.


Har inte orkat skriva idag men snart drar jag hem till Erik igen. Skriver säkert mer imorgon!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-31 Klockan 19:08:43



bilder


Straxt ska mamma och jag cykla iväg och handla något gott som vi kan grilla, ska även hitta lite gott som jag tar med till älskling sedan.
Här kommer lite bilder från igårkväll!




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-30 Klockan 16:46:21



Lördag


Igår hade jag och tjejerna det jätte bra, blev att äta massa gott och bara prata om allt möjligt. Det negativa var att jag tappa min krokodil till mitt tomas sabo armband men jag får köpa en ny helt enkelt :(
Vid halv 12 kom hjärtat och hämtade mig så då åkte vi hem till mig och duscha och sedan somnade vi. Idag har vi bara duschat och myst och snart ska jag städa HELA rummet innan jag drar till Erik.

Lite bilder kommer senare
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-30 Klockan 15:25:28



fredag


Just nu håller jag på att fixa mig, ska på tjejkväll sen med ostkex och vin. Det kommer bli otroligt mysigt att umgås med tjejerna. Natten kommer jag spendera med min andra halva och det kommer bli toppen det med.

Denna bild tog jossan på mig igår, jätte nöjd men det blir man ju alltid när hon styr och fixar!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-29 Klockan 15:29:22



"bildbomb"


Shoppingen i måndags med Linnea!

Hos bex!

Älskade morran!

Hemmagjord pizza jag lagade igår.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-29 Klockan 12:22:45



.


Hallihallå blöggen
Nu har jag hunnit med att gå långpromenad med morran, fotat med jossan och tagit en lång och varm dusch. Jossan skulle fota mig i vattnet så jag blev ganska nerkyld efter ett tag så nu sitter jag i varma/tjocka kläder och myser. Snart ska mamma och jag cykla till affären och handla lite för vi ska laga hemmagjord pizza till middag, det är så jädra gott :)
Senare kommer en "bildbomb" från massa olika dagar.

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-07-28 Klockan 18:21:05



torsdag


Hejsansvejsan
idag har jag bara latat mig (som vanligt) kanske jag ska säga. Jag har gjort världens godaste och enklaste lunch, den består av avokado, lök, räkor och cream fresh. Det blir super gott. Jag har även försökt att få in bilderna på datan men det funkar inte så jag får låna mammas data sen och fixa de.
Nu ska jag byta om för Morris och jag ska ut på en långpromenad :)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-28 Klockan 12:57:44



.


tjoho. Idag kom jag hem runt 9 då gick jag o la mig en stund men vid halv 11 tog jag med mig Morris på en långpormenad. Vi stanna även och badade nere vid sjön, super mysigt fast jag gick bara i med fötterna medans han svalka av sig. Sen har jag hunnit att göra köttfärssås och varit ute i solen lite. Nu latar jag mig igen men vid 4 drar mamma och jag till stan för att kolla runt lite. Jag ska låna en bok och så ska vi kolla på lite grejer till Italien med.
nödvändigt inlägg känner jag




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-27 Klockan 14:24:46



.


Jag får tyvärr inte in bilderna men jag ska försöka imorgon när jag kommer hem. Nu måste jag fixa mig för klockan 6 kommer bexan och hämtar upp mig. Jag ska spendera natten hemma hos henne och det lär bli kanon.

 

gammal bild!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-26 Klockan 16:43:50



.


hejsansvejsan
Igår spenderade Linnea och jag dagen i Linköping och det blev ganska så mycket shopping för den delen, kanske orkar fota grejerna sedan. Blev även två grejer till hjärtat som han får när han kommer hem.
Vi lunchade självklart på steeves men det sjönk lite efter att Linnea fick 3 flugor i sin apelsinjucie, ganska snuskigt tycker jag. Vem vill dricka något sånt då haha. Vid klockan 7 när vi skulle åka hem så fick vi åka buss istället eftersom att inte tåget funka eller vad det var för fel.
Idag har jag bara legat i sängen och sett solsidan och nyss åt jag tacos så jag har mega mätt nu. Kanske kommer lite bilder sen :)
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-07-26 Klockan 13:13:18



linköping


God morgon
Snart är det dags för mig att gå upp och göra mig iordning och sedan ska jag ta en promenad med morris innan det är dags att dra till Linköping för en dag med shopping. Ska bara ha en bikini egentligen men något mer lär man ju hitta?!
Visar mina fynd senare, hejsvejs! :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-25 Klockan 09:34:36



.


