.


Jag ljög förut också, blev varken städa eller plugga men det ska jag göra nu.
Vi åkte iallafall hem till Erik ett tag o prata med hans föräldrar, var evigheter sen vi var där känns de som så det var jätte mysigt att träffa dom. Sen åkte vi och handlade för Erik skulle laga mat till min mamma & pappa idag (även han o jag) såklart.
Han lagade spaghetti och köttfärssås och det var svingott verkligen! jag hjälpte dock till lite ;) menmen han gjorde det mesta.
Men nu ska jag sätta igång och göra lite nytta i livet.
Hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-30 Klockan 19:29:59



:)


Sofie ligger på uppsalas sjukhus och har gjort de i några dagar nu, så jag tänkte att jag lägger in en fin bild på henne & min bror. Jag hoppas att du blir bättre snart och jag saknar dig massa finadu!

För övrigt så duscha vi nyss och jag råka trampa på rakhyveln så skinet satt kvar i rakhyvelen jätte äckligt men tur att Erik gjorde en insatts och "plåstra" om min fot. Vi hade inga plåster så vi fick göra de på eget sätt :)
Nu ska jag städa rummet eller plugga? får se vilket av de som det blir:)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-30 Klockan 16:52:18



hihi


Kan inte säga annat än att jag har varit aktiv idag. Började med en promenad med morris, sen hem och laga mat till Erik eftersom han skuulle äta här på lunchen (snitzel och grönsaker med bea sås och ngt konstig till) blev lite pussar och mys innan han åkte igen. Sen börja jag städa kök, hall osv tog ut diskmaskinen och även bärde ner tvätten till tvättstugan !?!?!?!?!! :O
Efter städet så märkte jag att det kröp mkt små svarta djur i matsalen och jag ser snabbt att de är myror som kommer från ingenstanns och mamma ber mig ösa ut lite salt på golvet MEN jag tror inte hon menade så här mkt haha

Allt de vita är salt ;P

Nu ska jag fortsätta göra något vettigt.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-30 Klockan 15:04:27



30


Varit vaken enda sen klockan 6 när Eriks alarm började. Haft ont i magen hela natten som jag får ibland och de suger. Jag har iallafall ätit frukost i sängen, ost och salami macka :) mums!
Får se om jag orkar dra till skolan med magvärk annars blir de mys hemma idag. Har ändå bara två lektioner och jag börjar typ klockan 12 så jag har gått om tid att bestämma mig.
Nu ska jag straxt ta på mig lite och sedan ta en promenad med morris i det finavädret.

I lördags fick Erik en ros och detta kort av mig.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-30 Klockan 10:07:24



29


Nu har jag precis lagat/ätit ris&Korvstroganoff med ärtor till, jätte gott! funderar starkt på att gå och lägga mig för jag känner mig inte alls helt kry. Kan vara skönt att slappa i sängen ett tag då och kolla massa BB avsnitt som jag missat.
Erik har även jätte ont i huvudet så kan vara mysigt att ligga o gosa lite ett tag. Ska även ge mig på lite plugg sen med om jag får lust till de :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-29 Klockan 18:58:23



natti


Ligger i sängen med min data nu. Maten blev över förväntningarna, super gott med andra ord. Har försökt att plugga lite med men de står mest still för min del även att jag måste. Ska försöka fixa det i morgon iaf.
Nu blir det att sova för imorgon väntas en lång och tråkig dag i skolan som man gärna skippar :) ska försöka sova nu eller kanske mysa lite innan med Erik, det får vi allt se.
nattinatti
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-28 Klockan 21:57:47



.


Hemma efter en härlig springrunda, ska absolut bli bättre på detta. Så fort jag kom hem säger Erik "jag är sugen på godis" något som jag absolut inte vill höra eftersom jag ska sluta äta de på vardagarna.. Nyss duscha vi och nu sitter vi och nördar vid varsin data. Pappa står och lagar lasagne i köket och de är inget som jag är så jätte förtjust i men det kan nog bli väldigt gott ändå får vi hoppas.
Jag skippar "dag-10 jag idag och vad jag hade på mig" har bara underkläder på mig just nu så den tar jag en annan dag.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-28 Klockan 16:47:49



