1år..


1år idag och jag saknar dig aleks. Trodde inte att du skulle försvinna från allas liv så fort men jag hoppas att du har det underbart där du är nu.
Kommer aldrig glömma dig underbaravän

Bild från 2007 när vi var och bada.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-31 Klockan 21:54:47



.


Dagen har varit kanon. Blev dock ingen picknick men bex,jag o jonte handla lite gosaker på willys. Sedan åkte vi hem till han och gjort hemma gjord pizza och efterrätt glass med varmahallon. Efter allt de goda stog de konsert på schemat och det var inte lika kul men det dög också.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-31 Klockan 21:49:54



hallllllllå


Ligger faktist i sängen och äter frukost, man får unna sig lite lathet när man börjar vid 11. Idag står 2 prov på schemat och sedan ska becka, jag och kanske Jonte på picknick. Bex och jag ska de iallafall för ikväll har vi konsert, jätte kul ska det bli...


finafina du!


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-05-31 Klockan 08:36:25



.


Har precis pratat med bästebex i telefon, han med mycket på 24minuter och de är skönt. Imorgon har vi planerat in en mysig dag då vi ska äta onyttigt och kanske göra ansiksmask innan vi ska ha "konsert".
förövrigt så har jag sjukt ont i huvudet och det står massa plugg på schemat ikväll. Ska lämna in ca 6saker imorgon och då är jag inte ens halvvägs, så duktig är jag.
nej nu ska jag dricka kaffe och börja ta tag i allt, hoppas alla andra har de bättre än mig
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-30 Klockan 18:32:46



.


Har precis gjort mig iordning nu. Snart drar vi till Erik och sedan åker vi ner och kollar på alla fina människor. Ska försöka ta lite bilder också så skriver mer sedan, hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-28 Klockan 13:12:33



.


Just nu ligger jag och funderar på vad jag gjorde när jag var singel? Erik har inte kommit hem än och jag har sjukt tråkigt. Tur att bex finns så jag kan prata med henne och jag har även inhandlat ett lager med fredagsmys (massa gott). Han kommer iallafall om någon timma så jag får orka stå ut.
Idag kom jag först en halvtimma försent till skolan pga Josse men jag bryde mig inte särskilt stort, sen hade jag sexologi och sedan fick jag cykla hem.
I morgon ska jag ner och se på alla fina som ska gå balen (ballen) bara becka som kommer fatta de haha, ska även försöka ta med kameran så kan jag lägga in någon bild här sen




Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-05-27 Klockan 20:31:07



.


Nu sitter jag hemma igen. Jossan ville fota så vi drog ut och fota en stund (lägger säkert in här sen) sedan cykla jag med lollo till coop och sen efter de tog jag en promenad med morran.
Nu sitter jag i köket och lagar mat, eller har precis satt in potatisarna i ugenen, ska ha myskväll med mamma när hon kommer hem så det blir bakpotatis och kotlett och ngn röra. Föresten så spelas en låt på radion som vi dansa till på båten när vi åkte till Riga och jag saknar de mkt nu när jag lyssnar.
Försten så känns de som jag börjar bli sjuk, kanske inte så konstigt för det är skit kallt ute och jag hade bara skinnjacka när vi fota.
Nej nu ska jag börja steka köttet och styra till de med en sallad och vitlökssmör.
Ha de kanon så länge :D
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-26 Klockan 20:14:12



.


hejsanhallåbloggen. Ligger just nu i sängen men måste snart gå upp för Lollo och jag ska på promenad till Coop. Började min morgon med NP i engelska till klockan 12, då började Tove och jag skriva klart våran rapport. Efter skolan bjöd Louise mig på wookade nudlar nere i stan och hon fynda även sin studentklänning som var jätte fin.
När jag kom hem somna jag i ett ex antal timmar men nu ska jag upp på benen igen!

Får bli en bild på Älskling och lilla Joar!
Den ungen är verkligen så galet söt, inte konstigt att man vill ha barn när man ser han.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-26 Klockan 17:51:03



.


