29


Hallå igen
Nu var det ett tag sen som vanligt. I lördags blev det först stan med Karin och på kvällen blev det utgång med Karin och dorina. Träffa massa underbara kollegor ute och även Karins kompisar så det blev en toppen kväll. Glad att de finns så många bra i mitt liv. Igår hade Erik och jag en myskväll hos mig, självklart så somnar jag så tidigt men det var mysigt. Idag duschade vi och sedan lagade Erik sallad till oss :) träffa sedan upp Louise för lite shopping och fika på stan. Snart ska vi boka en resa yipppi!!!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-01-29 Klockan 20:16:18



22


Ikväll spenderar jag min tid med mina två hjärtan. Massa gott och kärlek, det kan inte bli mycket bättre :)


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-01-22 Klockan 21:15:46



13


Äntligen söndag! Är nog första gången jag säger så. Jobbat över 25timmar denna helg så nu ska de bli skönt att lägga sig i sängen. Imorgon väntas de jobb igen men inte så tidigt som tur är!
Har precis duschat och värmt på fiskgratäng som jag ska äta nu och se på en film till i sängen. Så sjuuuukt skönt!!
Har mitt hjärta hos mig i natt också så de kan inte bli bättre :*


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-01-13 Klockan 22:27:40



varning! mycket text + bilder


Eftersom vi är ganska nya inne på de nya året så ger jag er mängder av bilder från 2012. Så många att ni kanske inte ens orkar kolla men det är för er som vill. Har gnällt att det året var ganska segt men nu när jag tänker efter har jag hunnit med en hel del. Erik och jag började året med att flytta ihop. Efter några månader skaffade vi en hund tillsammans som betyder sjukt mkt för mig, älskade dibbe. Jag festade endel med min bror och de resulterade i att jag och mitt ex blev "vänner" igen. 
Jag jobbade alldeles för mycket i sommar, så min sommar har jag inte mycket att berätta om. Linnea och jag sprang iallafall på willys ett ex antal gånger ;) men det kommer ni inte få veta varför hahaha!!
Jag besökte Norge och Belfast. Belfast var verkligen det bästa. Jag firade min 20års dag med dom bästa tjejerna som man kan ha. Tack till Linnea, Louise & Karin för att ni är så underbara tjejer. Älskar er i mängder!
Firade även 3år med mitt hjärta. Gud vad jag älskar honom. Vi har även festat endel på sista tiden och det är riktigt skoj.
Annars så tatuerade jag mig för första gången och blev missnöjd, jävla skit fan. Text kan väl inte vara svåååårt!?!?!
Besökte sthlm några gånger, Erik hoppade fallskärm, vi åt glass i söderköping och vi flyttade även hem igen, men det var inte för att våran kärlek tog slut utan för den som ägde lägenheten.
Nu hoppas jag att 2013 har dubbelt så mycket kul att erbjuda!
 
 Dom flesta bilderna är mobil/instagram bilder men det får duga. Kommer bli skoj att kolla tillbaka till detta nästa år!
 
 

 
 

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2013-01-10 Klockan 14:51:43



Natti


Ligger i sängen och funderar, det är konstigt hur man ser på saker och ting. Råka se lite av efterlyst förut och de får mig att gråta ärlig talat. Sjukt hur vissa människor behandlar andra.
Imorgon kommer ett bild inlägg med massa bilder från 2012. Kan bli kul :) härligt att få tillbaka lite gamla minnen. Dags att sova, natti


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-01-09 Klockan 23:46:13



Pic


Bjussar på lite bilder från juldagen med Anita & Linnea.
Älskade tjejer!!:)


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2013-01-08 Klockan 22:23:10



Sjuk


Fybövelen!!
Vaknade upp med magsjuka imorse, ingen aning om vart jag fått de ifrån men de spelar ju ingen roll.. Legat i sängen exakt hela dagen och jag orkar bara röra mig till toan och tillbaks. Mamma är en ängel och går med dibbe åt mig :)
Nu blir det mer nyponsoppan och sedan hoppa in i duschen.
Hoppas ni andra har de lite bättre än mig


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-01-06 Klockan 17:48:54



Finaste killarna



Kommentarer [0]   Det bästa ♥
Publicerat 2013-01-02 Klockan 22:53:21



Linköping


Idag hade Louise och jag en hel dag i Linköping. Blev shopping, god mat och så växlade Louise in en massa utländska pengar.
Varken Louise eller jag hittade så mycket kläder men det var kul att åka iväg till en annan stad och göra något annat. Vi gick även hem till min bror för att fördröja lite tid, så han hängde med oss och åt senare..Nu ska jag äta munken som jag köpte av Danne förut och kolla andra avenyn till. Mitt mini hjärta sover hos mig inatt, så nu är de extra mysigt här.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-01-02 Klockan 22:09:00



Loooove



Kommentarer [0]   Det bästa ♥
Publicerat 2013-01-01 Klockan 15:54:58



Nytt år, nya möjligheter


Får önska alla ett gott nytt år. Dags att försöka börja blogga lite igen.
Min nyår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag klagar inte. Klockan 6 åkte Erik och jag hem till Roffan och Diana för att äta och för att fira våran nyår där. Eriks bror och hans flickvän var med och även fabbe och hans flickvän. Blev god mat, spel och prat. Klockan halv 11ringer mamma och berättar att min hund är livrädd för smällarna. Jahopp Carl var snäll och körde hem mig. Missade hummern hos dom men det var inget att bry sig om. Firade lite med mamma och vid kvart i 12knackar de på dörren, mitt hjärta stod där! Han har haft ett nyårslöft sen första året vi firade och igår var de 4gången som vi firade :) så självklart blev det samma i år igen. Hummer hade han med sig också så jag fick smaka för första gången. Inte riktigt en super nyår men jag klagar absolut inte :)
Dags att ta tag i detta år!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-01-01 Klockan 10:16:36