bilder från i söndags



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-29 Klockan 22:53:48



29


Hallå
nu var de ett tag sen men det är ju roligt att folk tittar in ändå. Dom senaste dagarna har jag varit med Erik och sedan var Linnea och jag på julmarknad.
Mitt humör är på botten och det bevisades när jag tappade ett Örhänge som jag fått av Erik i handfatet och började gråta, då är de illa.
Imorgon ska jag iallafall boka tid hos frisören och det behövs verkligen, vet ni någon bra så kan ni ju tipsa.
Nu ska jag se värsta pojkvänsakademin med min bror. Älskar att ha syskon som finns runt omkring mig. På lördag drar mamma och jag till sthlm för att träffa Peter och Marina, självklart blir de shopping också. Men det ska bli super mysigt att få träffa dom igen!

hejsvejs så länge!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-29 Klockan 22:47:23



25


Igår kom hjärtat till mig ett tag innan det var dags för mig att dra ut till jobbet för ett nattpass. Det var extra skoj inatt och det gick jätte bra. Idag är det ju även löning och den satt fint eftersom att jag är bra på att spendera, men nu ska jag försöka ta tag i körkortet (om jag orkar). Just nu sitter jag och dricker glögg och äter pepparkaka med ädelost på och det var jätte gott :)
Ska snart börja med Eriks favvo paj som han ska få ikväll när han kommer hem men först måste jag se klart waterwörld som går på tv.
Så vi hörs en annan gång!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-25 Klockan 17:35:52



:)


Nu har jag hunnit med att handla, lagat tacos till familjen och även slagit in lite paket. När jag var och handla fick jag med mig ett par julgardiner hem som jag ska försöka sätta upp i morgon. Nu ser jag bonde söker fru och äter saffranssnäckor och julmust, riktig julkänsla på g!
Förövrigt så är mitt hjärta på väg hem så det känns toppen :)


mums!!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-23 Klockan 20:31:33



-


Här får ni se en liten smygtitt på mina kläder som jag fick hem igår. Det som var i paketet bestod av ett linne och en magtröja och då menar jag verkligen magtröja. Haha jag trodde faktist inte att den varkort men det går ju alltid att lösa med ett linne under.
Jag är ganska nöjd över mina "fynd", ska fråga mamma sen om hon kan hjälpa mig att fixa linnet lite. Vill försöka ändra en sak på det så vi får se hur det går.




Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-11-23 Klockan 13:41:59



23


God morgon
Nu är det dags att börja fixa sig och sedan bege sig ner till stan med bror min. Ska kolla efter lite smågrejer som jag "behöver".
Ska även handla på vägen hem för ikväll ska jag laga mat till min kära familj :) tacos som nästan bara jag gillar men mamma blev glad för att jag ska fixa de ändå.
Hoppas ni andra får en bra dag!


 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-23 Klockan 11:01:51



-


halloj
Nu är jag hemma efter en kväll på jobbet (igen). Har precis ätit och duschat och snart ska jag se värsta pojkvänsakademin. Jag kommer visa imorgon vad de var i mitt paket som jag fick hem förut! :)
God natt
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-22 Klockan 22:50:06



LYCKA!




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-22 Klockan 14:13:18



22


Nu har jag precis slängt i mig lite rester från igår men det dög gott och väl. Snart är det dags att börja fixa sig eftersom att jobbet kallar idag också. På vägen dit blir det att försöka hämta ut ett paket till hjärtat så vi får se hur det går. Jag väntar också på att mitt paket ska trilla ner i brevlådan, får hoppas att det kommer idag, postbilen åkte förbi nu så hoppas :D

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-22 Klockan 13:30:35



-


Nyduschad, trött, proppmätt & nöjd! det är jag de. Ikväll har jag spenderat min tid på jobbet så det känns skönt, blir även det imorgon kväll också.
Dagens negativa är att jag saknar Erik något så sjukt mycket. Konstigt att man kan älska någon annan så jäkla mycket.
Nu ska jag se ensam mamma söker och sen försöka sova för jag har grymt ont ihuvudet.

Btw så bokade mamma biljetter till stockholm idag, så den 3december drar vi iväg och det ska bli as nice!
godnatt


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-21 Klockan 23:17:10



21


Hallå på er!
Igår gick jag till Erik där jag spenderade natten. Blev mys, corner och tv med hans familj. Kunde inte blivit bättre. Monica hade även fixat ett nummer som jag hade frågat om som kanske har mer jobb, får se om jag vågar ringa. Jätte snällt att hon hittade det iallafall :)
Imorse kom jag hem tidigt för Erik ska jobba denna vecka :( Har iallafall varit ute morris och ätit frukost nu så jag får se vad jag mer hittar på.