Hejsanhoppsan bloggen. Dagen började med att Tove och skrev "klart" våran UFrapport och sedan hade jag en lektion innan jag fick åka hem. Han somna lite innan Erik kom och sedan åkte vi hem till han där han hämta lite saker för han åker till Göteborg imorgon. Och bara för att han åker iväg imorgon o kommer hem på fredag (inte så jätte länge) så gjorde vi tacos och så gav han mig en parfym :) han är bäst!
Nu ska vi hoppa in i duschen och sedan ska vi mysa hela kvällen.



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-25 Klockan 21:12:21



.


Nu har vi hunnit med att duscha och så kom pappa hem med kebabibröd från kebabmästarn till alla så jag lär inte vara hungrig i natt när jag ska sova iallafall. Har inte satt igång med plugget än men det jämnar ut sig eftersom jag åker du till skolan vid 8 imorgon för att skriva klart lite saker.
Nu ska jag se på big brother med min bror för imorgon åker han hem igen och sen ska jag mysa med min älskling!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-24 Klockan 21:48:43



.


Kvällen är på topp. Erik är här med sin data och vi har laddat upp med chips/dipp och cola, tjocka vi är eller kan inte kalla Erik tjock men riktiga gottegrisar är vi allt.
Ska börja plugga snart så jag kan börja lämna in lite saker redan imorgon, ligger efter ganska mycket kan jag säga men det ska bli ändring på de nu.
Nu ska vi gotta oss så skriver någon annan gång :D
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-05-24 Klockan 19:17:05



.


Tjonixen bloggen. Dagen har rullat på hyffsat bra, började med sexologi och sedan drog becka o jag ner till VO för att kolla in killarna som körde fotboll. Efter de åkte vi till Willys o köpte massa kex och sedan begav vi oss hem till Jonte för fika och film. Blev lite titanic innan min bror hämta mig och vi hämta upp älskling och vänta in peter innan vi åkte till Sibylla.
Dirket när jag kom hem fick jag lägga mig för de är något med min mage som inte känns bra så ligger här än. Nu känner jag även doften av grillat så snart blir det mat igen, eller åt klockan 2 så några timmar sen var de ju allt och efter maten blir det att ge sig på allt plugg.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-23 Klockan 17:59:52



22


Han inte skriva igår för det stog endel saker på schemat men skriver allt nu. Så fort jag vakna igår började jag fixa mig för att sedan åka hem till Erik så han kunde göra sig iordning. Efter det hämtade Fredric upp mig, Erik, Peter och Sofia innan vi åkte vidare och hämta upp Ramona, Carl, Joar, Fabbe och lotthis med Limon som tog oss till gladhammar kyrka för dop på sötnosen Joar. Efter dopet blev det smörgåstårta i stora lass och även fika innan vi åkte till Ankarsrum. När vi kom dit blev det att börja förfesta lite och sedan drog vi till några andra. Där blev det att spela spel (charader typ), dricka och äta ännu mer mat. Kvällen blev kanon med massa bra människor!


Älskar den här bilden även att den är tagen med min mobil så är den så jädra fin.
Älskling och fina Joar på kvällen!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-22 Klockan 14:13:15



.


Kom nyss hem från stan. Peter och jag gick ner och tog oss en glass i det härliga vädret och nu ska jag börja göra mig i ordning. Ikväll ska Erik och jag på Parmiddag hos Jonathan med lite andra goa människor.  Det lär bli kanon! tar med mig kameran så de kommer upp bilder någon dag också.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-20 Klockan 15:09:44



.


Kom nyss hem från hamnen där jag var med turtur duvorna. Har precis ätit tacopaj så nu är jag nöjd!
Hade min sista praktikdag i dag och då åt jag och favvobrudarna kina mat och sedan fick jag en present av Carolina, en super snygg väska som jag kommer använda flitligt.
känner att jag inte orkar skriva för man kan tro att jag är full. Skriver fel hela tiden så jag hör av mig imorgon ist ;)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-19 Klockan 20:38:23



.


Sitter just nu här med världens huvudvärk. Idag efter skolan så bjöd Louise mig på Fika på cafe kannan, blev självklart baguett för min del och efter de var hon sugen på en kaka så det blev en sådan också haha. Cykla sedan hem och somna innan Erik kom o väckte mig. Ikväll har vi ätit grillat och snart ska jag iväg till coop och köpa fika som jag ska bjuda på praktiken imorgon eftersom det är sista gången jag ska dit. Imorgon ska jag och brudarna äta kina mat också för att fira att praktiken är slut, eller som en sista grej, dock inte sugen med det kommer nog duga får jag hoppas.
Nej nu ska jag ge mig iväg till Coop!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-18 Klockan 20:24:28



.