Ikväll har vi ätit toast och kollat på solsidan, sedan tog vi en lång dusch och sen har vi bara myst med varandra, han åkte nyss härifrån och imorgon åker han iväg hela veckan och jag saknar han redan, känns tråkigt faktist!
Men imorgon ska jag göra något skoj för Linnea och jag drar till Linköping för en dag med shopping och det kan ju inte misslyckas iallafall :)
Hoppas på en toppen dag i väntan på min andra halva.

Stumpan och jag!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-24 Klockan 22:51:10



god morgon


God morgon
just nu ligger jag vid Eriks data medans han sover här bredvid. Har ingenting att göra så då passar jag på att blogga om gårdagen. Igår när han kom så åt vi och sedan tog vi en lång dusch och avslutade kvällen med en film med min mamma och bror. Filmen heter "the blind side" och den är så underbar, det handlar om en stor neger som är hemlös och så tar en rikfamilj hand om han. Kan erkänna att man blir lite förälskad i den killen för han så sjukt söt och go! Kan inte ljuga om att Sandra Bullock som har huvudrollen som mamma är sjukt snygg med.
den får 10/10 tummar upp av mig :)

Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på men något bra blir det alltid. Nu ska jag försöka somna om ett tag till.
hejsvejs!






Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-24 Klockan 10:31:03



.


Nu har vi varit och handlat lite gott inför kvällen. På vägen hem fick jag även testa på mina körkunskaper även om jag inte har någon här hemma att köra med, men det gick kanon kan man ju säga.
Nu ska jag hjälpa mamma med maten och sedan ska jag träffa min andra halva som han kallas :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-23 Klockan 19:01:20



:)


Här kommer lite bilder från Eriks och min lilla resa som vi hade i veckan haha, hans jobb allså :) I onsdags hade han knappt inget att köra på så vi åkte in till Skara och gick i lite affärer och sedan kom vi på att vi kunde grilla. Så vi köpte med kött, potatissallad, ost som man grillar och en engångsgrill och så stanna vi vid vägkanten och grilla. Jätte mysigt och gott!
Har har ni lite bilder som är tagna olika dagar, men ni får iallafall se hur vi har det när vi åker runt.



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-23 Klockan 14:58:21



lördag


hallåhalllå
har inte orkat skriva så mycket men jag kom nyss hem från Erik. Han kom hit igår kväll och sedan åkte vi till han och sov när de åska, riktigt mysigt. Snart ska jag äta pasta med laxsås och sen städa lite om jag orkar.

Det som hände i Norge gör mig väldigt arg och ledsen, att det finns så sjuka människor som gör sånt! hoppas dom tar fast dom som gjorde detta!
äsch har hur mycket tankar som helst om detta men finner inga ord för hur sjukt det är. Många tankar går iallafall till Norge just nu!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-23 Klockan 13:12:01



Fredag


Är lite seg med bilderna men nu fixar jag med annat. just nu äter jag oliver och dricker cola ut ett vinglas, känner mig lite små vuxen. Ska straxt börja med maten som mamma och jag ska äta ikväll, fläskfile och pommes och straxt ska jag göra någon marinad till köttet. Perfekt fredag tycker jag!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-22 Klockan 17:47:02



hemma


Hejansvejsan blöggen!
Har varit med Erik i lastbilen denna vecka så därför har jag inte uppdaterat något. Vi kom hem redan igår och då ville jag sova ensam och ha myskväll med mig själv, gick rakt åt skogen. Först så ville inte vårat internet funka och sedan så började de åska massa, jag är åskrädd så de var pricken över i kan man säga.

