jag & peter !


 

Ohhh Vill tillbaka nu eller iallafall få värme & sommar här !


Egypten 2005


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-31 Klockan 22:19:38



31jan


Söndag igen ! snabbt helgerna går, och det var ett tag sen jag skrev så får göra det nu helt enkelt .
Sofie kom iallafall i torsdags och var här hela helgen, saknar henne redan för hon åkte hem förut. Men iallfall i fredags hade jag bara 3 lektioner och den första var nog den segaste jag någonsin haft -.- ( Ellära) och efter det simhall och sist arobic som jag tycker är super skoj träning! Efter den kom tobbe och sofie o möte mig så vi gick till hemköp och köpte en stor påsegodis (Y)
På kvällen kom älskling hit, och vi köpte hem kinamat och sen kollade vi på film resten av kvällen. I lördags åkte vi till karlssons/rusta osv.
På kvällen lagade sofie och jag maten ( kött och potatis ) och Erik gjorde musslor med bacon, men det gick inte riktigt hem hos mig :( och på kvällen blev det bara att sitta framför tv och spela spel!

Idag har jag inte gjort så mycket, var nyss ute på en långpromenad med morris och nu ska jag duscha !





<3 Morran
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-01-31 Klockan 18:33:34



26/1


Uschuschusch, har AS ont i magen igen, hade det massa förr o börjar ha de nu igen . jag hatart -.- !!!!
iallafall så åkte Erik för någon timma sedan och efter det åkte tobbe och jag till coop o köpte mitt favorit vatten "bonaqua" med persika smak. Det är världens godaste tycker jag allt ;) 
Idag har jag pluggat enhel del faktist ! stor + till mig och nu ska jag kolla på ph och sova .
God natt pinglor !




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-26 Klockan 21:51:56



25jan!


Nu skriver jag bara ett snabbt inlägg :D kollar på ph nu!
Men idag har jag varit i skolan och det var nytt schema , var väl lite sådär :S men finns ju inte mycket att göra åt saken ! sen gick jag hem till Erik
, vi åt och bara myste som vanligt :*
Nu måste jag kolla vidare och sen ringa Erik, skriver säkert i morgon igen :D:D




Hade lektion med denna snutta idag igen, var evigheter sen vi sågs ♥

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-25 Klockan 22:20:11



bra helg (Y)


Söndag igen blää , Helgen var iallafall superbra tycker jag !
I fredags så gjorde älskling och jag mat (spagetti och köttfärssås) och så handla vi popcorn och annat gott. Så kollade vi på lets dance och sen sommaren med göran :) men jag somnade. Sen i lördags åkte vi till hans bror på kvällen och spelade spel med Han, Ramona och Cristian. Det var  riktigt kul men jag åkte ut först :P sen på natten när vi kom hem gjorde vi mat ( hamburgare och pommes) och sen gick vi och la oss och kollade på paridise hotel XL men båda somnade. Och idag har vi bara kollat nya wallander. Och nyss kom jag hem, så nu ska jag plugga och försöka hitta på något skoj !


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-01-24 Klockan 14:44:23



lördag


Sitter hos Erik och han är inte hemma :( Men snart kommer lura hit som jag ska ta hand om lite :D det blir nog bra . Sitter o kollar på den nya wallander o längtar efter pojkenmin :D har inte så mycket att skriva om just nu.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-23 Klockan 11:13:47



-.-


Idag så stanna jag hemma, fick skit ont i magen i natt när jag vaknade så låg vaken länge , och när jag vaknade i morse gjorde de också ont , dumma mage!
Igår så var jag med tjejerna på core+step riktigt skoj och jobbigt ! måste ju träna kroppen tills sommaren (Y) nu sitter jag o gör ingenting typ, målade nyss naglarna och snart ska jag duscha riktigt varmt o skönt ! sen blir det att träffa älskling :D



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-22 Klockan 11:46:49



sursursur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag hatar dig just nu !
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-01-20 Klockan 20:43:34



onsdag


Ännu en dag avklarad, hade en lektion och sen en lång håla-.- uscha och sen 2 lektioner till !
När jag kom hem blev det att plugga direkt och dricka varm oboy , och nu gör jag ingenting. Får väl fortsätta plugga och sen ska jag iallafall se andra avenyn och jag ska även försöka måla fransk manikyr på mina små naglar , Önska mig lycka till.

Skriver nog mer senare !


Jag klara inte detta , saknar ihjäl mig bubben !
Ge mig helg nu tack !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-20 Klockan 18:25:06



träna!


ska snart träna med mina pinglor :*

skriver mer ikväll :D
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-18 Klockan 17:38:20



5


5 underbara månader idag!



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-17 Klockan 16:33:01



söndag -.-


God dag :D har inte så mkt att skriva om just nu , men iallafall så åkte Erik nyss hem, han kom i gårkväll och då kolla vi beck med mamma sen somnade vi rätt tidigt och idag har vi inte alls gjort så mycket :)
och igår fick jag hem mer kläder (A):D älskart !
nu ska jag faktist plugga och kolla när mamma bakar muffins :*

skriver nog ngt mer sen!




där är slickepinnen jag fick av hjärtat !
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-17 Klockan 15:17:53



lördagsmys


Tjotjo :D:D igår drog jag till Erik och vi gjorde snittar till oss och sen karin ! sen har vi bara sett film och myst, och sen idag kom oskar till oss så vi såg på film och sen drog jag hem.Och i går när jag kom till älskling hade han köpt en stor klubba till mig (A) undra om man ska spara eller äta den :) fin var den iallafall.. Nu sitter jag här med Fikerika , vi har nyss tagit lite bilder på oss och nu gör hon popcorn :O mitt nyårslöfte går inte bra just nu (inte äta onyttigt)

