.


Ikväll är jag sådär mega trött som bara jag kan vara känns det som. Har jobbat i tvådagar nu så därför är jag så seg.
Efter jobbet idag cykla jag hem och duscha och sedan bjöd jag Louise på fika på cafe kannan, riktigt gott!
Nu ligger jag i soffan och ser på tv, ska snart hugga in i maten som består av varmsmörgåstårta och sedan har jag massa godis som jag kan ta till efterrätt ;)
Erik kommer hem sen också så då blir det massa mys, snacka om en toppenkväll!

oh vad jag vill tillbaks!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-30 Klockan 19:50:43



idol


Nu drar jag mig ifrån mängden, för jag tycker om MIKAEL i idol väldigt mycket. Tyck vad ni vill men jag tycker att han är så grymt bra och att han vågar vara med på detta när han är mobbad gör det hela ännu mer häftigt! Även om han åker ikväll så hoppas jag att man får höra mer av honom någongång!
Grymt duktig och väldigt gullig tycker jag att han är!
(Självklart finns det fler som jag tycker är bra)



Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-09-28 Klockan 21:25:39



-


 

 

 

Det översta hålet är det jag tog igår. Jag skulle egentligen ha tagit i fliken i örat men då var man tvungen att vänta på en piercare så då tog vi på ett annat ställe. Galet nöjd! även att de fortfarande gör ont :(
Blomman längst ner fick jag av Erik när jag fyllde år! :)

Nu har jag precis ätit pasta med laxsås och det var jätte gott! det blir även min matlåda till imorgon när jag ska jobba. Nu ska jag ute och gå och sen ska jag se Idol!


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-09-28 Klockan 18:40:33



Sov gott min ängel


Sov gott min älskade lilla ängel

Nu har vi varit i Gamleby hos veterinären och tagit bort lilla Bettan. Hon var över 8år så hon var en gammal kanin. sov sött nu mitt lilla och fina hjärta!

Nyss var mitt andra hjärta här också så jag han pussa lite på han innan han åkte vidare mot Stockholm. Nu ska jag gå och sovamiddag en stund. hejsvejs

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-09-28 Klockan 12:59:59



frukost


Godmorgon
Just nu har jag bosatt mig nere i soffan till en film. Snart ska jag göra ordning frukost och idag blir det köttbullemackor, guuud så gott!
jag har även grymt ont i örat och jag minns inte att det gjorde såhär ont? aja finns inte så mycket att göra åt saken så det är bara att vänta.
nu ska jag börja steka köttbullarna :')





Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-28 Klockan 08:56:59



neadag


Hemma efter en toppen dag med Linnea. Men det är ju alltid toppen när man får träffa den tjejen! bättre får man leta länge efter.
vi har gått på stan, tagit hål iörat och ätit ute. Har fortfarande ont i örat haha men jag är nöjd som tusan. Nu ska jag ringa älskling och se idol.

Bjuder på en gammalbild även att man inte ser oss, fytuusan vad fult mitt hår var :)

 



Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-09-27 Klockan 19:57:36



:D


Vid 5 imorse åkte Erik ifrån mig men idag var de inte alls lika jobbigt. Fick så mycket härlig enegeri av att han kom hem och överaskade mig. Vi åt iallafall kebab igår, duschade och hade det jätte mysigt innan han somnade, mitt lilla hjärta.
Idag har jag hunnit att ta en promenad med morris eftersom att han kommer upp och väcker mig på morgonen och nu ska jag se film och äta frukost!
hejsvejs :D


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-27 Klockan 10:55:14



lycklig tjej!


Min rubrik säger allt. Jag är så jädra glaaad! jag, mamma och tobbe var och fixa lite saker och när vi kommer hem säger pappa "helena känner du någon allan, för han är hos oss och han säger att du känner han? med seriös blick" jag tänkte va fan är de nu för konstig människa som är hos mig, men då kommer hjääärtat ut! blev så jävla glad helt enkelt. Nu äter vi kebab i soffan och myser!
skriver inte mer ikväll för nu ska jag pussa på min prins

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-09-26 Klockan 19:33:15



.