Nu ska jag äta frukost i sängen och kolla Ph, lägger in bilder från veckan sen!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-22 Klockan 10:29:38



.


Nu måste jag gå med Morris ett tag och sedan drar Erik och jag! ska försöka blogga sedan. Puss hej
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-18 Klockan 09:00:06



.


Nu har jag precis packat klart det mesta som jag ska ha med mig, lite grejer lägger jag ner imorgon också. Snart ska jag ta sista duschen för veckan som kommer, kanske hinner imorgon också om jag har tur. Jag passar på nu eftersom jag helst inte duschar på offentliga duschar, men kanske tar den oskulden snart också (har självklart duschat på offentliga ställen innan) men inte på olika mackar.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ha myskväll med världens bästa mamma!



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-17 Klockan 20:58:16



dagen efter


Ligger i sängen och mår ganska dåligt, min mage lever sitt egna liv nu dagen efter hehe. Men det är absolut värt att må såhär idag med tanke på hur gårkvällen var. Nu har alla mina syskon åkt hem och även Erik ett tag, i morgon följer jag med han i lastbilen igen och jag tycker de ska bli rätt okej!
För tillfället så ligger jag i sängen nu och äter kexchoklad med mjölk till, kollar även på PH. Snart är det dags att packa och laga mat som vi ska ha med oss.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-17 Klockan 16:55:58



23♥


Idag har Erik och jag varit tillsammans i 23 månader! Det har gått så sjukt fort och han har bevisat att äkta kärlek finns.
Jag kommer alltid älska och finns för dig sötnos!

 

 


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-07-17 Klockan 14:22:35



vis


Hallihallå!
Min gårdag var helt perfekt med andra ord, jag har inte haft såhär kul på länge även om det blev lite för mycket haha.
Började med att dricka och köra kubb hos med mig mina syskon och våra repsektive, sedan gick vi in och lyssna på musik och gjorde olika lekar. Efter ett tag kom en efterlängtad Nea hit och fortsatte dricka och ha skoj med oss. På kvällen åkte vi Limo ner till stan eftersom Fredric hade tid att köra oss och på stan blev det mat och åter mat. Även om jag var nära att inte följa med så var de tur att jag gjorde de.

Har över 200 bilder sen igår? men jag lägger bara in några stycken som visar hur bäst det var!
tack alla underbara som var med! ni är bäst


 

kanske kommer mer sen


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-07-17 Klockan 12:38:12



.


Hallå blöggen. Idag har jag hunnit med en långpromenad med morran i det fina vädret, vakna med huvudvärk så det satt perfekt med en promenad förutom att morris väckte mig redan vid halv 9. Jag har plockat ordning på mina kläder och nu vet jag inte vad jag ska göra. Trodde Erik skulle komma hem skapligt tidigt men jag hade alledels för höga förhoppningar. Mina bröder kommer hem sedan så jag får umgås med dom men det är inget jag klagar på iallafall.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-15 Klockan 14:24:29



.


Nu är jag fixad och klar, väntar bara på alle och sedan drar vi till jossan! hoppas på en toppen kväll:)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-14 Klockan 18:55:40



fixx


Hejsanhoppsan!
Finns inte så mycket att säga eftersom jag inte gjort allt för mycket. Började med att ta en promenad med Morran och sedan har älskling och jag pratat i telefon halvadagen.
Blev även bjuden på fest nyss, bättre sent än aldrig? :) så snart blir det duschen och sen fixa sig lite, eller okej inte en på någon timma.
Bara för de så tar jag en gammal festbild på mig


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-14 Klockan 14:48:49



.


