24 maj


Detta har varit en fruktansvärt jobbig dag. Jag har feber men gick till skolan ändå eftersom det stog två redovisningar på schemat, usch. Gick till 4a och då hämtade Erik mig så vi åkte hem till mig och åt chokladglass och sen sov vi i flera timmar. Efter det åt vi fläsk och potatis och sen åkte vi till kvantum och handla lite, så nu har jag matsäck i fall jag ska med i morgon. Nu äter jag chokladkex och dricker kaffe, ska snart gå och lägga mig o hoppas jag är bättre i morgon (Y)
Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2010-05-24 Klockan 20:56:30



sjukis


Jag hatar att vara sjuk. Erik kom till mig i morse iallafall. Det blev att äta frukost, åka till onoff och sen hem & äta rabarberpaj mums. haha mellan varje sak vi gjorde så somnade jag nästan så vi sa att vi skulle ses en annan dag när jag har blivit bättre. Har iallafall sovit i ca 2 timmar och nu kollar jag massa rena rama rolf.
Nu blir det att gå ner och tjuva Eriks glass som står i frysen


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-05-23 Klockan 17:47:52



23 maj


Usch jag är fortfarande sjuk och jag saknar Erik massa. Helgen har iallafall varit super även om jag var lite krasslig. Ifredags kom lite folk till stan som Erik o dom andra spelar med. Så jag, Erik, fabbe, jonna & ramona visade dom stan på dagen eftersom dom aldrig varit här. Sen drog vi och handlade mat för vi skulle grilla på kvällen, så vi satt på en kulle & grillade det var rätt okej
Igår så spela Erik och jag fotboll mot min bror, dock så vann han men det var skönt att vara ute när det var så härligt väder. På kvällen blev det minigolf med dom och Louise. haha jag kom 3a men det var kul ändå (Y) på kvällen blev det tv tittande med mamma och tobbe eftersom dom har köpt varsin tv på 2 dagar (Y) och i natt var Erik fylletaxi så jag fick sova ensam.

Idag blir det att ta de lungt och vara med älskling när han har vaknat!

Erik och morris! haha

 

 


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-05-23 Klockan 09:01:52



18 maj


Har varit skit dålig på att skriva men ska försöka ta tag i det nu igen.. Hela lång-helgen har jag varit med Erik. Vi har varit i vimmerby & träffat Joel och på fredagen åkte vi till norrköping o käka pizza & kolla ny mobil till mig. På kvällen träffa vi hans syskon så vi spela finans och bara hade det trevligt och på lördagen blev det bara massa mys och sen söndagen spenderades med hans släkt. Vi grilla korv hos hans farmor och farfar.
Nu iallafall så åkte Erik precis hem :( vi har ätit grillat och kärleksmums o bara myst massa ivanlig ordning. Nu blir det att duscha och sen plugga ! dåligt slut på kvällen känner jag. Ska försöka skriva mer i morgon.


Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-05-18 Klockan 21:09:54



12maj


Ursäkta men jag har aldrig någon lust att skriva längre. Men skriver lite kort nu iallafall.. Imåndags drog jag & klassen till sthlm och sov där en natt. Vi besökte dramaten och sen UF mässan och sen shoppa vi såklart. Vi sov på vandrarhemmet som är ett gammalt fängelse så det var faktist rätt coolt o mysigt.
Nu ligger jag i sängen och är super trött, skulle kanske ha träffat Alle men båda vi var rätt trötta så vi strunta i de. Nu ska jag se någon film och dricka cola så skriver säkert i morgon igen..
Och föresten så kanske jag fotar det jag har handlat och lägger in bilder på de här någon dag.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-05-12 Klockan 19:54:34



8 maj


Jag orkade tyvärr inte skriva något igår. Men världens bästa mamma fyllde år så det blev att äta varmsmörgårstårta och sen äta kärleksmums som hon hade gjort♥. På kvällen åkte Erik Och jag till kvantum o köpte chips/dip/ läsk och sen satt han och Tobbe o Spela medans jag nörda data haha!
Idag blev det att ligga kvar länge i sängen o lyssna på regnet som öste ner utanför och sen gjorde jag i ordning frukost till oss. Nu sitter han & spelar med tobbe medans jag pluggar, jätte segt men mitt egna fel. Eftersom vädret är så dåligt så blir det bara att vara inne o mysa hela dagen och sen ska vi laga tacos. Mamma håller även på att baka bullar så det kan inte blir mycket bättre lördag.
Men nu måste jag fortsätta att plugga, skriver säkert sen igen!

och föresten så är det mindre än en månad kvar nu till min DAG !

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-05-08 Klockan 12:01:44



6maj.


Nu har jag inte skrivit på ett tag, men jag har iallafall varit med Erik för det mesta. Sitter i stora myskläder med datan i hans soffa nu. Ska be han laga toast eller nudlar snart innan jag ska sova. Imorgon är det sista dagen på praktiken och det känns faktist rätt så segt, kommer sakna dom men nu måste jag ta mig något att äta och sen sova. Ska försöka skriva mer imorgon.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2010-05-06 Klockan 21:33:47



2maj.


Så är det söndag igen. Känns väldigt segt men börjar ju närma sig mot sommarlovet som tur är. Min helg har varit väldigt upp och ner men fick träffa mycket bra folk!
I fredags grilla Erik och jag hos mig och sen rökte vi pipa och drack och runt halv 12 gick vi till fabbe&jonna och efter de drog vi till tove där brudarna var :) dock blev det att gå hem snabbt igen.
Igår var det 30års fest för Eriks bror. Fick träffa hans släkt för första gången, men det gick ju kanon. Hade jätte skoj där iallafall.
Nu ligger jag och kolla på tv, ska snart ringa Erik och sen sova.

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2010-05-02 Klockan 21:19:05