Haha nu är det dags att göra ordning på rummet! Erik skratta tillochmed åt de i söndags så nu jäklar. Köpte en klädstång på Ikea förra veckan så det är dags att göra ordning den och sen flytta om på lite möbler! kanske orkar visa sen hur det blev men jag tar inga förebilder.
Nu jäklar ska det bli andra bullar!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-26 Klockan 15:58:14



26


god morgon
just nu ligger jag i sängen och kollar på olika resemål. Ska inte åka någonstanns nu men jag är väldigt sugen på att åka iväg med Erik igen. Men det får vänta ett tag kan man säga.
Idag är jag ledig så jag får se vad jag ska hitta på, vet att jag ska till banken med mamma sen och fixa lite grejer och efter det har jag ingen aning.
Nu ska jag byta om för att ta en promenad med morran!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-26 Klockan 09:53:12



söndag


Just nu sitter jag i soffan och ser på skärgårdsdoktorn. Efter jobbet har jag varit med hjärtat hela tiden men han åkte för en stund sedan :(
vi har iallafall ätit raggmunk, duschat och myst en massa! kan helt enkelt inte bli bättre.
Ikväll får jag se vad jag ska hitta på, har ont i huvudet och är trött så det blir nog en tidig kväll. Hoppas på att jag är ledig imorgon så jag får sova ut lite ;)

 




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-25 Klockan 18:58:16



.


Haha igår han jag aldrig skriva för jag somnade sjukt tidigt. Ikväll hade Erik och jag tänkt att gå på bio men så blir det inte för jag är så trött, jobbade mellan 7 och halv 4. Men vi ska ta det en annan dag. Istället så blir det att äta kräftor med hjärtats familj och snart ska jag hjälpa Karin med hennes hår. nicenice!
Nu är det dags för mys med hjärtat :D


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-09-24 Klockan 18:29:28



nattinatti


Hemma efter en galet bra dag. Tog tåget till Linköping för att handla lite på Ikea och för att göra tobbe sällskap på vägen hem. Eftersom tobbe jobbade och jag hade 1½ timma för mig själv så möte jag upp Lina för en fika. Första gången vi ses men vi klickade direkt! toppen bra! Fick även min lön idag så mer nöjd kan jag inte vara. Jag handlade lite på Ikea och en mjukisdress på ikano innan vi åkte hemåt. Nu ska jag gå och sova för imorgon väntas det jobb igen!

 

Tog lite snabba bilder innan jag åkte, det är dagens mig och min nya hårfärg.
Blev dock ingen större skillnad

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-09-22 Klockan 21:51:38



torsdag


Sitter just nu med färg i huvudet, det blev aldrig av igår. Visar senare om det blev någon skillnad.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-22 Klockan 09:02:47



blöö


Nu har jag precis dukat fram ananas och bubbelvatten till bonde söker fru, kollar även tåg tider till Linköping. Åker dit imorgon för att handla lite på Ikea och så ska jag träffa Tobbe när han slutar jobba. Åker även med han hem imorgon kväll.
Jag har inte hunnit färgahåret än så jag får försöka hinna det i pausen för nu är min färg inge vidare. Men nu ska jag fortsätta äta ananas och slappa :D
Även 2 dagar tills jag får träffa min prins igen!


Dagens mig!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-21 Klockan 20:12:19



onsdag


hallåhallå
Har inte haft ork eller lust att blogga på några dagar men nu är jag tbx, iallafall för en stund. Idag är det min lediga dag och jag vaknade klockan 7? gick ner o gjorde mamma sällskap när hon åt frukost och sen gick jag o bädda ner mig framför en film i sängen. Nu har jag hunnit att gå med morris och snart ska jag äta rester från igår, mums?! jo men det duger nog :)
Sen tänkte jag färga håret eftersom jag har några paket med färg hemma och samtidigt som jag gör det ska jag fixa lite med rummet så det blir lite snyggare, lön på fredag och då ska jag införskaffa mig lite grejer, kanon!
Nu måste jag gå ner och fixa maten
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-21 Klockan 12:22:16



