..? haha det är ju roligt att ni kollar den iallafall :)
Imorse klockan halv 8 ringde jobbet och undra om jag ville jobba och visst det ville jag, jobbade fram till klockan 4 och även imorgon blir det några timmar, väldigt niiice!
Nu sitter jag här nyduschad och fräch och mamma står och fixar maten, det kan inte bli bättre känner jag. Tyvärr så kommer inte Erik hem tidigt ikväll men det gör inget för vi kommer ha mer tid nästa vecka :) men min fredagskväll blir nog bra ändå.
Nu ska jag hjälpa till med maten för jag är grymt hungrig!

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-21 Klockan 17:59:25



.


Nu är det bättre med mitt humör. Jag fick iallafall en tid på um på tisdag och så fick jag donken till lunch, glad tjeja. Efter det blev det att städa rummet men det finns fortfarande mycket att göra men det får jag ta imorgon innan hjärtat kommer hem.
Nu ser jag på lyxfällan med mamma och samtidigt så råka vi skicka efter lite kläder till oss två, känns toppen och jag hoppas att vårat paket kommer snart!
Vi äter även advokado/räkröra och det är gudomligt gott :) kanske kan ge er "receptet" om jag minns hur man gör någon annan dag för nu ska jag fortsätta att kolla på tv.

mums!



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-20 Klockan 21:12:35



torsdag


Halloj
snart är det dags att gå ner på stan. Blir att gå till ungdomsmottagningen och boka tid eftersom dom inte svarar när dom har telefontid, det är ju toppen med telefontid då!!!!!
Sen hoppas jag att min bror kan bjuda på mat för jag är mega hungrig och så har jag en dåligdag "lingontralala" så mitt humör suger. När jag kommer hem blir det att slå in två julklappar som jag handlade igår. Det är alltid bra att vara tidigt ute med klapparna och en av dom är till mig själv haha:) ska även fortsätta att fixa lite på rummet som tar evigheter för mig.
Nu är det dags att gå ner till stan, hejsvejs


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-20 Klockan 12:32:40



-


Halloj
idag har det varit jobb på schemat igen och jag jobbade även över 2timmar så det känns najs, jag fick även två nätter men jag gav ett pass till Amanda så jag kan vara med Erik då istället, ännu mer najs!
Efter det var jag, mamma och min bror på stan och kolla in marknaden, handla med mig lite grejer hem. Lämnade även in en sak som var Eriks som jag hade tappat bort men nu är det på lagning och det är ju kanoners!
Nu ska mamma och jag laga mat och idag blir det fish and chips och det ska bli så grymt gott.
Hörs kanske senare!



 



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-19 Klockan 18:03:13








Vad heter ni?
Helena & Erik!
Hur träffades ni? på en fest och där sa det klick!
Hur länge har ni varit tsm? 26månader i måndags
Är ni förlovade? nej...inte än.. :)
Bor ni ihop? varje helg om det räknas
Har ni barn? Nej det får vänta ett par år!
Har båda körkort? Nej bara Erik.
Kommer du ihåg första kyssen? haha jodå ;)
Vem av er sa "Jag älskar dig" först? Erik
Vem är äldst? Erik men några månader ;)
Vilja stjärntecken har ni? --
Vem fyller först på året? Erik
Vem är längst? Erik
Vem sjunger bäst? Erik
Håller ni handen på stan? Ja oftast iallafall
Har ni haft sex? gissa själva!
Kände ni varann innan ni blev tsm? nepp,
Vad har ni gemensamt? att vi älskar varandra? :)
Blev du kär i första ögonkastet? Kär o kär, visste att de var något speciellt med han.
Har ni stora framtidsplaner? Ja det har vi :D
Har ni någon speciell låt? nej
Har ni gråtit i varandrs armar? ja det har vi
Har ni varut utomlands tsm? Ja i Italien
Vilket är ert bästa minne? alla är lika bra men vi minns ett speciellt och det är från kvällen då vi träffades, tänker inte berätta vad dock.
Vem lagar mat bäst? haha båda är nog lika bra
Vad gör ni en vanlig fredagskväll? pussas haha.
Ger ni alltid varann en puss när ni ses? självklart!
Bodde ni långt ifrån varann när ni träffades första gången? haha nej
Blir du lätt svartsjuk? Nej, inte längre.
Brukar ni bråka? Nej det är mycket sällan
Ringer eller smsar ni mest till varann? vi gör båda lika mycket
Vilken är din älskades finaste kropssdel? Hela han är sjukt fin!
Brukar någon av er prata i sömnen? haha snarare jag som snarkar