Här får ni se mina inköp från i fredags
.. Och ni som känner mig vet att jag tycker skor är skit tråkigt att köpa men jag är jätte nöjd över dessa.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-21 Klockan 11:20:48



20


Inatt blev det jobb och det gick kanon, känns skönt. Just nu ligger jag i soffan och ser på 112 och slappar. Senare får jag träffa hjärtat och gud vad jag längtar. Igår skickade jag även efter två grejer så jag hoppas att dom trillar ni i brevlådan snart :)
Jag hade även tänkt att ni skulle få se det som jag handlade i fredags när jag var i Linköping så det kanske kommer några bilder sen.
Nu ska jag fortsätta att se på tv.
hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-20 Klockan 15:26:11



19


hallå
Nu var det några dagar sedan men det spelar ju inte så stor roll.. I torsdags blev det jobb och sen slappa jag resten av kvällen.
Igår åkte jag och min bror till Linköping för att fixa lite i hans lägenhet, blev även en tripp på stan och cloetta fabriken.
2 par skor och 1 väska rikare + lite godis, kanske kan visa er det senare eller en annan dag.
Erik kom igår kväll och han sov även här men han åkte tidigt imorse för han skulle iväg..Snart ska jag försöka sova bort lite tid, är ledsen o det mesta + att jag ska jobba natt i natt så måste försöka vara pigg..
Så hoppas ni andra har en bättre lördag


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-11-19 Klockan 12:06:55



16


God morgon
Snart blir det att ta en pormenad med morran och samtidigt gå och hämta ut ett paket, yipppi! Fick sms om att de hade kommit igår men då hade jag inte tid så det blir att hämta de nu!
Igår ringde jobbet så det blev att jobba kvällspasset fram till halv 11 och sedan åkte jag hem och duscha/åt och sedan somnade jag gott.
Förövrigt så känner jag mig lite halvsjuk och det suuuger. Men nu ska jag kolla klart lyxfällan och sedan gå :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-16 Klockan 10:10:14



14


Just nu dricker jag julmust och gud så gott det är! längtat efter att få dricka det och de smakar mega bra. Idag åkte vi som sagt till Linköping och det blev att lämna av Eriks pappa och sedan åkte vi vidare ut till Ikano. Erik fynda sig lite grejer och jag köpte även två julklappar till han. Sedan bjöd han på mat och det blev kinabuffe innan det var dags att åka hemåt. Hade iallafall en toppen dag med mitt hjärta
Nu har jag hunnit med en lång pormenad med mamma och morran, så nu myser jag i soffan med mamma och min bror :)




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-14 Klockan 18:39:58



Iloveu!


Du är den bästa och jag älskar dig så mycket!



Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-11-14 Klockan 00:16:42



13


haha fyfan! snacka om att jag har sovit bort dagen. Imorse hämtade Erik mig och då körde vi hem henne som jag hade jobbat med inatt. När vi kom hem åt jag frukost och duschade innan jag gick och la mig och då hade Erik redan somnat. Vaknade klockan kvart över2 och sedan åt vi varm smörgåstårta och sedan somnade jag igen. Aja skönt med mycket sömn efter två nätter på jobbet.
Nu sitter vi hemma hos Erik och han nördar, han måste väl göra något skoj efter allt mitt sova. Imorgon drar vi till Linköping så jag får se om det blir någon shopping eller vad det blir för skoj.
Och i fredags skickade jag efter lite grejer så jag får hoppas att dom kommer snart, en av dom ska mamma ge mig i julklapp, längtarlängtarlängtar!!!
Nu ska jag se tv med hans föräldrar
hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-13 Klockan 20:23:01



12


Igår kväll kom hjärtat hit och det var lycka på hög nivå. Det blev att äta pizza och att duscha innan Erik körde mig till jobbet. Han hämtade mig även imorse när jag sluta.
Idag har jag bara duschat och sovit hela dagen och nu ska jag fixa med lite grejer innan det blir dags att göra sig klar för en till natt på jobbet.

Föresten så var det 4- imorse när jag väntade på Erik! hoppas snön kommer snart :D



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-12 Klockan 18:35:14



11


Snart ska älskling köra ut mig till jobbet så jag kommer skriva mer imorgon.
Ha en trevlig fredagskväll alla :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-11 Klockan 19:35:47



mys


Oliver, vitlöksbröd och lyxfällan med mamma. Riktig myskväll men det behövs och det är ganska ofta som ni kanske märker. Att jag fick världensbästa mamma är ju inge snack som saken iallafall!