28


Imorse vakna jag av Eriks alarm och sedan av massa pussar från mitt hjärta. Han åkte och jobba och jag fick börja fixa mig innan skolan. Finns inte så mycket att berätta om skolan, händer aldrig något kul tyvärr. Men nu ska jag byta om och dra med min bror på en springrunda :) de kan absolut behövas. Nyss när jag cykla hem hängde jag över styret i backen upp till mitt hus. Kan skylla på motvind men hejsvejs så länge
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-28 Klockan 15:08:36



nattinatti


Ska krypa ner bredvid min finis och pussa på han massa nu innan vi ska sova :)
Nattinatti
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-27 Klockan 21:18:57



27


söndag igen. Tycker alltid de är söndag eller måndag hehe
Igår blev det att äta våfflor och kina mat och jag hann även ta två promenader och en runda på stan. På kvällen blev det frågesport och filmtittande.
Idag har vi inte alls gjort mycket, mest myst ätit och duschat :) och nu väntar jag på att Erik ska komma igen. Han har "flyttat" in här för ett litet tag:) inget man klagar på.
Nu ska jag försöka plugga lite och sedan se den nya serien som börjar klockan 8
Hejsvejs

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-27 Klockan 19:11:57



Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


Erik är min pojkvän och bästa vän!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-25 Klockan 18:32:22



"är hon full" hehe!


Dagen började med skola som jag tycker var väldigt onödig. Jonte och jag satte oss i biblan och prata om allt och inget medans typ 5stycken i klassen hade Nationelt prov i svenska. Efter de väntade en lektion i sexologi och sedan fick jag cykla hem :) Nu har jag precis städat mitt rum och även resten av övervåningen. I dag kommer Sofie till oss och det var evigheter sen jag träffa henne så det ska bli extra mysigt och jag tror även att Erik kommer sedan. Nu väntar jag på mamma så vi kan hämta ut mina paket hihi, kan visa de sen om jag är nöjd med grejerna :)


haha tove & jag på mässa! :)

Kommentarer [2]   Allmänt
Publicerat 2011-03-25 Klockan 14:50:07



natti


Vi gick till lysingsbadet och tillbaks. På hem vägen var båda rätt sega men vi hade så mycket att prata om så de gick snabbt. Nu ska jag sova så jäkla skönt.
Godnatt

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-03-24 Klockan 21:55:15



hehe!


Ändrade planer! drar ut och träffar jossan och sedan blir de duschen. Hejsvejs
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-24 Klockan 19:35:51



24


Dagen idag har gått hyffsat bra. Hade praktik som varje torsdag och efter lunch fick jag så ont i magen så jag fick be min bror hämta mig. Åt fruktsallad till lunch idag iallafall, inte så mättande faktist.
Ikväll har jag ätit snitzel med massa grönsaker och beasås och ngt annat knäppt till fast de var gott. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta mig en promenad :)



Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-03-24 Klockan 18:18:33



Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.


Vet inte ifall man kan kalla detta för vana men jag har iallafall tvångstankar. Det är skit jobbigt. Kan stå o dra i dörren för o se om jag låste även att jag precis gjorde det, kan kolla 10 min på spisen bara för att se att den är av även att ingen har använt den, när jag låst cykelen i skolan frågar jag alltid Louise "Jag låste cykeln va?", Säger "jag älskar dig" till mamma varje kväll ca 5gånger och att vi "ses imorgon" och mycket annat som mina vänner kanske märker i skolan.
Haha låter som ett psyko typ.

Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning. hejsvejs

Kommentarer [1]   Allmänt
Publicerat 2011-03-24 Klockan 08:32:18



Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.


Jag skulle shoppa så jäkla mycket. Sen skulle jag ta med dom jag tycker om på en resa till ett varmt och underbart land :D
hoppas kan man ju?

Förövrigt så ska jag försöka sova straxt. Praktiken väntar imorgon så skriver säkert imorgon kväll.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-23 Klockan 22:27:54



23


Underbar dag idag! började med en lång sovmorgon till klockan 12 sedan prov och sedan åka runt med beckis lite. Kom hem och duschade och sedan kom en söt fillur till mig. Vi myste och myste och sedan bjöd han på pizza :) åkte till han där vi duscha (en gång till för mig) och sedan somnade vi.
När jag kom hem gick jag till kvantum och köpte frukt som jag ska ha som lunch imorgon på praktiken och dessutom så har jag två paket att hämta ut i morgon efter praktiken :D
Nej nu ska jag fortsätta se wallander och slappa.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-23 Klockan 20:34:38



dag 6- Typ av killar jag faller för


kör på en dagens då och detta kommer bli svårt känner jag.