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-18 Klockan 20:04:12



Tisdag/Lördag


Sitter just nu i soffan och äter kladdkaka och dricker kaffe, så himla skönt att bara slappa. Idag har det varit jobb på schemat och det är det även imorgon också, därför jag är seg på att blogga.

Iallafall i lördags åkte Erik och jag till linköping för att träffa Tobbe och Sofie. Det blev att åka till ikea och kolla lite och jag fick även med mig lite hem, sen åkte vi hem till Tobbe där killarna nörda en stund. På kvällen hade tobbe bokat bord på olearys där det blev att äta innan vi åkte hem igen.
Var en kanonkväll helt enkelt :)



 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-18 Klockan 19:45:35



måndag


Halloj
Har inte orkat/haft tid att skriva och det har jag inte nu heller. Men skriver lite kort iallafall. Idag har jag jobbat från 12-10 och det gick bra och jag åt inte på 10 timmar, de är illa för att vara mig men har man ingen mat med sig så har man inte. Nu ligger jag nyduschad och med mat i magen i min nybäddade säng som mamma fixade när jag jobba :)
Imorgon ska jag berätta lite om lördagen och så ska jag göra ett "test" om Erik och mig eftersom vi har 26 månader idag :)
Nej nu ska jag sova för imorgon väntas mer jobb. God natt!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-17 Klockan 23:00:00



lördag


God morgon
Jag är redan vaken efter ett nattpass, men jag har väldigt svårt att sova på dagarna så jag lär sova kanon i natt istället ;)
Snart kommer hjärtat hit och då ska vi duscha och fixa oss lite (mest jag) sen drar vi :) Kommer bli en kanon bra dag med personer som jag älskar. Hoppas att jag kanske kan hitta något fynd med.

när jag cykla hem imorse var det 2minus ute, mysigt! :D


Älskadeälskadedu!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-15 Klockan 11:12:48



Fredag


Hallojsan
Sitter just nu i köket och pratar med mamma samtidigt som jag dricker kaffe. Jag har inte gjort något speciellt idag förutom att prata med hjärtat ett ex antal gånger som för övrigt kommer hem sent ikväll. Det passar ju ganska perfekt eftersom att jag ska jobba vid 9.
Igår blev det ingen uppdatering för min del men jag jobbade kväll och det var jätte skoj. Ni som läser västervikstidningen såg säkert att vi hade kulturkväll där ute igår. Eftersom det jobbar många med utlänsk bakgrund där jag jobbar så hade dom en kulturkväll. Man fick laga mat från det land som man kommer ifrån (om man ville). Endel hade sin klädsel från sitt hemland och så spelade dom musik från andra länder. En toppen kväll med god mat och mycket härliga människor. Älskar mitt jobb!
Som sagt så ska jag jobba inatt och sen blir det att sova några timmar och sen ska hjärtat och jag åka iväg. Tar med kameran och så får vi se när jag skriver igen.
hejsvejs


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-14 Klockan 19:44:34



onsdag


God morgon, även att det inte är en god morgon.
Jag börjar bli mer sjuk och det suuger! jag har två jobbpass framför mig och då vill jag vara pigg, hur eller hur så vill jag inte tabort dom passen eftersom att de är kväll/natt och då tjänar man ju lite extra och det behövs kan jag meddela! ;)
Jag blev iallafall lite bättre efter en långpromenad med min bror och morran men nu ligger jag nerbäddad i sängen igen. Snart ska vi laga lunch och idag blir det snitzel och något till haha men det blir nog gott :)
Nu ska jag kolla klart lyxfällan och sen fixa maten

Kommentarer [3]   Allmänt
Publicerat 2011-10-12 Klockan 11:40:18



.


halloj igen
Jag kom hem utan några fynd men jag hittade en snygg väst på lager men jag kanske köper den när jag får min lön. Jag har iallafall hunnit färga håret på både mig själv och på min bror. Har även hunnit prata med Erik ett x-antal gånger och jag känner mig som världensdummast flickvän. Jag ska jobba natt på fredag och då kommer hjärtat hem, men vi ska åka iväg på lördagen så det kommer bli kanon ändå!