myssöndag


Just nu kollar jag på Eva och Adam medans jag städar garderoben och det är välbehövligt ska ni veta. Förut så åkte Erik och jag till han och även Fabbe kom ett tag. Dom fixa med lite saker och sen fikade jag med hans familj innan jag drog hem.
Snart kommer hjärtat hit och då blir det en till myskväll och det är bäst att passa på eftersom att vi inte träffas på vardagar som ni redan vet.
Vi ska laga köttfärssås och se Idol och mysa. Kvällen kan inte bli bättre :D
Nu ska jag även byta gardiner innan han kommer!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-18 Klockan 18:53:09



söndag


haha godmorgon
Älskling och jag ligger fortfarande i sängen och myser :D Vi var nere för en stund sen och åt frukost med mamma eftersom hon hade varit o köpt frallor till frukost.
Nu ligger vi och ser på sunesjul och bara har det bra. Eftersom att jag börjar bli sjuk så får vi se vad vi mer hittar på idag.

 




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-18 Klockan 12:01:09



mys


Nu sitter jag och hjärtat hos mig.
Förut tog vi oss en jätte lång dusch med massa mys och så hade vi cola med oss in ;) Sen åkte vi upp till maxi för att handla lite gott till kvällen och jag gick med morris därfrån så han fick sig en lite promenad också.
Snart ska vi laga snittar som blir våran kvällsmat, as gott! till efterrätt blir det chips och dipp och massa mys.
Jag älskar det här och jag älskar Erik!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-17 Klockan 20:32:13



17


sitter hemma hos min andra halva nu. Jag ligger och har ont i huvudet och han sitter och fixar med lite saker, därför passa jag på att låna hans data.
Jag har även jobbat idag och det gick bra. Snart ska vi äta mat med hans mamma :) och sen får vi se vad vi mer hittar på. Chansar att vi åker hem till mig för att duscha och annat myspys.

Vi har förövrigt 25månader tillsammans idag! Jag kan inte vara annat än lycklig med honom.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-17 Klockan 16:59:51



-


god morgon, jag är uppe med tuppen idag också
Sitter just nu i soffan och ser på svenssonsvensson och dricker kaffe. Skönt att slappa lite innan jobbet. Jag håller även på att få en förkylning så jag får ta lite tabletter innan jag cyklar iväg så jag känner mig piggare
Nej nu ska jag fortsätta mysa innan det är dags för dusch och frukost innan jag drar iväg :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-17 Klockan 07:51:17



-


Känner mig ledsen, ensam och förvirrad men mer än så kan man ju tyvärr inte skriva här. Har iallafall lagat pizzan nu så nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan äta och ha lite mys, världensbästavän.
Förut ringde jobbet så imorgon blir det lite jobb och det är ju alltid nice men just nu känner jag inte ens för det, aja imorgon känns allt bättre igen.




<3

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-09-16 Klockan 17:55:57



fredag


halloj
Nu är det dags för lunch och svenska hollywoodfruar som jag missade i måndags. Idag är jag ledig så då gick jag upp ganska tidigt. Jag har hunnit med att handla, för ikväll ska jag laga mat och det står pizza på menyn idag igen, fast idag är det ju hemmagjordpizza. Sen har jag varit ute med morris på en långpromenad och nu fixar jag med lunchen.
Jag kommer visa kläderna sen men nu måste jag fixa klart maten


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-16 Klockan 11:42:24



-


Sitter just nu och kollar på hockey med grabbarnagrus (tobbe & stoffe) och äter godis till. Jag är så grymt trött men det är jag varje dag efter jobbet och idag jobbade jag även över en timma men det känns nice. När jag kom hem stog det pizza på menyn och den satt fint i kistan ;) (mamma är bortrest)
Lina komentera även att hon ville att jag skulle visa mina kläder som jag fick hem igår och det kan jag göra åt er men det kanske blir imorgon för jag är så sjukt trött som jag redan sagt ;)
Nu ska jag ta med morran på en långpromenad för hockey är inte riktigt min grej




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-15 Klockan 19:04:59



yippi


Nu har jag precis hämtat ut mitt paket och det var ganska stort så nu har jag lite att pyssla med. Sen ska jag göra min matlåda tills imorgon och den får bestå av det vi åt idag, korvstroganoff!mums.
Sen ska jag se bonde söker fru som börjar idag och jag älskar såna program om jag ska vara ärlig haha. Nej nu är det dags att kolla på mina fynd

Gladtjej!

