söndagsmys


Tjejkvällen blev jätte mysig. Började med att äta en god middag och sedan blev de chokladpudding och chips och dipp till efterrätt till skräckfilmer! Runt 11 hämtade Erik mig så vi åkte hem till han och då åt vi lite smörgåstårta och sedan såg jag på tv och han spela sedan somnade jag. Imorse skulle han iväg så jag låg kvar hos han ett tag tills mamma gick o möte upp mig när hon var ute med morris. Vi stannade även på kvantum och köpte lite god frukost som vi åt tillsammans hemma!
Nu väntar jag på att älskling ska komma, vi ska ha myskväll & se på solsidan..



Bild 1: maten från igår Bild 2: Erik och jag i natt Bild 3: ett kort jag gav erik för länge sedan Bild 4: Imorse när jag gick hem (dock blev den väldigt mörk, men klockan var runt 8)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-01-30 Klockan 18:02:06



lördag!


Igår spenderades dagen hos världens underbaraste person. Vi lagade först spagehtti och köttfärssås och sedan gick vi o la oss ett tag. På kvällen åkte vi till Carl och Ramona för filmkväll och efter de åkte vi hem och hade en egen myskväll innan båda somnade!
Nu sitter jag hemma och väntar på att våfflorna ska bli klara (A) det blir dagens lunch så jädra gott. Efter de ska jag träffa Louise för vi ska gå och handla inför hennes tjejkväll i kväll. Efter de åker jag nog till Älskling och sover.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-01-29 Klockan 13:46:15



21 jan


Just nu sitter vi och nördar vid varsin data och Erik fick nyss ta mitt godis innan de tar slut.. Älskar björntablettaskar, dom är så sjukt goda dom söta och lakris :D
Snart ska vi äta tacopaj och mysa framför tvn sen får vi väl se vad vi hittar på för skoj. Blir iallafall en bra kväll för våran del!


Bild sen i sommras

Kommentarer [3]   Allmänt
Publicerat 2011-01-21 Klockan 20:27:04



19 jan


Idag har jag haft praktik som vanligt eller den började i måndags och slutar på fredag. Trivs bara mer och mer och hon som jobbar där är en jätte snäll och söt person så de går kalas! På lunchen bjöd Louise mig på donken och de var mysigt som vanligt med henne.
Ikväll har vi ätit tacos och vi fick en matgäst & jag fick en nattgäst haha myspys. Nyss kom vi ur duschen så nu nördar vi vid varsin data men vi ska nog snart hitta på något skojsigt :D
Finns inte så mycket att skriva om som ni kanske märker men de ska bli bättre ngn dag..

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-01-19 Klockan 20:51:35



slappdag!


Har inte haft så mycket att skriva om idag. Jag drog iallafall hem från Erik förut och efter de har jag mest slappat som är de jag är bra på haha.. Ikväll har jag bara duschat/ätit kolla solsidan igen med mamma och snart ska jag gå och sova. I morgon väntas praktik på ett nytt ställe, hoppas på att de blir skoj!


Kommentarer [3]   Allmänt
Publicerat 2011-01-16 Klockan 21:37:11



16 jan


Ätnligen en ny design, den är skit fin förutom bilden men strunt samma.. Tack så jätte mkt för den jossan :D ifall ni ska läsa gamla inlägg så får ni scrolla ner här på sidan ifall ni inte såg de :)

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-01-16 Klockan 14:51:25



lördagsmys


Har inte orkat skriva något på några dagar men nu får de bli lite igen. Igår gick jag till älskling där de blev mys med chips, dipp, läsk och mackor med räkröra på, de satt verkligen fint i magen.. Idag har vi först åkt hem till mig o hämta min data sen åkte vi till älskling igen och då gjorde han soppa till oss två :) efter de åkte vi till Ch & Lisa där dom skulle spela in film och även Carl och Ramona kom dit, blev att äta äpplepaj och känna på barnmage :D
Nu har vi precis ätit tacos och de satt fint i magen vill jag lova & eftersom min bror har hittat en sida där solsidan finns med de första NYA avsnittet så ska vi snart mysa och titta på de.
Hoppas alla andra får en mysig lördag för de ska jag ha!



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-01-15 Klockan 18:52:47



12 jan


Drar och spenderar natten hos mitt hjärta, saknar han så jädrans mycket!
skriver mer i morgon :)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-01-12 Klockan 19:07:21



blää


Precis ätit en kvällsmacka och druckigt oboy, nu blir de att lägga sig & försöka sova.. Hoppas humöret är på topp i morgon iallafall!
God natt !

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-01-11 Klockan 21:49:45



11 jan


Usch första skoldagen efter mitt sista jullov..Det var dock inte så farligt, de gick rätt fort och jag hade beckiibus vid min sida som jag verkligen gillar!
Nu har jag precis ätit korvstroganoff och ska straxt ta en promenad med Morris.. Efter det blir de lite plugg och sen en egen skönhetskväll med dusch, hårinpackning och ansiksmask :) de kommer sitta fint efter en sån här "jobbig dag" hehe..