Nu har jag gjort mig klar för skolan, kör på min byxdress idag som jag är jäkligt nöjd med faktist. Måste skynda för jag ska träffa Tove på stan innan vi ska till skolan.
Hörs sedan, hejsvejs!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-18 Klockan 10:23:05



.


Dagen har varit kanon sen Erik kom hit. Igår hade vi en dåligdag men idag var vi som nykära och överbarnsliga.
Tog mig en promenad med mamma och morris förut och sen åt vi koktkorv när vi kom hem så det blev allså inga räkor.
Skrev även klart en sak som är ca 5månader försent? så går de när man tappar lusten för skolan men nu ska jag försöka fortsätta lite, tar ju faktist studenten om en månad idag. Fyller även år om typ 20 dagar? ska försöka få med mina vänner på en middag eller något annat skoj då;) det borde vi nog kunna lösa!
Eftersom jag inte har några bilder eftersom min data dog så får jag ta en Riga bild. Känns som jag bara lägger upp såna bilder men så kan det gå!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-17 Klockan 21:49:07



.


Nu är min älskling här och idag har vi 21månader tillsammans. Tiden går fort när man har kul och det stämmer verkligen.
vi ska göra räkmackor sen och mysa och han har även sin data här så det blir mys. Vi planerar lite vad som ska hända i helgen och förhoppningsvis blir de lite dricka och grilla med två nära personer till mig eftersom vi går i samma klass ;)
Nu ska jag försöka plugga lite, hejsvejs!


Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-05-17 Klockan 19:12:51



Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


Fortsätter med detta nu och eftersom jag var i Riga med dom bästa nyligen så tar jag en bild därifrån!

 


finisar!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-17 Klockan 12:20:41



.


god morgon. Sitter just nu och äter frukost, macka med salami och brioost på och sedan ett jätte stort glas med mjölk till. Kan inte påstå att jag mår bättre idag men jag ska ändå till skolan om en timma. Känns som mitt huvud ska explodera och halsen svider men sånt är livet. Var nyss ute med Morris och vi gick en timma även att jag bara skulle ta en kortis, men det var jätte skönt ute. Känns att de är sommar snart!
Nu måste jag fortsätta att fixa mig, hejsvejs!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-17 Klockan 11:32:18



.


tjenixen bloggen. Har inte så mycket att berätta om dagen, haft skola som innehöll körprov och sedan spendera jag och min älskade vän lite tid hemma hos jonte innan det var dags för fler lektioner. När jag kom hem blev det promenad med morris och sedan mat och så somna jag visst ett tag. När jag vakna börja jag plugga men har fortfarande mycket kvar. Börjar bli sjuk också och det suger ganska mycket men nu ska jag försöka sova efter en riktig skitdag, mer än så berättar jag inte eftersom detta är världens skvallerstad :)
god natt!

Älskade du och snällaste läraren :)

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-05-16 Klockan 22:21:00



.


Eftersom datan inte vill ansluta med kameran så får vi skippa bilderna idag. Jag har iallafall hunnit att gå en lång promenad med mamma och morris. Försökt att städa rummet men gav upp ganska fort men de ser lite bättre ut nu iallafall och nu ligger jag i soffan o slappar. Väntar på Bb och vi ska även äta baguetter med salami och mozzarella, låter jätte gott så det får jag hoppas på.
Denna vecka kommer bli seg eftersom de var länge sen vi hade en helvecka men de ska nog funka och jag ska ta tag i plugghögen också :)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-15 Klockan 20:33:48



.


oj haha såg precis att mitt inlägg som jag skrev i fredags låg i utkast på bloggen så ni fick aldrig se de. Vi var som sagt hos Tobias och när vi kom dit drog vi en runda på stan och handla lite chips och grejer och på vägen hem köpte vi varsin kebeb i bröd som var helt gudomligt.
När vi kom hem började killarna spela tvspel och jag började fixa mig och så drack vi lite tills Peter och Marina kom, då blev de lite till dricka och sedan gick vi till o'learys och åt. Det var så sjukt gott och de bevisade även priset haha nej då så farligt var de inte, blev 200 gram oxfile till mig och sen hamburgare och revbensspjäll till dom andra.
Efter maten gick vi vidare till något annat ställe där dom andra drack lite och sedan gick vi hem och då somnade jag ganska så fort.
Skriver om lördagen sen och lägger även in bilder då.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-15 Klockan 12:37:37



.