Jag fick nyss mat i magen så jag är en nöjdtjej just nu, blev potatismos och fisk och det var jätte gott. Nu sitter jag och kollar på lite sidor och jag är väldigt sugen på att skicka efter lite grejer men jag får se hur det blir.



Sommarbild på mig och hjärtat!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-11 Klockan 18:12:06



tisdag


Sitter just nu o kollar på miffo och dricker te med rostatbröd, härligt att bara slappa lite. Sen ska jag ut till lager och kolla om jag kan hitta något fynd. Kanske visar sen om jag hittar något fint och så kanske ni kan få se vad jag handlade igår med.
Nu ska jag fortsätta kolla och sen ringa hjärtat
hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-11 Klockan 12:31:43



Bilder


Som ni kanske minns så var jag, Erik och min familj på 50års fest förra månaden i Oskarshamn. Jag tog nästan inga bilder utan det gjorde min morbror som är "fotograf". Nu har han skickat några till mig som jag tänkte att jag kunde lägga upp här. Jag lägger bara upp på oss "unga" eftersom många äldre inte gillar att vara på internet :) då ska det respekteras!

Här får ni se 4-bilder som jag tycker om.

 

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-10 Klockan 19:34:48



.


Halloj
Nu var de ett tag sen jag skrev men jag ville spendera all tid med Erik igår eftersom att han åkte idag och det är inte ofta han åker på måndagen. Vi var hemma hos Ramona och Joar en stund, vi åt donken och sen somnade vi till svenssonsvensson. Det var toppen iallafall.
Idag har jag varit på stan med min bror och jag fick med mig hem ett par stövlar och ett halsband, är jätte nöjd över dom inköpen kan jag säga. Vi luncha även på stan. Men nu är det dags för mat och sen ska jag ladda upp med mys framför en tvkväll!




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-10 Klockan 16:38:59



god morgon


God morgon
Jag ska vara ärlig, jag är så jäääääkla trött efter att ha jobbat natt. Jag är ingen nattuggla av mig så jag var ganska trött i natt vissa stunder men det gick bra men jag är redan uppe ur sängen pga hjärtat. Jag cykla hem imorse och var hemma runt halv 8, sen skulle jag duscha och äta frukost innan jag somna så jag har inte sovit så mycket men det får jag ta igen inatt. Just nu håller vi på att fixa lite god frukost och sen får vi se vad vi gör. Nu orkar jag inte ens skriva mer på detta nödvändiga inlägg
hejsvejs

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-09 Klockan 11:49:19



.


Halloj
Just nu sitter Erik och jag i mitt kök och gör ingeting, eller jag sitter här och Erik fixar med något på andra sidan. Vi har tagit en långdusch, ätit frukost och varit ute och gått meed vilda och sen åkte vi o kolla i lite affärer. Erik fick med sig en sak hem :)
Till lunch ska vi köpa hem kinamat att smaska på och jag börjar bli riktigt suugen nu faktist :D
Ikväll/natt ska jag jobba och det är första gången som jag jobbar natt i hela mitt liv men det blir nog bra, tjänar ju endel på det och de är ju alltid najs!
Nu ska jag ta lite te och dricka för jag börjar bli sjuk och det suuuuger.
Hejsvejs


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-08 Klockan 13:36:52



gladtjeja


Den underbara dagen är kommen och jag har fått träffa min prins igen. Det är så härligt att veta att man gör någon annan lycklig genom att bara finnas till för han.
Innan han kom byte jag påslakan och hela kalaset i sängen så inatt kommer vi sova extra bra. Erik har redan somnat men vi har hunnit med att duscha, äta paj och pussas en jädra massa. Nu ska jag lägga mig och försöka få honom att vara storaskeden tills jag somnar haha
Och påtal om att sova så får ni se en bild som mamma tog på oss i Venedig när vi delade rum med henne, den passa ju perfekt nu!

