30


Imorse åkte Erik runt klockan 6 och efter att jag sagt hej då somnade jag om, skönt!
Just nu håller jag på att laga lunch och idag blir det kycklingspett och pommes, så jädra gott. Jobbet ringde även förut så nu har jag 5nätter planerade och det känns så bra, pengar behövs ju alltid.
Nu ska jag äta och se på segemyhr
hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-30 Klockan 12:18:45



-


Nu har jag krypit ner i soffan igen under mitt täcke. Idag har vi handlat och även skaffat självscanning, känns som vi har varit gift i 100år men jag tycker det är mysigt haha. Erik lagade pasta och köttfärsås förut och jag har hunnit duscha två gånger och även diskat allt nu ikväll, vad det suger med disk!!!
Nu tänkte jag se på film innan vi ska sova. Imorgon blir det att åka hem ett tag eller kanske en natt? får se om jag vågar sova här ensam och det beror på om det är roligt hemma, det märks imorgon iallafall.

Jag har även två paket att hämta imorgon ;) kanske orkar visa vad som finns i imorgon.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-29 Klockan 20:37:38



29


God morgon
Just nu sitter vi och latar oss men snart ska vi gå och handla till Erik för han ska jobba hela veckan. Förövrigt så har jag hittat två hundar som jag skulle vilja ha, självklart ska jag bara köpa en av dom isånafall. Båda bor på jourhem och dom behöver hitta en familj snart. Jag vill ju helst köpa en hund på det sättet, en som verkligen behöver komma till en familj och som kanske har haft det tufft innan. Men jag får se, jag ska visa mamma dom imorgon så jag hoppas att jag får henne på min sida haha!:) det är ju trotts allt en del tid med en hund..
Nu är det dags att fixa sig och sedan gå till willys.
Ha en bra dag alla!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-29 Klockan 12:56:02



-


Hallå igen. Förut gick vi och handla och ikväll bjöd Erik mig på korvstroganoff och ärtor, det blev super gott. Igår lagade jag mat och då blev det marinerade kyklingklubbor och pommes. Haha det blev att vi lagade mat varsin dag denna helg.
Det är jätte skönt att ha flyttat hemifrån och jag trivs så bra med Erik. Förutom att det är segt att diska men det går ju fort.
Dom senaste dagarna har jag jobbatnatt och sedan sovit bort dagarna, iallafall halva dagar. Idag träffade jag även mamma så vi var och fika, varsin baguett som satt fint i magen.

Just nu letar jag hotell. Emelie och jag ska snart planera våran resan till Louise och när vi ändå åker ska vi kanske stanna i ett till land. Återkommer mer om det en annan dag ;) Föresten så är jag sugen på att köpa ett husdjur, vill ha en kanin men Erik tål inte hö/ sågspån men han säger att jag får köpa en hund, är apsugen på att köpa en liten plutt.. Menmen vi får se ;)

Nu ska jag se gladiatorerna och senare ska vi äta räkor och se på film. Bilder på lägenheten kanske kommer någon dag också.




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-28 Klockan 22:38:14



28


Nu ska Erik och jag gå och handla mat till kvällen. Skriver mer senare!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-28 Klockan 15:40:14



-


Nu är jag hemma efter en långpromenad med morris. Jag älskar att gå när det är massa snö ute förutom att det är halt och han höll på att dra omkull mig några gånger men sånt är livet. Jag har även skottat åt mina föräldrar så dom slipper när dom kommer hem.
Nu ska jag gå och lägga mig ett tag och försöka sova för nu väntas det nattjobb i 3dagar framöver ;) blev inte att sova i lägenheten inatt men jag får längta till helgen för då är jag ledig och då blir det massa mys med min favorit.
Föresten så kom mitt paket till maxi idag så jag får se om jag orkar gå dit ikväll innan jobbet, annars får det vänta tills imorgon.




