Jul. 31, 2013


Underbara kollegor


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-31 Klockan 19:37:05



Jul. 31, 2013


Idag var jag hos doktorn och inte bara en utan två stycken på vårdcentralen. Dom kolla min hals, min lungor och hjärtat. Innan jag gick hem tog dom blodprov, får se om dom hör av sig imorgon. Just nu känner jag mig allmänt nere. Jag är sjuk och jag orkar inget. Fick ringa och sjukanmäla mig och hon i telefonen sa "oh gör inte så mot mig" svårt att få in folk alltså. Det känns inte prima men jag klarar de inte nu.
Hostmedicin skev dom ut åt mig iallafall. Nu ska jag se film och äta cheez balls och glo på playa del sol 😃 hoppas att mitt liv vänder snart.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-31 Klockan 19:06:52



På väg till mig



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-31 Klockan 12:14:40



Missing people


Ibland blir jag så trött på människor. Kan inte en del bara sköta sitt egna? Igår jobbade jag till halv 10 även att jag är sjuk. Efter jobbet åkte jag och två kollegor och linas pojkvän till ett ställe där vi skulle leta efter Kjell som är försvunnen. Vi kontakta missing people och dom sa vart vi skulle. Vi köpte med corner som vi åt och sedan gick vi runt. Efter ett tag ringer dom och undrar om vi kan leta i stan och de gjorde vi självklart. Klockan 3 på natten tog becca och jag en bild på oss när vi går i ett industiområde. Jag la upp på face och idag har en kille gjort en STATUS!! Om hur illa han tycker de är att man ler när man är ute och letar. Snälla skaffa ett liv! Vi var ute och leta från 22.30 till 03.30, det om något tycker jag var en bra grej att göra 😃 vi leta vid sjökanten, hamnen, industriområde, bostadsområde.
Ni som inte har något att göra borde vara med på skallgången idag!
Nu ska jag vila och klockan 15 blir det att gå till doktorn, hoppas dom hittar felet.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-31 Klockan 12:06:04



Jul. 29, 2013


Ligger isängen och lyssnar på Erik som sover här bredvid.
Det är så sjukt mysigt. Vi har inte träffats på snart 2veckor så denna natt var behövlig.
Annars har jag jobbat två nätter i helgen och i lördags natt blev jag sjuk. Halsont och huvudvärk, men jobbade söndagsnatten med. Jag hoppas verkligen att de går över snart för jag har varit mer sjuk än frisk i sommar. Nu ska jag pussa på min fina ☺ innan jag med somnar.



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-29 Klockan 23:00:42



Guldkant


Ikväll köpte vi hem mat från guldkant. Grymt gott och nu är jag propp mätt.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-26 Klockan 20:03:44



Jul. 26, 2013


Herregud så galet bakis jag har varit idag. Igår efter jobbet cyklade jag hem på 10min när de annars tar ca 20minuter, de gick undan vill jag lova 😉 hem och duscha, sminka och börja dricka med grabbarna. Halv 11 kom taxin och sedan titta vi på hoffmeastro. Så grymt bra dom var 😄 och för dom som inte vet kommer min tatuering "Seize the day" från deras låt, inte många som vet de men nu vet ni.
Efter konserten tog vi en taxi till sahara där det blev en drink innan vi drog. Fick åka privat bil hem 😉
Idag har jag laddad upp med energi dryck och godis. Ni får ursäkta att bilderna är suddiga


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-26 Klockan 16:48:00



Jul. 25, 2013


Ligger ute och solar i min nya bikini och solglasögon. Underbara väder 😄 idag är jag gladare och faktiskt inte så trött efter så några timmar sömn. Självklart har jag sällskap av min följeslagare, dibbe!😉
Blir en promenad med han sen innan jag ska till jobbet.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-25 Klockan 12:48:24



Jul. 25, 2013


Klockan är 3 och jag kan inte somna. Såg precis klart en ny Wallander, den var helt ok. Jobbig natt inatt. Jag längtar hem till Eriks famn, skulle göra vad som helst för att få ligga sked och hålla om honom just nu.
Jag vill iväg och träffa mina bästa tjejer i Östersund och Irland. Jag känner mig tom och har ångest. För en vecka sedan hade jag stått och dreglat på Gessle och hoppat till deras låtar, jag vill göra de 100 gånger om men istället så startar jag en ny Wallander och hoppas på sömn. Imorgon väntas jobb, men de var ju inget ovanligt.



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-25 Klockan 03:06:04



<3


Ikväll saknar jag dig i mängder.


Kommentarer [0]   Det bästa ♥
Publicerat 2013-07-22 Klockan 23:25:33



Jul. 19, 2013


Äntligen så ligger jag i sängen. Blir att se någon film innan jag somnar. Har jobbat 16 timmar och sovit 4 timmar sen igår morse, men konstigt nog är jag inte trött just nu.
Slänger upp två bilder på mina nya skor. Köpte dom i Linköping i onsdags och jag är väldigt nöjd 😃
Dags att se film nu, imorgon väntas jobb


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-19 Klockan 23:12:24



18


Taggar för en jobbnatt. Tagit med kycklingsallad och mammas goda rabarber saft😉 Det värsta är att jag jobbar kväll imorgon så jag får Max sova 4 timma imorgon bitti innan jag ska hit igen. Känns ganska tröttsamt men det får gå.
Natti på alla som får sova!