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-09-14 Klockan 19:48:04



onsdag


fysatan vad trött jag är, det tar att cykla hemifrån halv sju och komma hem fyra menmen. Dagen gick kanon som vanligt och idag jobba jag över en timma för att vara snäll.
Jag fick även ett sms om att ett paket vänta på mig på maxi ;) så dags att cykla upp o hämta det snart, vardagslycka! som förövrigt inte händer så ofta haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen men jag kanske visar sen vad jag har köpt ;)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-14 Klockan 17:21:46



bläää


hejsansvejsan!
sitter just nu i soffan och ser på idol. Idag hade jag min lediga dag så jag har kollat på 13 snart 30, gossipgirl och Eva & Adam. Var även på en lång promenad med morris på förmiddan. Imorgon väntas jobb igen och det ska bli sååå skööönt att jobba. Har haft sjukt tråkigt hela dagen, haha trodde aldrig att jag skulle trivas så bra på mitt jobb så att jag skulle vilja jobba när jag är ledig menmen :)
Imorgon får jag nog även mitt paket från gina så efter jobbet blir det att cykla upp till maxi och hämta det, om jag nu får det vill säga.
Nu ska jag kolla vidare på tv;n och sedan prata med hjärtat innan det är dags att sova

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-13 Klockan 20:57:32



.


håller just nu på att styra till med en myskväll för mig och mamma. Storaräkor med aioli står på menyn och det är jag som fixar det ikväll ;)
Efter maten blir det att sova för jag är grymt trött så jag säger god natt redan nu


 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-12 Klockan 21:37:34



12


hejsansvejsan
Idag har jag jobbat från 7-15.30 och det var min första dag att jobba ensam men det gick kanon! Nu är jag nyduschad och nerbäddad i soffan framför gossipgiirl för ovanlighetensskull ;)
Börjar bli super hungrig så jag hoppas att maten är klar snart innan jag tuppar av. Imorgon är jag ledig och det ska bli så skööönt att få sova ut kan jag meddela!
nej nu ska jag fortsätta att göra ingenting
hejsvejs



 

tummen upp för den serien!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-12 Klockan 18:36:30



finn ett fel!


 

hitta ni de? nejdåå, det var inget fel men det är min storebror i bakgrunden till vänster om henne ;). Tycker det var häftigt att han fasnade på bilden när han jobbade vid henne.

avISavisavis, skulle också gärna träffa henne!
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-09-11 Klockan 22:21:56



hatar söndagar


halloj
ja jag hatar söndagar så mycket för nu har erik åkt ifrån mig och det är så jooobbigt att vara ifrån varandra hela veckorna.
Idag har vi haft massa mys och så har jag även jobbat och jag älskart!
Började dagen med att jobba och sedan åkte jag till hjärtat där det var kalas för Erikspappa och jag fick även träffa lilla Casper för första gången också:)
Sen har vi myst en massa och nu har han som sagt åkt, men jag ska ha myskväll med mamma med räkmackor och te till Idol så det blir nog bra.
Imorgon väntas jobb mellan 7-15.30 ;) så ikväll blir det att sova tidigt..