Jag & Rebecka!

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-01-11 Klockan 16:51:33



10 jan


Idag åkte älskling hem efter väldigt lång tid hos mig, känns väldigt tomt men inte så mycket att göra åt saken. Han var ändå sjuk idag när vi vaknade så. När han hade åkt blev det att städa lite och nu ser jag på bartenderskolan även att jag måste ta tag i mitt egna plugg, duschen lockar dock mer än plugg men allt måste ju göras så.

Får bli en gammal bild på mig!



 


Kommentarer [5]   Allmänt
Publicerat 2011-01-10 Klockan 16:47:05



9 jan


Igår blev de som sagt bowling med tjejerna, discobowling dessutom. Det var jätte kul även att de inte gick så bra för min del men de är ju inte de viktigaste.
I morse blev de att gå upp redan vid 7 för vid halv 8 gick bilen mot jönköping för äventyrsbad med alla Eriks syskon + deras flickvänner :) det var super skoj och super mysigt.
När vi kom hem mådde varken Erik eller jag bra så vi har bara slappat och kollat på tv.
Snart blir de att lägga sig o mysa!

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-01-09 Klockan 21:43:44



Fredagsmys


Idag har de inte hänt så mycket heller. Började dagen med att gå till coop med älskling, Tobbe och Sofie för att handla cola. Efter de gick vi hem och jag gick o la mig direkt (fortfarande sjuk).. På eftermiddagen åkte vi ut till godishuset för att köpa lite fredagsgodis och för 75;- fick man en heldel haha!
Efter de blev det att äta mat och sen träffa jag Louise så blev att gå runt halva stan med henne och morris, väldigt mysigt att prata av sig med henne :)
Ikväll har vi haft myskväll igen. Vi kollade lets dance och åt snittar, motrötter och dipp fast Erik satt mest och spela, var nog inte hans favoritprogram iallafall haha.
I morgon blir de att bowla med tjejerna :D känns som evigheter sen jag träffa dom så det ska bli skoj!



Några av pinglorna ;)

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-01-07 Klockan 22:29:21



torsdag & kinamat


I dag har de inte hänt mycket alls, nästan ingenting faktist. Är med mitt hjärta men vi nördar för tillfället vid varsin data. Förut blev det att äta kina mat så jädra gott och är fortfarande mätt haha blir alltid så när man äter de tycker jag.. Snart ska vi gå & ta en dusch tillsammans. Senare ska jag försöka få Sofie att ha lite tjejkväll med mig med lite goasaker att mumsa på!



har tyvärr inte så mkt bilder så får bli en gammal på mig & Erik som Jossan tog förra året!


Kommentarer [6]   Allmänt
Publicerat 2011-01-06 Klockan 18:44:16



Yippi


Vi ska till Italien i sommar, yippi! En vecka med min älskling i ett varmt land med mkt sol & bad.. Vi åker med min mamma & min släkt på mammas sida.
Vi kommer tyvärr inte vara där på våran 2årsdag (tror jag) men vi ska hitta på något mysigt där nere ändå.. Längtar så jädrans mycket!



bild från i sommras

du är bäst Erik


Kommentarer [8]   Allmänt
Publicerat 2011-01-05 Klockan 13:04:05



4 januari


Igår kväll kom hjärtat hit och det blev bara Mys och dusch osv eftersom jag har blivit sjuk. Men idag ville han att jag skulle med han o jobba och det var inte så dåligt. Jag fick sitta o dricka cola och äta kex i 6timmar haha!
Nu blir det att äta och duscha och sen ta tag i lite plugg, inte alls skoj men får längta till helgen för den kommer bli mycket bra! :D

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-01-04 Klockan 17:31:33



Nytt år


Nu blir de lite att skriva. I torsdags tog Lousie och jag en spontantrip till Kalmar för lite shopping av nyårskläder, hitta dock ingenting till nyår men lite annat ;)
På kvällen blev det uppesittarkväll med hjärtat men ingen av oss vann något, väldigt tråkigt för jag var så nära..
Min nyår började hemma hos Erik. Blev 3rättersmiddag med hans föräldrar, jätte gott och senare åkte Erik och jag på fest till någon sara. Runt 2 tiden blev det att gå hem med hjärat och så blev det mys och prat fram till halv 5 på natten, riktigt mysigt :) Dagen efter blev det mycket sängen och pizza med min familj på kvällen. Och idag åkte Erik och jobbade så jag har städat rummet hela dagen.. Nu ska jag se någon film så jag kanske skriver i morgon igen.

Lite mål som Erik och jag har under året är:
  • Fira två år i augusti
  • Flytta ihop
  • (Kanske resa till italien med min släkt)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-01-02 Klockan 21:49:55