god morgon


Sitter just nu i soffan och kollar på ung och bortskämd, är dom hjärndöda eller? känns lite överdrivet att dom knappt inte kan handla mat.
Iallafall så var det ett tag sedan jag skrev nu. Har jobbat två nätter annars har de inte hänt så mycket i mitt liv. I måndags började jag dricka pulverdrycker som smakar tutti frutti och det dricker man istället för att äta vissa mål. Får se om jag går ner något men det hoppas jag.
I måndags bjöd jag Louise på födelsedagsfika, för hon fyllde år i söndags :) och jag ska även ner och fika med mamma idag, ska bli mysigt att hitta på något med henne.
Har även ett paket att hämta ut med aloe vera drycker. Så sjukt gott! fick en av Daniel Paris i lördags och det var något av det godaste jag smakat, så var tvungen att skicka efter några till.
 
Igår fick jag detta sms av Erik, sov extra gott kan jag lova ♥
 

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-30 Klockan 12:33:57



Bilder


Nu är vi hemkomna från stockholm, så just nu kollar jag solsidan med mammi.
Iallafall så hade vi 4 kanon bra dagar hos Peter & Marina. Vi har shoppat, ätit ute x5, fikat, kollat när Erik hoppa fallskärm, fotat med Daniel Paris, sett Sarah Tjulander, varit i Kistagalleri x2 och även bara slappat på kvällarna i soffan. Det har varit så sjukt mysigt och jag vill redan tillbaks men det får bli snart igen.
Nu ska jag mysa med Dibbe och se solsidan innan vi intar sängen.
 
 
 

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-26 Klockan 20:37:00



God morgon


Nu har vi precis gjort oss i ordning och straxt ska vi ta tunnelbanan in till stan. Förhoppningsvis blir jag några fynd rikare men det återstår att se sen.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-25 Klockan 12:18:35



24


Hallå på er!
Förut var vi på äventyr och självklart så skulle Erik hoppa fallskärm! Blev faktiskt ganska sugen själv på att göra det.
Var super roligt att se!
Efter det åkte vi till kistagalleria, blev lite shopping och mat på ett jätte gott ställe. Blev inte så långvarigt för alla var trötta och Peter är sjuk men det tar vi igen imorgon när vi ska in till stan.
Nu har erik och jag precis badat och straxt ska vi äta tacos innan det blir myskväll i soffan.
Har det kanon här i tjockholm!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-24 Klockan 21:12:49



Äventyr


Nu sitter vi i bilen på väg till äventyr, iallafall för en av oss :)
Bilder kommer senare!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-24 Klockan 11:09:44



Yippi


Spöregn och bilköer! Äntligen framme i Stockholm ;)
Nu börjar vi närma oss vårat mål


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-23 Klockan 17:07:45



:)


Nu är jag hemkommen efter en lång promenad med min bror. Gick i över en timma och när vi ändå var nära hämtade vi min cykel vid lägenheten, var kanske dags med de nu?!

Imorgon har jag 100saker jag måste fixa innan vi åker, typiskt att alltid göra de i sista stund.
Nu ska jag se pappas flicka och mysa med min älskade dibbe. Kommer sakna han massa i helgen..


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-23 Klockan 00:06:26



-


hallå
Nu åkte nyss Erik härifrån, vi åt sibylla med min familj och kollade på kvarteret skatan åker till Laholm. Den var faktiskt inte alls rolig haha.
Har inte så stor lust till att blogga längre men de kommer nog igång snart. Har jobbat hela veckan och i söndags hade jag ca 300 i timmen i några timmar :) kanon ju!
I fredags hade Erik och jag 3år tillsammans. Vi grillade och bara myste med varandra. Resturangen vi ville åka till var fortfarande stängd, så det fick bli hemma mat. Men det var en mysigkväll. I lördags hade mamma och jag en myskväll medans Erik, tobbe och antwe drack och spela tvspel innan dom drog ut.
Snart ska jag börja packa för imorgon drar vi till stockholm över helgen. Ska bli super skoj att få träffa Peter och Marina igen :)
Nyss skicka jag även efter en sak för att gå ner i vikt. Vi får väl se hur de kommer gå. En kollega gick ner några kilo av det så vi får se hur de går.
 