Godkväll! Nu har jag precis duschat och piffat upp mig lite, skönt att göra de på kvällen innan man ska sova. Snart ska mamma och jag äta räkmackor och ha lite kvällsmys innan sovdags. Tycker dagarna går så segt när Erik är ute och jobbar så det blir att man lägger sig ganska tidigt för att tiden ska gå snabbt :)
Nu ska jag gå ner och äta, hejsvejs


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-13 Klockan 21:59:54



shopping


Igår började vi med att åka ut till Ikea/ikano för att kolla lite, där ute hitta jag bara ett linne så vi åkte in till stan och kolla också, där hitta jag resten. Sedan gick vi och åt lunch på steves coffee och det var lika gott som vanligt. Efter de handla vi lite mat och sen drog vi hem och såg på film. Klockan halv 8 tog jag tåget hem och när jag kom hem möte mamma mig på stationen och så gick vi ner på stan och kolla när min morbror och kusin var med och sprang en sak på stan.
Här nere får ni se vad jag handla iaf och tack till Tobbe för 3 bra dagar :)

Hiss/diss? 49;- på gina, jag tyckte dom var ganska häftiga även att dom är för stora.

vanlig tröja 49;-

Älskar detta linne så sjukt mkt! 99;-

klänning 149;- H&M, det är ryggen som går ner så mycket. Super fin!

 

Och sen ett par badbyxor till Erik men dom tar jag inte kort på eftersom han får dom på fredag!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-13 Klockan 15:03:33



.


Hallåå, just nu äter jag tacos och ser på Ph. Skriver mer sen om gårdagen och så kanske jag kan lägga upp bilder på de jag handla.
hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-13 Klockan 13:24:03



myskväll


Det blev aldrig Ikea idag eftersom dom stängde klockan 7 men vi tar det imorgon så det blir prima. Vi gick ner till stan istället så jag hann kolla i en affär och så köpte vi med lite mat och gott hem så vi ska ha ikväll. Jag tror jag åker hem imorgon kväll så därför passar vi på att vara lite onyttiga ikväll, jag har varit de i snart 2 veckor så de är inget ovanligt för min del.
För ovanlighetensskull får ni två bilder också.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-11 Klockan 20:58:25



ikea dags


Nu har jag hunnit med att tagit ett bad med hårinpackning och allt sånt som hör till. När jag var klar märkte jag att golvet var som ett badkar också, de läckte ut vatten någonstanns så det var bara att börja torka upp allt när jag var klar. Jag har även ätit, diskat och pratat med min andra halva som jag saknar alldels för mycket. Straxt ska jag byta om för att gå och möta Tobe när han slutar. Och sen drar vi som sagt till Ikea och försöker fynda lite om jag hittar något bra.




Världens bästa!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-11 Klockan 17:07:59



slappdag


Hallåhallå
Just nu ligger jag i soffan och ser på film och olika serier för att få tiden att gå, har sån jäkla mensvärk så de är nice att bara ligga här.
När Tobbe kommer hem så ska vi åka ut till Ikea och kolla efter lite saker, sen får vi se vad vi mer hittar på. Jag skippar stan idag och tar de imorgon istället när Tobbe kan följa med :)
Nu ska jag börja se på segemyhr så vi höra senare!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-11 Klockan 13:44:25



.


Nu har vi precis blåst upp madrassen som jag ska sova på inatt, så straxt ska vi lägga oss och se Sandor/Ida. Mamma och pappa ville att vi skulle äta ute innan dom åkte så det blev ingen tacos ikväll men de tar vi någon annan dag, imorgon jobbar tobbe så jag får försöka hitta på något skoj att göra medans jag väntar. Eftersom de tar 10 min att gå till stan så kanske jag får gå dit ensam och roa mig.
Nu ska jag göra mig iordning så jag säger god natt!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-10 Klockan 22:20:10



.


hallå blöggen
Kommer vara i Linköping några dagar nu, vet inte riktigt vilken dag jag kommer hem igen, men jag kommer självklart kunna blogga!
Hejsvejs!



Att se dig ledsen är det värsta som finns
..