Bjuder på en bild på min fina tröja som mamma köpte till mig igår, skapligt minne 😉


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-18 Klockan 21:27:36



Gyllene tider


Herregud alltså! Jag har fortfarande ett rus i hela kroppen.
Igår var jag på gyllene tider med mamma och min bror. Mamma fick de i present av oss. Och nu till saken, jag har självklart sett per Gessle på bild osv men gud så SNYGG han var live!! När han spela gitarr och dansa. När han spela "när vi två blir en" så började jag hoppa och dansa som bara den. Ja jisses 😉
Älskar förövrigt deras låtar så det var en toppenkväll. Förra året när jag jobba midsommarafton så var det ett program om dom på natten som vi kollade på och då sa jag "dom måste jag se live någon gång" då sa mina kollegor att dom har lagt ner banden, men nu äntligen fick jag se dom iallafall 😉

Innan konserten så var vi och åt och drack öl, och efter så satte vi oss på en uteservering och tog oss varsin drink 😄 dumma som vi var skynda vi oss till konserten och Linnea Henriksson var
Förband? Man blev defenitivt inte pepp av hennes låtar, men vi beställde alkohol i baren så vi var nöjda.
Underbar kväll!

Hade förövrigt månadsdag med min andra halva, överraska han med 5rosor :)

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-18 Klockan 15:33:00



16


Ligger just nu i soffan och slappar och dricker kaffe. Njuter sista kvällen i lägenheten på ganska länge. Trivs så bra här, var väldigt skeptisk till Norrköping men så får Erik en lägenhet på ett prima ställe. Var nyss ute med
Dibbe och då gick vi vid promenaden bara för att vi kan. Trodde jag inte för några månader sen att jag skulle bo här.
Idag har jag iallafall städat hela lägenheten, handlat och ikväll var vi på bio. Var en riktigt bra film vi såg ☺ nu ska jag njuta i våran soffa innan jag kryper ner hos min andra halva.

Översta bilden är en dålig bild från promenaden och den under är den "slingan" dibbe och jag går varje dag här 😄


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-16 Klockan 21:55:26



Lunch



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-16 Klockan 13:46:53



15


Ligger just nu i soffan och ser på segemyhr på tv. Igår följde jag med Erik upp till Norrköping så jag kommer vara här tills på onsdag. Längtar inte hem men har ca 6veckors jobb kvar, så plikten kallar.
Idag har jag städat lägenheten, varit ute med dibbe några gånger och ikväll var vi på city gross och handla. När vi kom hem lagade vi Eriks super goda kycklingsallad, den är gudomligt god!😉

Imorgon när Erik slutar ska vi på bio med Tobbe och Tina, hoppas att jag kommer gilla filmen 😄


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-15 Klockan 22:16:35



Vis


Här kommer några få bilder från vis ☺ blev inte så många men jag hade en toppen helg.
Min äldsta bror och flickvän kom i fredags kväll och även Erik kom hem. Blev mat, dricka, spel och sedan utgång. Hamnade på simson där ante bjöd i mängder, ville man bli redigt full hade man chansen där. Blev självklart corner innan vi gick hem straxt efter 3. I lördags blev det även utgång med då var de bara Erik som var i gasen, hamnade i öltältet innan vi gick hem. Och skulle ni se att massa skyltar i stan är vända så vet jag vem ligisten är 😉


Kommentarer [0]   Det bästa ♥
Publicerat 2013-07-15 Klockan 22:09:52



.


Ikväll var Tobbe jag och antwe och badade. Årets första dopp för min del 😉 känns kanon!
Invigde min nya bikini som jag handlade i vintras också. Tyvärr lägger jag inte upp någon bild för de ser ut som jag har mega pattar 😒 önsketänkande för min del! Men den kan ni få se någon annan dag för den är super snygg!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-07 Klockan 22:58:25



7


Nu är jag hemma i Västervik igen. Hade en bra helg i Norrköping. Tanken var att vi skulle till power meat i fredags men Erik och jag hade så mysigt så vi stanna hemma. Vi hade lite mys att ta igen på 2veckor 😉
Igår gick jag in till stan och träffade Tina. Vi köpte fika och sedan satte vi oss i en park och pratade, sjukt härligt i en större stad.
Idag åkte jag med min bror hem. Stannade i linköping och köpte fräcka fröken och en smoothis till mig. Han skulle även prata med folk i affärer innan vi kom iväg (han har semester) så han ville träffa några.
Nu ska jag snart ut på promenad med dibbe och bara slappa. Sjukt varmt!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-07 Klockan 18:36:34



2


Nu är det ornat och klart. På fredag får jag träffa min andra halva och herregud vad mysigt de blir. Vi ska åka iväg med Carl, Fredric och Carro till ett ställe men det kan jag nämna på fredag. Ska bli super mysigt att spendera lite tid med varandra.
Nu ska jag se film och sedan sova. Hoppas att morgondagen har något skoj att erbjuda. Bjuder på 4bilder från kolmården i söndags


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-02 Klockan 22:42:20



Jag är så galet kär!


Yes jag är helt tokig i Erik, trodde inte att man skulle känns så efter 4år men tydligen så kan det fortfarande pirra😊

I söndags var vi på Kolmården med två av Eriks bröder och syster, även Ramonas pappa, syskon och syskonbarn var med. Var en super mysig dag. Vi kollade djur, åkte berg och dalbana och även linbana.
På kvällen fick jag pussa hej då till Erik men förhoppningsvis ses vi ganska snart igen.
Igår jobbade jag kväll och idag är jag ledig. Ska snart dra med dibbe på en lång promenad och sen får vi se vad vi hittar på


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2013-07-02 Klockan 09:05:56