Två bilder från helgen

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-22 Klockan 22:25:56



14


Nu är det på tiden att skriva lite igen. Jag har jobbat för det mesta, hela helgen och även nu ikväll gäller det. Har fått hem lite paket med saker som jag visar när jag orkar/ har tid.
Igår var jag iväg med Tobbe, antwe och dibbe, vi fika och fiskade. Sedan på kvällen spelade vi fotboll mot 6 åringar och vi förlorade haha. Ganska illa men det var jätte kul.
Annars så umgås jag med Erik när vi har tid, våran dag på fredag :) planderade att åka o äta på resturang men den har sommarstängt så vi får se vad vi hittar på, något bra blir det iallafall!
I lördags efter jobbet var jag med tobbe, Erik och Fredric i Gunnebo. Vi kollade på bilarna som körde. Verkligen inte min grej men det var skoj att se hur mycket folk som orkar åka på sånt. Förövrigt så är det ett år sedan som vi var i Italien, åker gärna tillbaks.....
 
 
 
 

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-14 Klockan 10:05:37



Muma


Fick hem mina favoriter idag


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-08 Klockan 13:47:30



8


Nu är dibbe och jag hemma igen. Vi gick hem ifrån Erik vid halv 6 imorse, så nu ska vi äta frukost innan vi går och lägger oss igen. Super skönt att gå så tidigt faktiskt!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-08 Klockan 06:24:27



7


hallå på er
Förut på lunchen var mitt hjärta här. Vi tog en promenad med Dibbe, sedan lagade Erik mat och så hann vi pussas lite innan han åkte vidare. Han kommer sen också, mys!
Om dagarna har jag jobbat, pratat om Norge med min kusin. Tjäna ca 50 000 på 2,5 månader säger inte jag nej till, så snart ska vi söka när alla har tid att göra de. Skönt att kunna fråga henne om tips o råd!
Jag har även shoppat en heldel, ett paket från gina är på väg hem till mig och förut skicka jag efter två parfymer också, muma.
Igår bokade jag Eriks fallskärm, så fredag den 24 kommer han hoppa. Vi kommer spendera hela den helgen hos min bror i sthlm och de kommer bli super.
Snart har vi även våran 1års (3årsdag), jag säger hela tiden 1år, jag vet inte varför men snart har vi 3 år tillsammans iallafall, då ska vi hitta på något mysigt!
 
Dom här goa parfymerna är på väg hem till mig :))
 
 

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2012-08-07 Klockan 14:10:48



1


Sitter i min mosters sommarstuga och bara njuter över livet. Mamma, jag och dibbe tog bussen hit imorse och sedan hämta Susanne oss vid vägkanten. Vi kommer spendera natten här allihop. Idag har vi ätit, fikat, suttit i solen och sedan sov jag middag, för imorse han jag bara sova en timma innan vi åkte. Nu dricker vi lite och grillar, jag trivs så in i Norden just nu. Hundarna sover efter att dom badade, så nu är de lungt en stund.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-01 Klockan 18:56:10



-


Älskade mamma hade bäddat rent i sängen så nu lär jag sova gott! Ny duschad och frukost i magen, de kan inte bli bättre.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-01 Klockan 07:51:13



1 augusti


Sitter på jobbet och har min sista natt för denna vecka. Helt okej att få vara ledig i två dagar sen. Idag sov jag högst 3timmar men det går riktigt bra i natt ändå. Trodde jag skulle vara helt död men icke sa Nicke :)) Igår flytta jag mina saker så nu bor jag hemma hos mamma och pappa igen. Känns ganska skönt om jag ska vara ärlig, ska ju förhoppningsvis bo med hjärtat snart igen. Så imorgon bitti blir det att gå hem till sin gamla vanliga säng och sova, underbart! Idag fick jag hem min Friis & company väska, så den kanske ni kan få se imorgon. Dålig på att visa men ska försöka. Min andra Friis väska på 4dagar! Förövrigt så saknar jag Erik massa just nu!!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-08-01 Klockan 02:37:43