.


Puhh vakna precis och det är jag väldigt glad över! Drömde att Erik lämnade mig för ingen anledning och så vägra han prata med mig, det var sjukt. Tur nog så hade jag fått sms av han när jag vakna så nu känns de mycket bättre. Nu blir det att byta om och sedan lägga sig ute i solen för att försöka få lite färg. Hörs later! hehe


<3
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-30 Klockan 10:45:12



.


Dagen började med att ligga i solen en väldigt lång tid och ikväll hade bex, Tove och jag picknick på lysingsbadet. Kändes bra att ha träffat dom igen eftersom jag knappt inte har pratat med dom sen studenten.
Nu ska jag försöka sova
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-30 Klockan 00:33:36



.


Dagen har rullat på, var hos mamma och fixa min bikini förut. Sedan gick vi och luncha tillsammans och det var självklart super mysigt. Gick hem och prata med farmor och försökt bättra på brännan lite, sedan åt vi kålpudding med potatis och sås, de är verkligen jätte gott fast de låter kanske äckligt. Ikväll har jag pratat massa med hjärtat, duschat och haft håninpackning i 2 timmar och sedan bara slappat. Borde försöka sova snart

Och till dig Louise för jag vet att du läser min blogg och att du kommer läsa den när du kommer fram, jag hoppas att flygresan gick bra och att du kommer ha det bäst borta i Kina! Detta är du värd.

Nej nu är det dags att se på playa del sol och sedan sova, god natt blögggen!

Lollo och jag!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-28 Klockan 23:55:42



.


Vakna vid 8 när Erik ringde och väckte mig, saknar min plutt nu! Snart ska jag gå upp till mammas jobb för att laga min bikini där och sedan ska jag lägga mig i solen hela dagen, ibland är de skönt att vara arbetslös, fast jag kallar detta för sommarlov :)
Nej nu ska jag ta på mig något sommrigt och sedan gå iväg, hejsvejs så länge!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-28 Klockan 09:49:09



-


Jag kan inte påstå att det gick kanon hos tandläkaren, min visdomstand växer in i en annan så dom vill "operera" bort den som dom säger. Man drar ut den fast man gör de på sjukhuset, måste fundera på om jag vågar de, har hört att de ska göra apont faktist.
Efter de gick mamma och jag på stan, vi köpte varsin väska och båda var billiga och bra. Ikväll träffa jag Louise eftersom att hon åker till kina i morgon och där kommer hon vara i nästan 3 veckor, vi gick till kvantum/rusta och så fick hon sin studentpresent lite sent eftersom att vi inte har träffats på ett tag.
Nu ska jag fortsätta kolla ph och sen försöka sova.

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-27 Klockan 22:03:44



.


I söndags åkte jag med Erik när han skulle jobba och han kör lastbil runt om i Sverige. Vi började uppe i norrland och sedan fick vi åka ner mot Stockholm igen. i Onsdags kom mina bröder förbi på kvällen och hälsa på (min ena bor där) och det var kul att dom kom. På kvällen/natten köpte Erik och jag donken som vi tog med till lastbilen och man kan kalla oss ganska vilsna i en storstad med massa fulla människor :) Vi har även hunnit med mini golf, ätit pizza och myst massa på resan, men nu är det skönt att vara hemma igen.




Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-06-24 Klockan 11:07:54



Studenten


Börjar med att säga att i Fredags tog jag studenten! Prick en vecka sedan idag och det var så jäkla kul och jag skulle gärna göra om det igen.
Känns lite tomt att inte träffa mina tjejer varje dag längre men livet går vidare som sagt! Alla nära och kära var här och jag fick massa fina blommor och paket, exmepelvis lassa åberg glas, Tomas sabo armband med berlock till, en guldring (har en betydelse) och massa annat fint. På kvällen började vi dricka hos mig och sedan åkte vi ner till Sahara och avsluta kvällen där! Dagen var helt klart bäst och här kommer lite bilder



 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-24 Klockan 10:56:35



.