 

♥föralltid


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-11 Klockan 20:00:03



10


Kvällen blev kanon igår, att få somna i Eriksfamn efter en vecka ifrån varandra är underbart, att vakna bredvid också för den delen.
Imorse började jag jobbba klockan 10 och jag slutade klockan 3. Då cykla mamma och jag till lager och jag fynda två tröjor som fick följa med mig hem.
Nu ser jag på gossipgirl och väntar på att hjärtat ska komma hem efter en tripp till Linköping. Ikväll får vi se vad vi hittar på


Hejsvejs så länge
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-10 Klockan 16:33:00



fredag


Då är det fredag och min vecka har varit helt kanon.
Jag gillar mitt jobb så grymt mycket så därför ska jag jobba helgen också haha, tar alla pass jag kan få. Ikväll ska jag även pussa på världens underbaraste, finaste & bästaste pojkvän!
Mitt liv är på topp så därför ska jag skicka efter lite grejer :)
Nu kom mamma hem så då ska vi dra iväg till maxi och handla lite
hejsvejs

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-09 Klockan 15:43:41



-


Nu är min första dag avklarad och jag känner mig hyffsat nöjd med min insatts. Jag fick jobba tillsammans med en jätte snäll tjej som visade och berätta om hur man gjorde så nu känns det ganska okej.
Eftersom att jag bara är timvikare så har jag fått ganska mkt jobb så det känns toppen. Nu har jag precis pratat med hjärtat och sedan ätit kinamat för pappa fyller 53år idag! massa grattis till pappa.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bädda ner mig i soffan, imorgon väntas jobb igen :D


Ge mig fredag och världensbästa!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-07 Klockan 17:13:15



.


halloj
Idag var jag på jobbinterjuv och jag fick det direkt. Jag börjar redan imorgon och jag hade en väldig tur. Jag ringde, vi träffades & jag fick det!
Nu har jag bäddad ner mig i soffan framför tv där jag ser på halv 8 hos mig. Blir lite små hungrig av att kolla på det om jag ska vara ärlig.
Imorgon börjar jag klockan7 så ikväll blir det att sova tidigt.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-06 Klockan 19:57:39



14-15-16/8


Söndag/måndag/tisdag
Skriver om dom sista dagarna nu. Dom sista dagarna gjorde vi knapppt något förutom att ligga på stranden och goa oss in i det sista.
På dagarna och kvällarna gick vi ut och åt. En dag bjöd dom på hotellet oss på vin, massa frukter och mackor som dom hade gjort till oss :)
Hotellet var ju ett litet hotell så man kom nära dom som jobbade där, det var jätte mysigt. Hotell Amba ska ni bo på om ni ska åka till Rimini iallafall.
Sista natten var de massa fyverkerier i staden så då stog hjärtat och jag på balkongen och pussades, super mysigt.
Nu får ni se massa blandade bilder på mat,rummet, släkten osv..


Kommentarer [0]   Italien
Publicerat 2011-09-06 Klockan 11:27:41




Jag älskar DIG Erik!

Lycka är verkligen att få dela min vardag med dig, att veta att du alltid finns vid min sida. Att veta att du älskar mig oavsett hur jag beter mig vissa dagar. Att vi ställer upp 100% för varandra. Du är min dröm Erik som jag får uppleva på riktigt! Du är den finaste människan som finns och du har ett hjärta av guld. Jag är galet kär i dig och det är så underbart att känna så. Att få veta att jag är ditt liv, ditt allt, din prinsessa och din fina flickvän är det finaste som finns.

Med dig vid min sida kommer jag klara vad som helst, du är killen som ska bli min man en vackerdag och pappa till mina barn! Att kämpa varje vecka av saknad till dig är så jäkla värt de för när vi ses igen så är det som att vi är nykära som vi en gång var. Du är mitt liv och mitt ljus i vardagen, du lyser upp allt när det är som värst för mig, Du är lycka och det bästa!

 

 

Jag är galet kär helt enkelt.. kalla mig toffel men för mig är det äkta kärlek som ska vara föralltid.

 

störst av allt är kärleken!

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-09-05 Klockan 17:16:50



Lördag 13/8


Herregud vad seg jag är, det är snart en månad sen vi åkte till Italien och jag har inte skrivit klart om det en, men jag lägger in lite bilder och berättar lite nu. Perfekt!