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-10 Klockan 17:01:59



.


Idag badade jag för första gången iår, i en insjö tilloch med! jag tyckte det var jätte kallt men Erik och dom andra verkade trivas som fiskar i vattnet.
Jag skippa även hambugaren på donken ikväll, så lite framsteg går det ju med köttet som jag prata om för någon dag sedan.
Nu ska jag krama min älskling eftersom att han lämnar mig snart :(
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-07-09 Klockan 22:32:03



.


Hallååhalllå
Idag har jag inte gjort allt för mycket, går runt i bikini och njuter av solen. Förut så duka jag, pappa och mamma upp frukost ute i trädgården som vi satt och åt, frallor och advokado kan inte bli bättre.
Nu håller jag på att fixa lite på rummet innan jag drar ut o latar mig i solen igen. Fick även veta att vis är nästa helg? känns ju inte riktigt som för några år sen när det var årets höjdpunkt, men det blir nog bra ändå!

hejsvejs!



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-09 Klockan 14:04:49



Italien


Prick om en månad idag så befinner Erik, jag, mamma och min tjocka släkt oss i Venedig! Vi längtar massa för det kommer bli helt toppen känner jag på mig, det kan inte bli dåligt om inget hemskt händer, men det ska det självklart inte bli.
Här är vårat första hotell som vi kommer bo på i början och sedan åker vi till Rimini där de blir massa sola och bada!

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-08 Klockan 21:29:40



.


Äntligen hemma, fast denna vecka har varit kanon förutom att jag har haft ont i magen varje dag. Men pappa har varit söt och köpt hem tabletter så hoppas det hjälper nu.
Snart när älskling kommer så ska vi ta oss en sån härlig dusch och sedan ska vi äta varm smörgåstårta och bara mysa hela kvällen.
hejsvejs!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-08 Klockan 21:00:25



.


Regnet öser ner här i Borås, som vi är i just nu. Snart bär det av ner mot Malmö (igen), vi har varit i skåne ca 3-4 gånger denna vecka så det börjar bli ganska segt att åka ner dit nu igen. Förut var vi precis vid gekås och jag fick inte gå in och handla, ganska jobbigt att se det och allt och sen inte få gå in. Inte så ofta man är där så då vill man ju passa på :)
Nu började Erik precis åka och till de lyssnar vi på David Batra som pratar om olika roliga saker, så nu får de räcka för mig ett tag! hejsvejs

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-07 Klockan 17:02:32



.


God morgon, även att jag varit vaken ett bra tag nu. Jag har iallafall funderat på och minska äta kött! jag älskar kött och det är de godaste jag vet, men under dom här dagarna som vi har åkt har jag sett 2djurtransporter och i dom har det varit grisar.. Jag får ganska stor ångest när jag vet att dom sitter där inne och är på väg till slakt. Så dra ner på det ska jag iallafall göra, det värsta är att jag har skinksnitzel till mat i min matlåda idag :(

Iallafall så är vi på väg till Göteborg nu, jag ska se ph och äta chokladpudding nu medans älskling kör :)
Skriver säkert senare, hejsvejs!
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-07-07 Klockan 10:46:50



.


Hallihallå
Nu är vi på väg ner till Skåne igen för att lämna av och hämta en sak. Finns inte så mycket att säga när man åker lastbil så jag säger hejsvejs!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-06 Klockan 18:33:20



.


Just nu åkte vi precis igenom ett litet samhälle på väg till Arvika. Vi har köpt cola och punschrullar som vi smaskar på, jag har även hunnit läsa ut två böcker på två dagar så jag får lugna ner mig lite om jag ska ha något tidsfördriv resten av dagarna, har 2 kvar.
Nu ska jag se på ph eftersom jag har missat två avsnitt. Sen måste vi stanna så jag kan kissa i någon buske :) hellre de en skabbiga toaletter någonstanns.
hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-05 Klockan 21:24:28



.