Han ska vara snygg och kunna charma mig, leende eller något sådan.
Han ska vara snäll och inte tro sig en massa.
Han ska bry sig om mig och uppskatta mig som den jag är.
Han ska kunna sin grej i sängen hihi
Han ska vara ärlig mot mig och absolut trogen!
Han ska vara snäll och visa att jag är hans flickvän
Han ska heta Erik Henningsson


Skapligt oseriöst detta kändes men det sög iallafall.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-22 Klockan 17:52:18



bläää!


Sitter just nu i soffan. Har så sjukt jävla ont i huvudet, gör verkligen grymt ont och jag har börjat ha såhär flera gånger i veckan.. Iallafall så åt jag god mat nyss, kyklingfile med kroketer och vitlökssås och massa grönsaker och sallad! så jädra gott. Nu ska jag försöka plugga lite och sedan sova, hoppas på att detta kan gå över snart.

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-21 Klockan 20:02:55



Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.


Det måste nog vara pengar :) har skickat efter från H&M två gånger denna månad så hoppas de kommer nu i veckan och så skicka jag efter klänningen som jag ska ha på Eriks student nu iveckan också. Visar den när jag har fått den (om den sitter bra vill säga) tillbaks till ämnet så är det iallafall pengar som jag vill ha!
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-20 Klockan 16:47:00



19 mars


Orkade inte skriva igår eller idag men igår på dagen hade jag mitt sämsta humör och jag gav mig på pajbakning och havrekakor. Just då var jag så jädra sur så fort någon sa något om de jag gjorde men det blev riktigt bra till slut. På kvällen åt vi räkor och vitlöksbröd och såg på tv;n sedan satte vi oss o nörda lite vid varsin data, ovanligt :)
Idag har vi varit hemma hos Erik en stund och sedan följde jag med mina bröder ut på en härlig promenad. Glömde självklart kamran men så kan de gå.
Nyss vakna jag av att Erik säger att jag inte ska sova mer, jag älskar att sova!
Nu blir det att byta påslakan och styra lite inför ikväll. skapligt tråkigt inlägg.





Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-19 Klockan 18:02:45



Dag 4. Mina drömmar, önskningar & mål


Jag har inte dirket några mål. Inga svåra att nå iallafall. Jag vill iallafall flytta härifrån i framtiden och börja läsa och bli något som jag kommr trivas med. Jag vill flytta ihop med Erik och även förlova mig med honom. Vi ska även köpa en båtsman tillsammans. Mycket är redan planerat, sen om allt blir av får vi väl se.
Vill iallafall leva tillsammans med han och jobba med något som jag kommer trivas med och ändå tjäna rätt bra :) Resa vill jag också göra och våran första resa utanför sverige blir ju i sommar till Italien.
Detta var väl allt, jag orkar inte gå och fundera över framtiden utan jag tar allt som de kommer. Blir nog lättast så :)

Drömmen måste ju vara att vinna så mycket pengar så man slipper jobba och bara kan spendera.. Men de är ju bara en dröm som sagt.



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-18 Klockan 13:53:43



blöö


Har precis ätit alldels för mycket hemmagjord pizza :( fick skit ont i magen så ligger i sängen nu igen för ovanlighetens skull. Borde egentligen plugga men får se sen om jag orkar. Tar och berätta om min favorit årstid istället, mycket spännande :)

Det är sommarn för jag älskar när de är varmt och när man bara kan ha lättkläda kläder på sig. Tycker om när de är så varmt så jag kan bada också :) älskar dessutom grillat och det gör vi ju mest då! Men jag har även börjat gilla vintern mer när man kan ligga under ett tjockt täcke och se film en heldag och bara mysa.



Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-17 Klockan 19:17:24



17 ♥


Går dagen blev rätt bra. Vi åkte till Linköping och tobbe skulle till riksbanken och jag fick inte följa med in. Blev att gå och sätta sig på en bänk i solen! dum som jag var tog jag min skinnjacka så jag satt i 50minter och frös. Efter de åkte vi ut till Ikano/ikea. Blev först buffe inne på Ikano och sedan in på Ikea och handla lite sedan åkte vi hem.
På kvällen kom en liten fillur till mig med sin data och han tänker stanna här ett tag nu, riktigt mysigt. Jag gjorde colaglass som blev lite fel och sedan såg vi solsidan tillsammans innan jag somna.
Idag har vi inte gjort så mycket. Han orkade inte gå på praktiken så han stanna här med mig så nyss åt vi pytt i panna och nu ligger jag i sängen för jag har jätte ont i magen.

Hejsvejs.
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-17 Klockan 14:04:33



min första riktiga kärlek..


Nu ska jag berätta om min första rikiga kärlek.
"kär" var man ju massa när man var liten men denna person var den första som det blev "seriöst" med.

Han heter iallafall Andreas. Jag hade precis fyllt 14 och han var 3år äldre så då blev det ju mer seriöst. Vi skrev jämt sms/msn men det tog lite tid innan vi träffades. Min bästa vän Angelica följde alltid med till lysningsbadet för vi visste att han badade där. Till slut började vi umgås som ett gäng då även sebbe var med. Vi blev tillsammans och det var bra typ dom första 3månaderna. Sen blev man sviken och man litade inte på personen mer. Sommaren 2007 blev det bättre igen men det varade inte heller länge utan det var bråk,bråk och bråk!! orkar inte berätta om vad men han har gjort mig till en väldigt svartsjuk person. När ngn är med tjejer i smyg så blir de hus ihelvetet :) och eftersom jag var så ung så trodde jag att detta var bra mellan oss. Men jag sökte tröst jämt hos mina vänner och min underbara familj som försökte göra så jag skulle förstå! men jag trodde dom inte utan jag fortsatte att må dålig&bra och spendera tiden med någon som inte alls uppskatta mig.
2008 blev han tsm med min såkallade bästa vän och dom är tillsammans än idag(tror jag?!?!) då blev jag så jäkla ledsen och förbannad men nu idag är jag glad att det blev så, så att inte vi skulle ha varit tsm nu!
Sommaren 2009 träffa jag den underbaraste av dom alla! Erik Henningsson. Det går inte ens att jämnföra han och Andreas med varandra. Det finns inga likheter och av Erik får jag kärlek varje dag och vi ställer alltid upp för varandra. Skulle kunna skriva en hel bok om Erik men det är nog lite onödigt. Tror dom flesta vet hur mycket han betyder för mig!
Erik är min stora kärlek, han visar vad kärlek är. Vi klickade med varandra väldigt fort, och vi Hoppas & vet att vi kommer vara tillsammans för evigt!

(Och självklart låter de som om Andreas var den enda som var dum i vårat förhållande, kan säga att jag inte var den bästa heller. Men det är skitsamma nu ändå)


Mitt hjärta!


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-16 Klockan 18:00:12



16


Nu är jag hemma från mitt hjärta. Han skulle till praktiken och jag har studiedag så det blev att gå hem och lägga sig.
I går kvällen blev jätte bra! blev kinamat med massa härliga tjejer :) och efter de hämtade Erik mig och så körde vi hem nea.
Men nu ska jag försöka sova till pettson och findus och hoppas på att kunna somna lite innan jag åker till Linköping om några timmar.

ska även skriva om min första riktiga kärlek idag men det tar jag senare!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-16 Klockan 05:46:38



dag 1




1.Jag älskar Erik mest på denna jord och han skulle jag kunna göra vad som helst för.
2.Jag är dålig i skolan och har alltid varit det.
3.Mamma & mina börder vet nästan allt om mig, och jag älskar min familj mest (pappa med såklart) även att han inte vet mkt om mig.