Skriver kanske mer sen :*







Erika valde sista BILDEN !!!!!!! -.-

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-16 Klockan 20:14:08



torsdag


blää pojken min åkte nyss ! alltid lika tråkigt att vara ensam :( ..
Idag har det iallafall varit skola , rätt bra dag förutom el-lära ! fy bövelen jag hatar de !
Slutade iallafall 2 timmar tidigare wohoh :D:D  vid halv 6 kom Erik hit och vi åt och sen bara låg o kolla på tv , men i morgon blir det mys fredag med morötter och dip för min del :D
Rätt tråkigt inlägg menmen !

sovgott :*



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-14 Klockan 22:31:38



:D


tjillivippen! Nu har jag hämtat mina kläder! det var bara tre klädesplagg. Blev dock lite besviken på storleken :( men får försöka att sy in om det går :D nu ska jag ta en lång dusch och sen plugga lite !
får se om jag skriver mer sen !:*

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-13 Klockan 17:30:29



ont ;<


uscha ! idag stanna jag hemma från skolan. Jag har sån jäkla magvärk igen. Hade det hela natten så låg vaken en heldel och nu gör det skit ont också, så blev att vara hemma. Jag har iallafall varit ute med morris och då tog vi lite snöbilder :D
Efter det gjorde jag mat o tjocka framför en Lasse åberg film :D "sos" då längtar man massa till sommaren, sen somnade jag iallafall !
Nu tittar jag på lyxfällan , kul att se hur en del är :P och snart ska jag hämta ut mina kläder :D:D kanske läggar in någon bild på det sen (:

ha det bra så länge :*

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-13 Klockan 16:04:34



söndag


Nu är denna helg slut -.-! uscha .. menmen Idag har jag varit med älsklingsplutten som vanligt :D vi vakna och sen vet jag inte vad vi gjort eftersom tiden bara sprang iväg, vi gjorde räkmackor iallafall mums ! och nu ska jag väl snart plugga o städA,och efter det ska jag äta plankstek , mumsmums:) och i morgon åker peter &marina hem igen, snabbt tiden har gått :(

och btw så åkte peter, jag och Erik och köpte min efterlängtade donken(A) det var mums :D

Älsklings och min mat ! :D


och morranporran var självklart med !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-10 Klockan 18:24:11



myslördag


det var Erik som skrev inlägget under (A).. Men idag har iallafall Erik och jag varit ensamna hemma ,vi lagade tacos och sen har vi varit ute i snön med morris :D iskallt men hunden tyckte det var kul att springa iallafall och erik också såg det ut som ;) Nu sitter jag här och nördar och Erik fixar med ngt annat :D jag är mega sugen på donken :( så hoppas mamma o pappa kommer hem snart , och kanske att dom vill bjuda oss på de sen !

ha det fint ;)



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-09 Klockan 18:30:15



bäst


helena är bäst
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-09 Klockan 13:01:07



bäst


helena är bäst
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-09 Klockan 13:01:06



fredagsmys :*


så :D nu har jag kollat på lets dance ! och ätit och så med älskling , men nu ska vi lägga oss och äta chips och se på ngn film om vi kommer på ngn bra :D

ha en bra fredag!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-08 Klockan 22:05:26



fredagsmys


första och sista dagen denna vecka i skolan då ;) det kunde ju nästan inte bli bättre .. menmen. kom precis ur en varm dusch, gjorde hårinpackning och ansiksmask, så superduper skönt ! snart ska jag fixa mig lite och sen får jag väl se om jag går till Erik eller om han kommer hit (: blir en fredagsmys med han sen iallafall, och kommer han hit ska jag göra en megagod macka med räkor och sallad och sånt på thih (:

skriver senare !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-08 Klockan 16:05:56



torsdag


Nu var det ett tag sen jag skrev.. har varit med Erik dom flesta dagarna iallfall och igår var jag i ohamn . Min kusinvitamin fyllde 18år så var och firade henne. vi åt god mat och sen tårta :) och på vägen hem hämtade vi upp Erik så sov han här.. Idag har vi inte alls gjort mycket, vi var nere och åt pizza förut och sen hem o duscha o lite annat, och nu ska man sova ensam inatt :( varit med han hela lovet typ menmen, har iallafall skickat efter lite kläder nu så hoppas dom kommer snart . I morgon blir det skola igen och då får man träffa alla man saknat!


en bild på oss sen nyår :)


världensfinaste

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-07 Klockan 20:49:47



woho


hejsansvejsan ! har inte så mkt att skriva om idag :D men tänkte säga lite saker som måste hända dettta år , eftersom jag sa att det skulle bli det bästa året hittils!!

jag och alla mina älskade vänner blir 18år ! helt klart festa massa då.. Och Erik får väl inviga detta år och sen kommer Erika och Becka o alla andra brudar :D
Sen ska jag ha ett långt o härligt sommarlov , vill åka utomlands eller iallafall till öland ;) sen massa annat.. och sist men inte minst ha 1 år med hjärtat och börja sista året.. Självklart finns det massa mer , men kan inte komma på så jätte mycket bra saker just nu :D



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-01-02 Klockan 23:46:54



thihi :D





Vi på nyår :D det blev en riktigt lyckadkväll för min del iallfalla ;)
Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-01-01 Klockan 13:04:15