Hallihallå bloggen, jag har inte hunnit skriva men jag ska berätta om allt imorgon om jag får tid. Erik och jag kom hem förut efter en vecka ute i lastbilen (han jobbar).
Det funkade ganska bra med mitt humör förutom att jag varken gick på toa eller duscha sen i lördags, mitt hår har aldrig varit så äckligt innan, och självklart så glömde jag hårborsten hemma också. Men nu ska jag lägga mig hos hjärtat som förövrigt redan har somnat. hörs imorgon :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-23 Klockan 23:53:37



.


Hallihallå blöggen! jag mår fortfarande skit men det är ju typiskt eftersom att jag tar studenten imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och raka mig lite här och där och även ta en hårinpackning/ansiksmask. Efter ska Marina ( min personliga fixare) fixa mina naglar och så ska vi komma på hur jag vill ha håret imorgon. Tobias är även på väg hem hit och även Sofie och hennes mamma också :) ska bli så jädra bra imorgon!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-16 Klockan 19:37:31



.


hallå bloggen blev inga bilder igår som jag sa att de skulle bli. Nyss ringde min lärare och sa att dom har lagt in ett nytt möte klockan 1, känns väldigt lockande eller inte ....
Nu måste jag börja göra mig i ordning för jag ska med o handla lite och efter mötet står de bowling och tacobuffe på schemat :) låter underbart!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-16 Klockan 09:56:53



Kärlek


Ta och kom hem nu hjärtat, jag saknar dig väldigt mycket ikväll.


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-06-15 Klockan 23:53:08



.


Ikväll står de fest på schemat och det kommer bli sjukt kul hoppas jag, jag är pepp iallafall så hoppas det blir perfekt!
Nu ska jag göra mig i ordning och sedan dra på stan ett tag och sedan bär de av till kohagen ;)
lär komma upp bilder i morgon :D

Bilden har jossan tagit på mig!

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-06-15 Klockan 14:39:19



.


Vid klockan 2 blir det att åka ut till skolan för att tömma skåpet och lämna in lite böcker som skräpar här hemma. Och vid 3 blir det möte så då kommer mamma ut, nu känns det att de snart är student som väntar. Det kommer bli så grymt skönt att äntligen ta de! Det bästa är ju att mitt hjärta kommer hem på torsdagskvällen också + massa andra som ska sova här :D
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-14 Klockan 12:26:40



.


God morgon blöggen
Känns som min blogg börjar bli ganska menningslös eftersom att jag skriver samma sak hela tiden typ. Idag blir det att ligga i sängen och se på film och sedan ta en promenad med Morris. Jag ska även ut till skolan med mamma sen för möte med min rektor och min mentor, det kan bli spännande... Nu ska jag byta om så jag kan gå med morran och sedan ska jag göra en god frukost med Te och baguetter i ugnen.
Kan någon göra mig frisk tack?!?!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-14 Klockan 09:43:23



.


Hejsvejsan bloggen, vet inte riktigt vad jag ska berätta eftersom att jag låg hemma idag. Har iallafall kollat massa film hela dagen, blev en heldel wallander och till det starka ostbågar och cola.
Tog mig nyss en dusch och nu ligger jag i sängen igen och ser på playa del sol, funderar på om jag ska ringa älskling och be han komma hem direkt men typiskt nog så har jag knappt ingen röst kvar så vi får skippa de med :(



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-13 Klockan 19:54:49



.


Nu sitter jag hemma och saknar Erik sjukt mycket, men jag får försöka att stå ut. Jag har nästan tappat min röst också och hoppet om att bli frisk snart börjar förvinna nu.
Förut så åkte Erik och jag hem till mig och vi lagade köttfärssås och den blev lika god som vanlig. Sedan var han tvungen att åka efter lite myspys. Efter det följde jag med mamma till kvantum eller jag stog utanför med morris och då hade jag sån tur att Erik skulle möta upp Fredric där så då fick vi lite extra tid med varandra :)
Nu ska mamma och jag göra baguetter i ungnen med tomat och ost och till det ska vi dricka te. Det känns som en skön söndagskväll

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-12 Klockan 20:33:26



.