Sitter just nu i skolan med fina Josefin och skriver klart lite arbeten. Dock så är det bara hon som jobbar men jag ska också börja snart är det tänkt. Har redan slutat så vill mest hem menmen. När jag kommer hem ska jag packa lite för sedan åker jag och älskling till min bror i Linköping och är där över natten, och ikväll kommer min andra bror och hans tjej dit också. Myspys blir det nog.
Aja nu ska jag sätta fart lite så jag kommer hem idag, hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-13 Klockan 11:32:33



.


Nu har jag precis kommit hem igen fast denna gång har jag inte sprungit utan jag har varit och köpt en present till hjärtat. Han har viljat ha den tröjan ett tag nu så kände att slösa mina sista pengar på han hehe. Annars ligger jag i sängen igen och är super hungrig men de får jag allt vara ett tag till eftersom de tar evigheter att laga den köttgrytan som mamma gör. Om ca en halvtimma är mn älskling här så vi kan mysa resten av kvällen.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-12 Klockan 18:34:10



.


Har precis varit ute och sprungit med min bror. Trodde jag skulle dö efter första varvet men jag orkade 3konstigt nog. Eftersom vi åt så mycket onyttigt i Riga så tänkte jag börja bli lite duktig och röra på mig. Tänker försöka att springa 2gånger i veckan, kors i taket om det går.
Nu ligger jag i sängen eftersom jag är så trött och sen kommer älskling hit. Imorgon åker han och jag upp till Linköping och bor hos min bror ett natt. Hoppas på lite shopping och så ska vi ut och äta :)


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-12 Klockan 17:26:44



bilder del 1?!


Trodde inte jag skulle säga detta men jag vill tillbaka med samma människor som jag spendera min tid med på resan. Kommer sakna dom som var med väldigt mycket och de trodde jag inte att jag skulle säga. Hoppas vi åker någon gång igen för vi var oslagbara för vi hade så grymt kul.
här kommer lite snygga bilder


Underbara klass

Mina fina tjejer!


"nattgänget"



Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-05-12 Klockan 15:17:32



.


Får inte in bilderna för kameran funkar inte så dom kommer in imorgon. Tänkte vara en liten toffel och lägga in en bild på min älskling som är den finaste som finns och jag älskar han sjukt mycket :)

 

Vilda och Erik


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-11 Klockan 22:42:03



RIGA


Hemma från Riga nu och det går bara att beskriva med ordet bäst! Vi har hunnit med att Festa, vara bakis, svettats, sjungit karoke, dansa på scen, slagit i huvudet när man dansat, mått skit, höra massa gnäll, råkat stänga oss ute med i natten i bara underkläder, ätit pizza klockan halv 2 och bara haft de kanon.
Kommer alltid minnas denna super resa och så fort kameran vill jobba med mig så kommer de massa bilder som ni ska få se :)
Självklart spendera jag kvällen med mitt hjärta och det var bäst att få pussa på han igen. Vi åt grillat och bara myste med varandra.
Nu ska jag bara slappa så uppdaterar så fort jag får in bilderna.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-11 Klockan 21:30:51



.


Då är det äntligen fredag igen, yippi! fast för mig gör det inget om det blir söndag ganska snart eftersom att vi reser iväg då.
Dagen har bestått av skola, stan, packa, testa kläder från H&Ms packet som jag fick hem och sedan laga jag mat till mamma och pappa. Vart super gott som vanligt :) haha
Nu väntar jag på att älskling ska komma hit för en helg full med mys!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-06 Klockan 21:05:21



.


Oplanerat men galet bra! älskling är nämligen på väg hit till mig :) han lär ta mina rester från förut och så lite mys på det!
Är typ klar med sexologin också, ska fixa de sista imorgon i skolan och sen är det perfa!
nu måste jag avsluta. hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-05 Klockan 19:56:17



.


