lördag


så nu kom jag nyss hem. Sov hos erik i natt så blev idol o godis,och vi kolla även på vinterviken.(brafilm) nu måste jag börja packa för att i morgon åker jag :D:D:D drar till norrland över lovet så hoppas det blir bra, skönt o komma iväg en stund nu. skriver mer sen :D

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-10-24 Klockan 12:28:42



torsdag


har inte skrivit på ett tag nu , men denna vecka har de mest varit plugg o erik.. och snart åker jag också woho (Y) blir borta hela lovet dock , kommer sakna Erik och alla vänner men jag överlever nog =D

ska snart fortsätta plugga lite och sen dra ner till stan med mammi , behöver ha nya skor osv :)  förövrigt så hatar jag detta väder

skriver mer i kväll !
hoppas ni har de bra :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-10-22 Klockan 15:44:11



blääääääääääää


ohhhh!!!!!!!!!! är så jävla sur idag!!!!!! du gör mig helt galet sur jämt -.- är en tråkig jäkla måndag, bara haft 3 lektioner idag men är dö trött ändå. har 4 prov denna vecka (Y) grattis till mig -.- ska plugga massa så har inget kul o skriva om nu ! skriver sen 

hoppas alla har haft de bättre än mig idag!
 

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-10-19 Klockan 17:58:42



söndag


tjenixen , länge sen jag skrev något nu , men har typ inget o skriva om , menmeen .. varit med erik dom flesta dagarna , i fredags såg vi idol och lite annat hade även min sista dag på praktiken , och jag kommer sakna dom för dom var så mysiga där .., sen i går (lördags) hade erik och jag varit tsm i två månader, så vi drog o åt pizza (Y) ,och på kvällen spela vi spel och åt chokladpudding och såg på film med min familj .. somnade tidigt som vanligt ..och idag åkte han rätt tidigt härifrån så har kollar på film o pluggat lite. ligger efter massa och har ju inte varit i skolan på 3 veckor nu..
ska snart se på tv och sen sova , hoppas ni har de bra ..

och om 7 dagar åker jag (Y) 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-10-18 Klockan 19:56:16



blää dag


inte hänt ngt skoj idag så orkar inte skriva så mkt, fick sluta tidigare från praktiken för det var så kallt o jag skulle till docktorn lite senare..nästan varmare ute än inne :O tänk då hur mkt jag fryser om dagarna.. men men fick iaf medecin i dag så snart ska de väl gå bättre o kissa thihi! hoppas alla har haft en bättre dag än jag för denna sög (N)



 

♥Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-10-13 Klockan 20:41:59



seg måndag !


bläbläblä..gillar inte måndagar dom e sega o deppiga känns de som.. speciellt idag :O
när jag vaknade ville jag knappt gå upp men i skolan skulle vi göra/få massars så de tacka man inte nej till=D efter lektionen satt jag kvar med bex, sofie o johanna o prata lite sen var de dags för praktiken.
frös massa och var kissnödig fast jag bara var där i 3 timmar.. ( får aldrig ngn tid för urinvärksinfektionen) så går runt o är kissnödig hela tiden (N) så ber dom oss ringa dagen efter fast jag får ändå ingen tid. tack för de!
ska snart gå och duscha (y) sen får de nästan bli film och sova , är helt slut
!

hörs kanske sen




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-10-12 Klockan 18:19:07



<3


inte skrivit något sen i fredags så skriver lite nu , i fredags åkte jag till erik ,vi såg på idol med hans föräldrar och åt massa onyttigt som vanligt :) sen somnade vi tidigt.
iLördags vaknade jag bredvid honey , det bästa som finns!
vi åkte hem till mig och sen köpte vi gott för kvällen och sen gick vi hem och åt fläksfile med bacon runt och vitlökssås o klyftpotatis (mums) sen skulle vi se film med mamma o tobbe men vi somnade så vi gick o la oss.. och idag har vi duschat och åt snitzel o pommes:) o nu har erik åkt hem :(

 älskar dig !


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-10-11 Klockan 18:30:50



fredag


blev ingen praktik idag, är kissnödig hela tiden så tror jag har fått urinvärksinfektion (jätte härligt) .ska iaf gå ut med morris snart och sen fixa ngt att äta o fixa mig och sen dra till skolan, har en lektion idag och då är de prov så orkar inte missa de. drar till erik efter skolan så vi hörs kanske i kväll..




gammal bild.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-10-09 Klockan 09:50:42



torsdag


wohoh snart fredag (Y), men får sammanfatta vad jag gjort under veckan, i måndags sov älskling här, vi gjorde våra goda favorit mackor med ost ,skinka, tomat och gurka i ugnen och  sen myste vi mest (som vanligt) och grattis jocke på 19 års dagen :)

I tisdags hade jag praktik som varje dag, jag får plocka upp varor och prismärka och sånt, och jag är på hannaspysselstuga tror jag det heter, en mysig pysselbutik iaf.. titta gärna förbi om ni har lust (:  
efter praktiken kollade jag andra avenyn och sov mest kändes det som hehhe..

Onsdags hade jag praktik och sen kom erik hit efter de, vi gick hem till han ett tag sen hit igen o åt wook och sen glass som vi köpte på vägen hem muma (A).. ni undrar kanske varför han jämt sover här och inte jag där så är det för han börjar20 över 7 och då orkar jag inte cykla hem och sen skola..

I dag har jag haft praktik igen , plockade upp varor och sånt som vanligt, men jag trivs där ändå,och lollofis var snäll o kom med min hälsobok förut thihi, slapp åka till skolan i onödan :D, efter det drog jag och fikerika o sola , så nu ser vi ut som vi kommer från afrika och nu ska jag duscha ..

jag saknar dig erik !♥

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-10-08 Klockan 18:19:52



söndag


Så nu skriver jag igen .
Helgen blev kanon som jag sa, i fredags åkte jag till erik, vi såg på film och åt massa chips o dipp,och kollade även idol men missade dock vem som åkte ut för jag somnade tidigt.. sen på lördagen åkte jag hem och då kom becka till mig (länge sen vi var ) , vi gick och köpte godis och pratade mest, så vi gjorde inte mycket alls. men hon åkte hem på kvällen och då träffa jag erik igen. Nu ska jag duscha och fixa mig lite och sen ska jag se film.

borde jag blir brunett igen ?





Kommentarer [3]   Allmänt
Publicerat 2009-10-04 Klockan 16:27:45



fredag


så äntligen helg , denna vecka har gått jätte snabbt, borde vara för det är praktik.. i onsdags var det nog bäst för chokolima eller vad det heter var där med massa choklad som man fick smaka på :) mums..
snart ska jag till stan lite snabbt och sen ska jag duscha o fixa och sen åka till älskling .
denna helg kommer bli kanon så vi hörs i kväll :)


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2009-10-02 Klockan 14:14:25



torsdag


ursäkta att jag inte orkar skriva så mycket här,o det finns inte så mkt att skriva heller.. igår var jag på min första dag på praktiken, de var rätt kul och dom var trevliga som jobbade där. på lunchen träffade jag älskling som skolkade :) och efter praktiken åkte jag hem till han o vi myste mest..


och idag var jag på praktiken igen, fick packa upp grejer o fixa med fakturor.. är helt slut idag ,även att jag bara går från 8 till 2 ..så får skriva mer i morgon eller sen om jag hinner, ska vara med Erik hela helgen <3



Kommentarer [4]   Allmänt
Publicerat 2009-10-01 Klockan 19:18:47