Nu har vi precis kommit hem från lysingsbadet, vi åkte ut dit och körde minigolf som jag älskar! Fredric och Sofia var också med, och jag vann och Erik kom 2a.
Nu håller Erik på att installera sims 3 på sin data eftersom han börjar jobba idag så då ska jag ha datan hos mig hela veckan :)
Erik kommer vara borta hela veckorna och hemma helgerna och det suger stenhård eftersom jag inte kommer träffa han. Men denna vecka kommer han hem på torsdag eftersom att han ska fira mig på studenten som tur är :)
Nu ska vi ta vara på tiden innan han åker
hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-12 Klockan 15:00:33



.


Sitter hemma hos Erik och jag är rejält förkyld. Har mer ont i halsen nu och näsan bara rinner och jag blir andfådd så fort jag går någonstanns. Hjärtat ligger fortfarande och sover och jag orkar inte väcka honom riktigt än, så jag laddar ner massa filmer som jag kan kolla på dom närmaste dagarna.
Igår hade vi iallafall myskväll och det är de bästa som finns att ha med Erik, för han är så bäst!
Nu ska jag fortsätta att leta filmer så jag lär skriva senare :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-12 Klockan 10:02:43



.


Erik tog ju som sagt studenten igår och självklart så spöregna det när dom "sprang" ut och även när dom gick till sina flak.
Var jätte kallt men dom var jätte fina och snart är det min tur. Eftersom att de regna så mycket så tog jag tyvärr inga bilder men jag tjuva denna av Karin.

Efter att vi hade varit i ohamn så åkte alla hem till Erik och åt ochsådär och sedan somna Erik och sov inågra timmar. Sedan åkte pojkarna ner och festa igen och jag gick hem :)

Super snygga killar!

(om ni undrar varför dom inte har något runt halsen, så var det att vi tog de när dom skulle gå till stan så dom inte behövde dra på så mycket)

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-06-11 Klockan 13:26:34



.


Natten var skit ärligt talat. Hade så jäkla mycket ångest och det brukar jag aldrig ha men inatt var det alldels för mkt. Jag somnade iallafall vid kvart över 7 och då fick mamma vara hos mig ett tag och sedan vakna jag halv 10 och plus i kanten är att jag har blivit sjuk. Hals ont och snorrigt och det känns som feber också, det kan ju inte bli bättre. Erik och jag som hade planerat upp dagen med picknick och minigolf, det lär inte bli av iallafall. Nu ska jag gå ner och ta lite krossad choklad glass och hoppas på att halsontet släpper :)


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-11 Klockan 12:49:14



.


Jag kan inte sova och detta suger. Sitter i sängen och ser på barnprogram just nu. Funderar på om jag ska gå hem till Erik och lägga mig, eftersom jag ändå inte gör någon nytta. Har börjat bli sjuk också och det suger ganska bra de med.
Nej nu ska jag fortsätta se på tv och hoppas på att mamma vaknar snart så jag får prata av mig med någon.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-11 Klockan 05:46:21



.


Nu har jag precis gjort mig i ordning och snart bär det av till Ohman för att se när älskling tar studenten :) lär inte uppdatera mer idag eftersom att vi ska fira han här sedan!
hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-10 Klockan 11:35:28



.


Idag fyller min bror år och även min mormor. Hon är död sen lång tid tillbaka men hon är lika bäst för mig för det.
Så stort grattis till er båda ♥
Saknar dig väldigt mycket!
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-06-08 Klockan 21:51:43



.


Puh äntligen klar med två svenska arbeten som ska in imorgon. Har även pluggat för 3 prov så jag hoppas att allt går bra nu. Imorgon är sista dagen som jag kommer vara i skolan denna vecka.
Och efter skolan står det Linnea på schemat, ca 2år sen vi träffades sist så nu är det absolut dags.
På kvällen sover jag nog hos älskling eftersom att han tar studenten på fredag :)
Nu är det duschen som gäller!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-08 Klockan 21:45:22



.