God natt!





Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-07 Klockan 22:24:28



.


I onsdags möte jag upp Linnea på stan och då gick vi vidare till willys för att inhandla lite gosaker. Sedan gick vi vidare hem till Linnea för att bada bubbelbad. Medans vi "badade" drack vi vin och åt av vårat goda inköp som bestod av ananas, äpplen, vindruvor och lite godis.
Vi satt där i över en timma och snacka skit innan det blev dags att göra sig iordning och dra ner på stan för att äta ute. Vi hamnade på morella (Som vanligt). Där åt jag seglartoast som bestod av Oxfile och pommes och Linnea åt en tacotallrik.
Det var en kanonkväll helt enkelt :)



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-07 Klockan 12:47:39



-


Hallå
Ligger just nu i soffan och ser på svenssonsvensson, jag tror att en förkylning har kommit till mig som många andra också verkar ha.
Snart är det dags att sluta lata för idag har jag tagit på mig ansvaret för att laga mat. Och eftersom att mamma och jag är själva så myser vi alltid till det lite extra. Jag ska iallafall laga kotletter med bakpotatis och sen rörer till. Fast rörerna är köpte så det blir ju inte så super svårt ;)
Sen förhoppningsvis så har jag bilderna från igår om inte mitt internet ska krångla hela tiden!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-06 Klockan 17:46:04



.


Nu ligger jag nerbäddad i sängen efter en toppenkväll med Linnea. Jag ska faktist försöka sova nu för jag är så trött och så börjar jag bli sjuk. Men imorgon kommer ni få veta vad vi gjorde + lite bilder :)
God natt.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-05 Klockan 22:27:31



5


Halloj
Idag har jag varit duktig och städat hela mitt rum men det var mest pga att jag leta efter en film som jag inte har hittat ännu. Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch, sen ska jag träffa Linnea för en tjejkväll med henne och det lär bli kanon!
Jag kommer även ta med mig kameran så vi får se om de blir lite bilder.
Nu är det dags att duscha
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-05 Klockan 14:44:06



4


God morgon
Ligger just nu nerbäddad i mammas och pappas säng eftersom att jag är ensam hemma idag. Har även morris vid min sida så det är mysigt.
Snart är det dags för promenad och sedan ska jag bara ligga framför tvn o lata hela dagen, funderar på att åka till tobbe över en natt också, men jag får se eftersom att vi kanske ska dit i helgen.
Aja nu ska jag kolla klart på svenska hollywoodfruar!
Och försten så vill jag tillbaks till Italien nu så därför får ni en bild på min fina därifrån!


<3
Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-10-04 Klockan 09:52:19



-


Hejsansvejsan
Vilken toppenhelg jag har haft. Vi hoppade över kinamaten igår och istället åkte vi till coop och köpte räkor, vitlöksbröd, majonäs, musslor och ölkorv som vi åt hemma hos Erik. Vi var ensamna där igårkväll så det var galet underbart.
Idag har vi bara myst en massa som vanligt. Ikväll låg vi i min säng och åt onyttiga saker och såg på tv, alltid lika härligt att ligga o prata och skratta med han. Men nu har han åkt..
Nu har jag hunnit med att äta svampmackor med mamma och pappa, och nu ska jag se film och försöka sova. Imorgon väntas det jobb mellan 7-4! najsnajs
Morris ligger även i min säng och det är så myyyssigt!

Får tyvärr inte in bilderna men jag ska försöka mer imorgon. Godnatt



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-02 Klockan 21:36:07



:)


Vilket väder det är ute idag, jag gick med linne på stan för de var som sommar i luften igen. Nu ligger jag iofs och fryser under täcket i soffan, börjar bli lite sjuk...
På stan hitta jag en tröja och en Bh men tar ingen bild nu för dom hänger ute på tork. Mamma bjöd mig även på en vårrulle på kina så vi satt där och prata :)
Snart kommer hjärtat hit och då ska vi äta med min familj och ikväll ska vi köpa med kinamat hem till Erik!
Nu ska vi hoppa in i duschen innan maten :)



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-10-01 Klockan 16:12:32