Idag stog det praktik på schemat och sedan hade jag gitarr efter de. Orkar inte skriva något av de för finns inte så mycket att berätta. Nyss åt jag mat från kebabmästarn, gillar inte det särskilt mycket men min familj skulle äta de så det fick duga för mig med.. Nu skriver jag klart mitt sexologi arbete om könsstympning (på tjejer) som jag ska redovisa lite om imorgon. Haft tur att kunna bolla lite frågor med Rebecka så det är typ klart nu. Ska bara fixa lite små saker och sedan blir det en "mys"kväll med min bror (tolka inte på fel sätt) han flyttar imorgon så vi ska se på film och snacka skit :)
tänkte även leta fram en väska som jag kan börja små packa lite i. Åker till Riga med min klass på söndag och de ska bli grymt skoj!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-05 Klockan 18:47:43



,


Mitt hjärta och jag ligger här och myser. Vi håller på o ladda ner film som vi ska se snart och så har vi lite gosaker till om vi blir sugna. Vi har hunnit med att duscha, äta och handla sen han kom hit. Båda behövde mat till imorgon då det är praktik som gäller, så min lunch längtar jag redan till (A)
Nu ska jag sluta eftersom mitt internet är apsegt så vi får hem filmen idag. Hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-04 Klockan 20:55:47



.


Ligger i sängen just nu. Var förut i skolan och skrev NP i engelska A som jag sa tidigare, håller verkligen tummarna på att det kommer bli bra! efter de hämta älskling upp mig som ändå var på väg ut för att hämta en sak eftersom han har praktik. Vi bestämmde även att luncha klockan 12, kina buffe väntas då, så sjukt gott och mysigt ska det bli. Nu ska jag börja göra mig i ordning lite.
Hörs sedan :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-04 Klockan 11:21:44



.


Idag har man varit i gamleby och målat studentflak med klassen, eller ja dom i klassen som orkar bry sig helt enkelt. När jag kom hem somna jag och sov ganska så länge och nu sitter jag och kollar beck med min bror och ska snart läsa lite till Engelska eftersom jag ska göra NP i engelska A imorgon. Ska fortsätta titta nu, hejsvejs

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-03 Klockan 19:25:22



.


Har inte orkat skriva något idag och det har inte hänt något speciellt heller. Igår åkte jag som sagt till Erik och han köpte hem pizza och mumsa på till big brother (jag var mätt sen innan) sen blev det att ligga och mysa och se tv innan båda somna.
Idag hade jag skola till 2 som absolut inte var roligt men det är som vanligt om man frågar mig. När jag kom hem fick jag en Nyhet " jag har fått jobbet i stockholm" jätte glad för din skull storebror och i morgon flyttar min andra bror till Linköping men då ska jag till Gamleby så jag måste stanna hemma, livet är orättvist.
Har förövrigt studidedag imorgon som jag tycker är lite små onödigt men det gör absolut inte mig något :) älskar att få stanna hemma från skolan!
Ikväll har vi ätit grillat och jag ligger i matkoma just nu men ska snart gå till affären o köpa lite godis till kvällen.

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-05-02 Klockan 19:14:36



.


Tar snart min hoj (cykel) till min andra halva igen och spenderar natten där. Kommer inte ha med mig datan nu så jag kommer inte uppdatera mer idag men vi får hålla tummarna på att inte simon åker ut ur big brother ikväll!! haha är en nörd av det men han hejar jag på så hoppas han inte åker, då lär jag sluta kolla :)
skriver mer imorgon igen, hejsvejs!

Suddig bild från igår.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-05-01 Klockan 20:02:22



.


Kom hem för några timmar sen från hjärtat. Började städa rummet när jag kom hem och det var absolut behövligt och det tog sin lilla tid men nu är det mycket finare. Håller på med lite plugg nu som jag självklart gör sista dagen på lovet även att jag skulle ha börjat första dagen men det är likt mig att skjuta fram det till sista dagen. Ska iallafall hoppa in i duschen snart och pyssla om mig själv lite :) behövs när det är en tråkig söndag.


Kommentarer [5]   Allmänt
Publicerat 2011-05-01 Klockan 15:57:45



<3


Glömde nämna i bloggen att världens bästa tjej fyllde 20år i fredags. Stort grattis till dig stumpan och hoppas du hade det kanon på din stora dag!



Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-05-01 Klockan 10:10:15