Haha pluggpluggplugg. Jag hatar skolan mer än allt annat dom är ju knäppa iallafall. Just nu pluggar jag (somvanligt) känns det som. Har 3 prov som jag ska göra imorgon. Fick en kurs i eftermiddags som jag ska läsa upp tills på fredag, fick IG i den i 1an så nu ska jag läsa upp den. Det är inte mitt fel att jag börja läsa upp den idag utan min älskade rektor...
Idag har jag fixat klockan som jag fick av Erik igår och så leta jag efter något som Tobbe kunde ge mig men jag hitta tyvärr inget. Idag har jag fått välja mat så idag står de lövbiff på schemat :D
Nej nu ska jag fortsätta att skriva klart två arbeten. Hej liv Hejhej!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-08 Klockan 17:55:20



19 år


Idag är det min födelsedag och den har varit bra hittils.
Började med att lämna in allt i naturkunskapen som jag restat med i ett halvår och nyss var älskling här och lämnade sina presenten och även det jag fick av svärföräldrarna.
Kan bara säga att du är världens underbaraste pojkvän! Nyss åkte han till jobbet och jag sitter och väntar på kina mat som pappa är och köper. Ikväll firar vi både mig och min bror eftersom att han fyller år imorgon.
Btw så var jag och köpte Eriks studentpresent förut med :)
Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-06-07 Klockan 17:36:49



.


Hallojhalloj. Dagen började med att Erik och jag la oss i solen för att få lite färg men Erik somnade i skuggan ett tag istället :) sedan tog vi en promenad med Vilda och sen slappa vi lite bara. Åkte hem efter ett tag och då tog tobbe och jag en promenad till coop för att köpa glass.
Snart ska jag plugga lite och imorgon fyller jag år, tycker inte de känns när man fyller år längre men det är väl för man börjar bli så gammal..



 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-06 Klockan 17:27:57



.


Yippi Simon vann precis som jag hoppades på. Nu håller jag på att ladda ner kvarteret skatan som jag ska nörda ikväll. Fick nyss en sån jäkla mensvärk så jag hatar livet just nu så därför går jag och lägger mig.
God natt!
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-06-05 Klockan 23:32:57



.


Igår gick vi som sagt ut och sola men Erik gav upp ganska fort men jag fortsatte själv. Sedan åkte vi och köpte kina mat och sedan blev det dusch och mys hela kvällen. I dag åkte jag hem för att säga hej då till Peter som flytta till Stockholm. Har även hunnit med att gå med morris två gånger och sedan har jag skrivit klart två arbeten som jag ska skicka in straxt.
Nu sitter jag hos mitt hjärta och jag ser bigbrother och han spelar :)
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-06-05 Klockan 21:39:06



4


Nu ska Erik och jag gå ut och få lite färg :) hejsvejs så länge
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-04 Klockan 12:00:07



.


Sitter i Linköping som sagt. Imorse när vi kom fram åkte vi och köpte frukost och sedan gick vi till stan. Otur som jag hade så var nästan allt stängt men det är öppet imorgon igen så det är lungt för min del.
Handla iallafall två saker till Erik och sedan valde jag ut koppar på Ikea som jag kan ta när jag fyller år, 4kr styck är ett bra fynd tycker jag.
Ikväll gick vi in till stan och åt på ett jätte gott ställe och snart ska jag lägga mig och se big brother.

Föresten så är Sofie är med sin hund så det gör detta extra bra! :D
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-02 Klockan 21:48:58



.


Nu har Erik åkte hem, eftersom vi åker med tåget klockan 8 imorgon så skippar vi att sova tillsammans inatt. Saknar redan mitt lyckopiller. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fråga mamma om hon vill se på film med mig, vi är nämligen ensamna i natt så då är det mysigt att göra något tillsammans. Ska även packa ner lite saker som ska med imorgon.

Föresten så har jag världens bästa pojkvän och mamma som alltid ställer upp för mig!



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-06-01 Klockan 21:12:58



.


Dagen har rent av varit åt helvete och det suger stenhårt. Snart kommer iallafall killen som förgyllar mina dagar med lycka. Vad vi ska hitta på vet jag inte men något bra blir det alltid. Imorgon åker jag till Linköping och stannar där en natt hos Tobbe, ska hinna med lite shopping och grejer innan jag åker hem igen :)
Nej nu ska jag fortsätta sura, hejsvejs!
Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-06-01 Klockan 16:06:42