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-24 Klockan 16:31:46



24 jan


Ligger just nu i mammas och pappas säng, bäst att passa på när man är ensam. Min lilla favorit ligger bredvid och sover (morris) samtidigt som jag kollar tågbiljetter till Östersund. Blir inte att åka någonstanns just nu men innan sommaren vill jag hälsa på min stumpa.
Nu ska jag försöka sova ett tag innan det är dags att gå ut och jag ser att de snöar nu, så mysigt!
Fick även ett sms från posten nyss att en sak är på väg till mig, hoppas den kommer sen :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-24 Klockan 08:14:54



23 jan


Oh jag är så jäkla glad!! Erik och jag har varit i lägenheten idag och fixat med det mesta, börjar bli jätte mysigt. Sedan åkte vi och handla så nu har vi massa mat!
Ikväll är jag faktist hemma, har fixat endel på mitt rum eftersom att jag kommer ha endel saker kvar. Imorgon ska vi sova om det blir som planderat, lite "premiär" sådär haha det ska bli så himla mysigt ;)
Jag har träffat den underbaraste.
Nu har jag precis ätit bakpotatis och nu ska jag fortsätta kolla på guldbaggen med mamma.
hejsvejs



Bild från nyår


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-23 Klockan 21:53:36



22 jan


Nu har jag precis varit i lägenheten och lämnat lite av mina grejer, vi ska fortsätta att fixa imorgon. Jag tycker att det ska bli jätte skoj att snart få bo tillsammans med Erik :)
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan fortsätta packa mina grejer. Kommer nog inte kunna ta med allt men det är inte hela världen just nu;)

Hoppas ni andra har det bra!





Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2012-01-22 Klockan 19:41:40



21 jan


Klicka precis hem en sak från vinylahem. Erik och jag var och kollade på lägenheten idag och snart får vi flytta in så då känns det extra skoj att köpa saker tills man flyttar.
Förövrigt har jag 3paket som ska komma hem denna vecka och de är alltid lika skoj :)
Idag var Erik och jag o kollade på lägenheten och vi valde vilka saker vi vill ha kvar som redan finns. Vi ska behålla Fredrics köksbord/soffa/säng men allt annat ska vi ta med. Det känns skönt att inte behöva handla allt sånt nu :)
Nu ska jag kolla klart gladiatorerna och vara onyttig.
Hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-21 Klockan 21:14:03



19 jan


Just nu sitter jag och ögonshoppar, lust att handla ännu mer även att jag fick hem mitt paket idag. Det bästa att göra när man känner sig ledsen. Får se hur jag gör med de jag lagt i min varukorg.
Snart kanske jag blir sambo med Erik, vi har en lägenhet på G. Hoppas att de blir så. Jag behöver komma hemifrån känner jag, jag behöver testa något nytt. Dom senaste dagarna har inte varit särskilt bra men de är bara att se framåt.
Igår var jag vid mormor/morfars grav och även alex. Saknar er!
Nu ska jag sluta deppa och krypa ner i soffan och dricka kaffe.

 





Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-19 Klockan 18:59:36



17


Sitter just nu och betalar en räkning. Känner mig lite små streesad eftersom jag ska till jobbet om ett tag. Blir ett nattpass så de känns toppen!
Skicka även efter lite kläder förut, får hoppas dom kommer snart.
Nej nu måste jag fortsätta och sedan byta om.
Ni andra får sova gott :)

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-17 Klockan 19:24:10



16 jan


Äntligen har jag tid/lust att skriva lite igen. Som ni kanske minns så skulle Erik och jag åka någonstanns förra fredagen?!
Vi åkte till Linköping för att gå ut och äta på olaerys som är en favorit. Efter maten gick vi till hemmakväll och hyrde film och köpte godis som vi myste med hemma hos min Bror och Fie.
Dagen efter blev de lite shopping innan vi åkte hem.
I söndags var jag lite spontan och följde med Erik när han skulle jobba hela veckan. Han kör lastbil så vi var borta hela veckan.. Det blev en jätte bra vecka med mitt hjärta men det går inte att ha de annat när man är med han. Vi träffade även några andra som Erik kände som var jätte goaFlört Bilder kommer en annan dag.