4.jag älskar att shoppa och spendera mina pengar.
5.jag älskar mat och kan äta massa av de, även chips, godis osv..
6. Jag kollar alltid under bord/bänkar efter tuggumi så jag inte drar upp benet i de.
7.Folk får inte sitta i min säng med ytterkläder på sig, tex om dom åkt buss, eller sånt.
8. jag blir äcklad av att gå på offentliga toaletter och jag måste alltid duscha efter de (när jag kommer hem allså)
9.Jag håller andan när "äckliga" tex fula går förbi mig.
10.När jag har en tråkig lektion drar jag tillbaka klockan lite för att hoppas på att de ska gå snabbare.

nu känner ni mig :)

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-14 Klockan 21:33:33



14


haha nu gör jag en sån här rolig lista bara för att inte bloggen ska dö ut helt :) börjar i morgon med 10 fakta om mig + en bild på mig, dags att ta fram kamran :)



Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – Min första riktiga kärlek
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-14 Klockan 21:11:36



Ullared


I morse klockan 5 gick bilen mot Ullared tillsammans med Erik och hans familj. Blev en toppen dag med shopping, mat/fika osv. Hade inte så mycket pengar med mig men man får ju endel för pengarna som tur är :)
Nu ska jag duscha och sedan sova.

Denna nalle köpte Erik till mig när vi gick in i de andra "shoppinghuset" som ligger bredvid :) tar kanske bilder på det andra imorgon.


♥Erik




Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-13 Klockan 21:05:38



12


Jag är med min älskling!!!! Igår så tände vi massa ljus på mitt rum och hade myskväll. Jag somnade först och när jag vakna och var pigg somnade Erik. Kanske inte så konstigt eftersom mamma sprang upp med korv och bröd och tobbe kom mest och störde :) Idag har jag haft praktik så jag är ledig på torsdag och det är nice faktist.
Nu ska jag se big brother och sedan ska vi duscha.
Hejsvejs

Och föresten så håller min skärm på att lossna från mobilen och jag vet inte vart jag har lagt kvittot :(

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-12 Klockan 17:29:04



7


Sitter nu i soffan och dricker kaffe efter en väldigt varm dusch. Nu måste jag plugga men jag är jätte trött och jag skulle kunna somna när som men icke för jag har plugg på schemat..
Dagen har bestått av skola, Kinabuffe och stan, helt okej dag men nu ska jag plugga och sedan sova bort hela kvällen.
Hejsvejs hoppas ni andra har de roligare..

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-07 Klockan 18:34:20



5


Igår när Erik kom blev det att ta en mysig dusch tillsammans. Sedan köpte vi hem kinamat som vi tjocka i oss och efter de blev det chips och cola till letsdance, big brother osv.. Somnade ganska tidigt.
Idag åkte vi ut till lager och när vi kom hem hade Pappa grillat korv ute på gården till oss, grillat är ju så jkla gott! sedan drog vi igång ett "rensa" projekt på mitt rum för jag har så mycket skit så nu är rummet mycket finare också. Ikväll har vi bara duschat, ätit pepparbiff med potatisgratäng/bakpotatis och nu ligger vi i soffan o latar oss till allt dåligt på tv:n.


och grattis till Sofie som tog körkort i torsdags och till Marina som fyller år idag! ♥
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-05 Klockan 21:26:14



4


Snart kommer Erik hit men jag lovar att visa lite goabilder sen igår från UFmässan! Och idag kom föresten min studentmössa, kul att jag tog en för liten storlek..
Vi hörs sen gottfolk :)
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-04 Klockan 16:37:44



3


Hemma efter en lång dag i Oskarshamn. Nu ska jag äta corner och sen sova, tog mig nyss en sån jäkla skön dusch med!


PS!! jag träffa alex schulman idag! eller okej jag såg han.. nu ska jag sluta tjata om de för ingen verkar gilla han endå-.- fast jag blev helt till mig hihi


Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-03 Klockan 22:00:20



2


Idag har man hållit igång mycket. Började med att träffa Tove så vi gick till Bosse och fixade våra visitkort, sedan blev det skola & då gick vi på mässa för att kolla olika universitet och sådant. Efter skolan drog vi till Tove och där åt vi potatismos och köttbullar och efter de gick jag till Mitt hjärta!
kom nyss därifrån för jag har lite att fixa med sen, nu kollar jag näst sista avsnittet av Tusenbröder och de är så jäkla bra!

Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-02 Klockan 17:52:36



1


Just nu sitter jag och äter pastasallad från kvantum och ser på tusenbröder. Magen känns lite bättre men mår fortfarande illa men det börjar bättra sig.
Nu ska jag fortsätta kolla och sedan blir det att lägga sig en stund eller plugga om de behövs.

Hejsvejs så länge
Kommentarer [0]   Allmänt
Publicerat 2011-03-01 Klockan 13:20:01