På lördagen var vi på en stor marknad men Erik stanna hemma för han hade ont i "magen" =bakis? illa!
Men där fynda jag mig 3bikinisar allt som allt. När vi kom tillbaks tog Lisa och jag med oss Erik till en resturang och åt lunch och resten av dagen blev det att ligga på stranden.
På kvällen blev alla utbjuda på middag för min moster fyllde 50år, blev räkor med 3olika såser till förrätt för min del och sen oxfile till huvudrätt. Gick sedan till en "bar" men jag gick hem med dom vuxna och fick sova halva natten ensam för Erik och David stanna där tills stägning :)

Tyvärr så har jag inte alla bilder från Lördagen så ska kolla med Monica om dom finns kvar på hennes kamera eftersom vi hade den mest :)




Kommentarer [1]   Italien
Publicerat 2011-09-05 Klockan 11:09:48



söndag


Hejsansvejsan
Helgen har varit helt toppen, synd bara att det är söndag och idag är det en extra tråkig söndag. Erik åkte förut och jobbade men vi ses ju på fredag igen :)
Igår åkte vi till Kalmar för en dag med shopping innan vi drog på fest i Oskarshamn. Vi började på mediamarket där Erik fick sina fynd och sen vidare in till varuhuset. Alla tre köpte nya kläder till kvällen så det var ju lyckat, illa att handla med två killar som vill ha hjälp med allt men annars gick det kanon. Sist men inte minst blev det ett varv på Ikea och sen Ikeapizza för 10kr innan vi åkte därifrån.
På vägen till Oskarshamn fick vi stanna så vi fick byta om till våra nya kläder;)
kvällen blev iallafall kanon med dans, god mat och dricka. Och det var ju 50års fest ifall det ser tråkig ut men alla vi unga dansa också ;)
Och tack till Fredric och Sofia som kom och hämtade oss så Erik också kunde dricka!

På tal om något helt annat, så såg min bror Joel kinnaman i lördags! finner inga ord för det..




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-04 Klockan 21:41:33



-


God morgon alla som är vakna nu
Jag vaknade redan innan 8 för då drömde jag en tråkig sak om Erik men innan drömde jag att jag träffa aleks igen! Det är konstigt att man blir glad över det och sen inser man att han inte lever längre. Iallafall så ligger jag och lyssnar på musik och hjärtat ligger bakom och sover.
Idag har vi planerat att åka till kalmar och gå på stan och kanske spendera lite pengar. Klockan 6 ska vi vara på 50års fest i oskarshamn så det passar ju perfekt?! :d

haha på tal om annat nu så kan jag berätta att i måndags när jag åt päron så var det en mask i det, jag var jätte nära att äta upp den. fyfarao så äckligt!!

Jag har även fått en böld/knöl i min mun som är fruktansvärt äcklig. Den är under tungan så det är obehagligt att äta osv.. Ska ringa till vårdcentralen på måndag om den inte försvinner, så kan man ju inte ha det.

haha nu hade jag inte mer intresanta saker att berätta men jag återkommer :)






Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-03 Klockan 09:30:45



2 sep


Halloj
Nu är vi hemma och jag är super nöjd över att vara det. Sen jag kom hem har jag hunnit att vara på maxi och kollat läget där och sen kom Erik.
Vi har hunnit duscha och äätit god mat, det blev laxröra till förrätt och oxfiletoast till huvudrätt.. Snart blir det att byta påslakan och sedan lägga oss och mysa, är så sjukt trött!
kul inlägg känner jag
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-02 Klockan 22:15:02



Gladtjej!!!!


yesyesyes! förut ringde jag till jobbet igen som jag har pratat om och jag ska dit på tisdag för hon vill träffa mig. Jag kan verkligen inte bli gladare fast jag ska inte hoppas för mkt ändå.
Nu är vi på väg neråt i landet igen, åkte nyss från Göteborg. Vi åt även lunch med Fredric förut och det blev grillbiff med pommes för Erik och Fredrics del och snitzel med pommes för min del :)
imorgon blir det att åka hem också så jag hoppas att det blir skapligt tidigt.
Nu ska jag se ph för ovanlighetenskull
hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-09-01 Klockan 20:04:17