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-10 Klockan 21:44:56



10


Hallå
I natt blev det ca 2timmars sömn innan det var dags att gå upp och sedan cykla ut till jobbet. Allt gick kanon även om jag var lite halvdöd. Dirket när jag kom hem blev det dusch och sedan slockna jag i sängen i några timmar, välbehövligt.
Snart blir det att se halv 8 hos mig och bli sugen på all mat som dom smaskar i sig.
Förövrigt är jag grymt sugen på en tatuering som jag sagt i snart 100år men vi får väl se när den blir av..

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-10 Klockan 19:33:35



10


Ligger just nu o försöker somna samtidigt som jag ser på Nina Frisk. Imorgon väntas det jobb och det ska bli kanon och jag ska även få lite dagar till nästa vecka och det är härligt.
Erik ska nog komma hem imorgon med så jag är mer än lycklig :) Nu måste jag försöka sova
god natt


 

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-10 Klockan 00:17:08



8


Hallå
Sitter just nu och ser på beck samtidigt som jag har ansiksmask på mig. Jobbet ringde för en stund sedan så ikväll väntas det mer jobb, känns toppen!
Fick även ett pass till så nu rullar allt på bra. Idag hade jag planerat att handla lite julklappar men det får bli av imorgon istället om min bror är snäll och följer med :)
Nu är det dags att börja fixa sig lite, hejsvejs


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-08 Klockan 12:43:36



7


halloj
Har inte orkat skriva något som ni märkt, men nu berättar jag lite kortfattat. Helgen var underbar från början till slut och den bestod av jobb, frukost på sängen, kina mat + att vi fick gratis friteradbanan och glass medans vi väntade på maten av en man, mums!
Imorse åkte Erik igen men jag hoppas att veckan går snabbt även om jag kommer vara lite upptagen i helgen med två jobbpass.
Nu ser jag på halv 8 hos mig och äter oliver, så jädra gott.
Hejsvejs


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-07 Klockan 19:53:31



5


Sitter hemma hos Erik och vi har det sådär världsbäst bara så ni vet!
Får bli en bild på min andra man och jag eftersom att jag inte har så mycket bilder på min nya kamera. Nu har jag inte tid mer, hörs en annan dag





Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-05 Klockan 22:34:11



4


Hallå
Just nu håller jag på att fixar mig, jossan ska fota mig sen och det ska bli super skoj. Hoppas på fina bilder men det blir nog inga problem.
Senare blir det att jobbakväll och det ska bli najs också eftersom det var ett tag sen nu. När jag kommer hem hoppas jag att hjärtat är hemma men det tror jag inte på, bläÄ!
Nu har jag inte tid att skriva mer, hörs ikväll!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-04 Klockan 10:41:17



3


Nu har mamma och jag precis varit på coop och handlat lite gott. Ikväll blir det taost och det var evigheter sen som jag åt de så det ska smaka bra.
Imorse ringde jobbet och undra om jag kunde jobba mer i helgen och javisst det kan jag. Så ett pass extra känns kanon :) Jag får även träffa mitt hjärta imorgon eller på lördag så jag är mer än nöjd!
Nu ska jag vara snäll och hjälpa mamma med mackorna, hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-03 Klockan 20:15:30



,


Här är kläderna som jag fynda igår, köpte ju även en kamera och lite småplock grejer som jag inte har tagit kort på än. Är iallafall jätte nöjd över allt som jag fick med mig hem. Och dagen i Linköping/Norrköping var toppen. Blev att äta på pizzahut igår innan vi åkte hem och det var jätte gott och det var första men inte sista gången som jag åt där, mums!!

 

 

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-02 Klockan 14:04:49



onsdag


Sitter just nu i soffan och myser med mig själv med cola och film. Känner mig fortfarande sjuk så jag ska bara slappa hela dagen och hoppas att jag blir bättre snart. Till helgen blir det jobb så jag hoppas att jag är helt bra då.

 

visar bilderna senare på det jag köpte igår.

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-02 Klockan 11:48:37



.


Nu sitter mamma och jag i soffan och ser på film. Myskväll på högnivå när mamma har höstlov. Vi kom hem klockan sex med bussen förut och sen dess har jag duschat och så har vi ätit god mat. Jag kommer visa imorgon vad jag har köpt, och jag kan ju fota grejerna med min nya kamera som jag köpte idag.
Nu ska vi fortsätta o kolla och sen blir det att sova för jag är grymt trött!

Världens bästa mamma!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-01 Klockan 21:25:24



1/11


God morgon
Snart blir det att börja fixa sig för att sedan åka till Norrköping. Hoppas att jag hittar lite grejer som jag vill ha.
Hörs ikväll när jag kommer hem
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-11-01 Klockan 08:45:46