Nu ska jag försöka få Erik att handla rostbröd så vi kan göra toast :)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-16 Klockan 10:02:33



14 jan


hallå
Igår var det ju fredag den13 men jag hade ingen otur, tur de. Men det hände andra grejer fy. Fick åka fin bil till jobbet. P....bil haha :) lyx!
På natten var det en kille som smög på oss i ca 5timmar, fyfan vad obehagligt det var. Inatt väntas det jobb igen och jag är riktigt laddad för det ska bli så jädra skoj.
Vi hörs imorgon igen och då ska jag berätta bättre om mina dagar (som jag redan sagt hehe)

 





Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-14 Klockan 18:14:34



fredag den 13


Nu ska mamma och jag äta en riktigt god middag innan det är dags för mig att åka till jobbet för att spendera natten där.
Imorgon kommer de upp lite om vad jag har gjort dom senaste dagarna Flört
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-13 Klockan 18:27:38



6 jan


halloj
Igår hämtade Erik mig på jobbet och så åkte vi hem till mig. När vi kom hem hade mamma lagat en middag till mig och hjärtat. Gullig hon är.
Igår fick jag även grymt ont i halsen och det har jag även idag med, näsan rinner och jag känner mig trött. Ska straxt hoppa in i duschen och se om jag piggnar till lite. Erik och jag ska nämligen åka iväg över natten sedan, ska bli jätte mysigt.

Idag fyller även min kusin 20år, stort grattis Lisa :)



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-06 Klockan 14:29:44



5 jan


Nu är jag hemma från jobbet. Är grymt trött efter ikväll men jag tog även ett pass imorgon med. Jag måste bara få säga att jag har nog fått världens snällaste pojkvän. Visst att alla tjatar om att sina är bäst, o blabla även att en del är otrogna, raggar på andra och är sjukt dumma.
Men jag har nog verkligen fått en  av dom snällaste. Han både kör och hämtar mig från jobbet! Han hämtade mig förut och släppte av mig hemma utan att vi inte ens skulle vara ikväll. Det kallar jag att ställa upp för någon som man älskar. Jag vet många andra som aldrig hade orkat göra det så ofta som Erik gör. Det är kärlek för mig.
Nu ska jag iallafall sova och inatt har jag morran bredvid mig, det är riktigt mysigt.
God natt!

du är guldvärd

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2012-01-05 Klockan 00:31:14



3 jan


God morgon
Ligger just nu i sängen och dricker kaffe, lyssnar på musik och jag besöker även endel klädsidor. Vill köpa massa sommarklänningar osv nu :(
Nu har min skatt åkt och jag saknar henne redan, men du kommer ha det toppen!
Louise ska vara borta i 1 helt år och jag tycker de känns mega jobbigt men jag och Erik ska resa dit och hälsa på. Jag ska även försöka åka dit två gånger i år, dock så är jag rädd att flyga ensam så vi får se hur allt går. Ska inte planera för mycket för då blir inget av säkert.
Ikväll väntas 7timmars jobb, ganska opepp just nu men det blir nice sen. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan äta frukost tillsammans :)





Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-03 Klockan 10:11:25



saknar dig redan min skrutt




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2012-01-02 Klockan 23:04:37



1 jan


Min nyår blev inte riktigt som jag hade tänkt men den blev tillslut bra. Nyårskyss klockan 12 med min fina och så har han alltid ett nyårslöfte. Det är samma varje år och det handlar om oss såklart så då blev allt bättre.
Idag åkte Peter igen och det suger verkligen. Saknar honom grymt mycket men jag ska försöka åka upp till han och Marina snart.
Förövrigt idag så har vi spelat monopol, ätit donken, sett på tv och bara slappat. Första dagen på detta år började bra.
Nu sitter jag och kollar flygbiljetter så jag kan hälsa på min snutta som flyttar på tisdag. Kommer sakna Louise så jäkla mycket.
Men det blir kul att åka på semester till Irland iår.
Nu ska vi lägga oss och se på film så vi hörs imorgon.



 

Jag fick iallafall dom bästa bröderna + respektive till dom.

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2012-01-01 Klockan 23:13:58