Hallå bloggen! Nu får ni höra att jag lever. Just nu är vi på väg från Malmö till Göteborg och efter Göteborg så åker vi till Arvika. Där ska ska vi sova i natt.
Idag har vi även ätit donken så vi fick varsitt glas och så såg jag en moskee för första gången i mitt liv! om det nu är något roligt att ha sätt..
nej nu ska jag fortsätta läsa och prata med hjärtat :)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-05 Klockan 15:40:44



.


Ligger just nu i sängen och slöar, har även packat för en vecka med älskling i lastbilen. Ni kan ju förtstå att man blir ganska uttråkad så jag har tagit med mig 4böcker och lite filmer som jag kan fördriva tiden med. Hoppas på bra väder så vi kan bada någon dag på vägen också.
Nu ska jag se på film och sedan fixa lite mat som vi ska ha med oss.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-03 Klockan 17:00:43



.


Sitter hemma hos Carl och Ramona nu. Har precis ätit tacos och snart ska vi se film. Tjejerna styr med chips och dipp, killarna spelar dataspel och oliver sover haha men det blir nog bra.
Nu ska jag hjälpa till! hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-02 Klockan 22:19:42



.


Hallå bloggen! Nu är jag äntligen hemma från en heldag i Kalmar med härligt folk. Erik fick med sig en data hem och jag fick lite saker från Ikea. Mycket flytta hemifrån grejer som muggar och glas osv.
Nu har jag precis satt ihop ett bort jag köpte för 29 kr, ett bra fynd! Snart ska vi tillbaka till Ramona och Carl fast nu är även karin och Oliver där. Ikväll står det tacos och film på schemat, kan inte bli bättre!
Kanske fotar grejerna imorgon på det jag köpte för nu måste vi dra :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-02 Klockan 20:02:15



-


Medans jag sitter och väntar och är as hungrig så tänkte jag att ni skulle få se årets snyggaste bräna (ironi)! Självklart så har jag bränt mig vid kanten av bröstet så därför har jag en bikini överdel ikväll bara för det inte ska trycka emot så mycket. Bex berätta även förut att denna dag ska man vara nykter för att visa att man bryr sig om alla som har föräldrar som är alkisar?!?! aldrig hört om det innan men tänk på de. Nej nu ska jag försöka fördriva tiden medans jag väntar, ha en super kväll! :)




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-01 Klockan 19:04:29



.


Just nu sitter jag och väntar på att Erik ska komma hem. Eftersom att jag inte får duscha ensam eftersom att han älskar att duscha här så väntar jag, funderar på o kasta i en hårinpackning medans jag väntar.
Sen ska vi till Carl och Ramona för mat och filmmys. Imorgon drar vi till Ikea i kalmar med dom så jag kommer inte uppdatera förens i morgon kväll igen.

Förut var jag föresten och lunchade med fina Marina, vi gick till cafe kannan och åt varsin baguett.

Vi på min studenten!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-01 Klockan 17:42:29



.


HalliHallå bloggen! nu måste jag börja göra mig i ordning för att sedan möta Marina på stan vid 12. Skriver när jag kommer hem igen :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-01 Klockan 11:06:51



.


Nu har jag precis bäddad i "gästrummet", ligger på en madrass på golvet med datan bredvid mig. Ganska mysigt faktist för detta är mitt gamla rum.
Prata nyss med älsklingen som fortfarande är vaken och så ser jag på playa del sol samtidigt. Klockan är nästan halv 3 så det börjar bli dags att sova snart.

god natt blöggen
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-01 Klockan 02:29:20



.


Jag avskyr insekter!!! Sånt som mest kommer på besök på sommaren..Jag har TRE harkrankar på rummet och EN fjäril! jag tycker att båda dom djuren är så jäkla äckliga och jag avskyr dom.
Vill inte döda dom heller så jag jagar dom med en tidning men då flyger dom bara och sätter sig någon annanstans här inne.
Mittlivsuger..
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-07-01 Klockan 00:13:24