27


oh jag blir dum i huvudet!! Hade 3 paket att hämta ut idag och självklart så var klänningarna i ett av dom. Ingen av dom passade så nu har jag fått beställa ett till för nästan 2000. Känns inte kul just nu. Antingen är dom för stora, för små, stora i ryggen, brösten syns för mkt osv. aja hoppas dom nya kommer passa. Håller alla tummar att dom hinner komma innan nästa helg.
Annars idag har jag slappat en del. Börjar bli sjuk och det står jobb på schemat hela helgen så jag hoppas att det går över snart.
Nyss åt mamma och jag en god middag och det blev peppar biff och bakpotatis, mums!!!! nu ska jag dricka varm oboy och se på lyxfällan
 
 

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-09-27 Klockan 20:14:58



-


tjabba
Dagen har bestått av mys med Erik, bowling med tobbe & ante, köpt hem mat från resturang med mamma och bror och sen hyrde vi en film som vi såg nu ikväll. Var nyss ute på en promenad med bror min. Skönt att prata av sig eftersom det är min bästa vän..
Nu ska jag se film och sedan sova, ska bli sjukt skönt.
Kan även berätta att jag jobbade igår och sedan bjöd jag kakis och Erik på pizza. De satt fint i kistan!
Kulliv.se
God natt
 
 
 
 
 

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-09-26 Klockan 23:04:00



looooove


 
 
Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann

Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks varsamhet
Är det vackraste jag vet
 
 
 

Kommentarer [0]   Det bästa ♥
Publicerat 2012-09-24 Klockan 21:11:57



måndag


Har precis skickat efter 4klänningar och ett par klackskor. Måste ha något snyggt på bröllopet nästa helg som vi ska på. Nu håller jag alla tummar och tår att någon kommer passa på mig.
Nyss var mamma och jag på stan. Blev att fika och kolla runt men jag fick sån mensvärk så vi åkte hem men det fanns inget skoj att kolla på ändå. Riktig döstad!!!!!
Nu ska jag mysa med kaffe framför tvn och bara slappa. Ikväll blir det nog att träffa hjärtat en stund.
 
 

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-09-24 Klockan 15:11:54



söndag


tjabba
Helgen har varit helt kanon. Åkte till tobbe klockan halv 7 i fredags morse. När jag kom dit köpte vi frukost på donken och sedan somnade jag i hans soffa ett tag. Gjorde sedan iordning oss och gick in till stan. Blev shopping och sedan lunchade vi med Linda. På kvällen satte Linda i extension i mitt hår så nu känns de lite konstigt med grejerna som sitter ihåret men jag vänjer mig nog snart :) blev sjukt nöjd iallafall!
På kvällen kom även mitt hjärta så det blev donken och sedan somnade jag gott i soffan. På lördagen gick vi till stan och sedan åkte vi till ikano. Erik shoppa endel och sedan lunchade vi på kebabbaren. Blev sedan en runda på stan med Linda innan vi gick hem.
På kvällen hade vi bokat bord på Olearys, super gott men de sög i lördags. Dom glömde bort oss, så efter 2,5 timmar fick vi maten och vi fick bara 15% rabatt. Så jäkla dåligt.
Efter maten åkte Erik och jag till viken igen. Somnade gott i min säng.
Ni betyder så mycket för mig!!
 
Nu är det beck och popcorn mys med mamma
 
 

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-09-23 Klockan 21:58:01



19


Hallå
Nu var det ett tag sen sist men mitt liv är som vanligt. Peppar peppar

Sitter på jobbet nu iallafall. Blev en natt så just nu dricker jag te i min nya termokopp, mums.
I helgen kom Tobbe och Linda hem till oss, blev plankstek och godis i soffan innan jag somnade tidigt. I lördags åt vi pizza och bowlade med Erik o ante. Det blev riktigt trevligt och på kvällen slingade Linda mitt hår.
Nu ska jag fortsätta jobba" haha. Natti på er!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-09-19 Klockan 00:53:00



God morgon


Idag gick jag upp redan klockan 7. Mamma och jag tog en lång promenad med hundarna och på vägen hem köpte vi med nybakat bröd. Så nu har vi precis ätit och jag gjorde frukost på sängen till min fina!
Snart ska vi hoppa in i duschen och sedan får vi se vad som händer. Städa rummet skulle vara behövligt menmen vi får se


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-09-01 Klockan 10:18:08